DAILY HAIR & MAKE-UP

Hier een post over wat ik altijd voor make-up gebruik en wat ik in m'n haar doe.

Eerst ga ik met m'n hoofd op de kop hangen en dan spuit ik het vol met haarspray van L'Oreal StudioLine (de linker bus). Dan zit het eerst alsof ik m'n vingers in het stopcontact heb gehad en m'n haar ontploft is, maar even schudden en dan zit het goed. En dan spuit ik nog wat spray er in, ook van L'Oreal StudioLine (de rechter bus) en maak ik er wat volume in.


Daarna m'n make-up. Meestal gebruik ik alleen wat mascara en oogpotlood. (Mascara van MaxFactor en oogpotlood weet ik niet meer waar die vandaan komt) Nog een goede tip voor oogpotlood: voordat je hem gebruikt moet je hem even kort in het vuurtje van een aansteker houden. Dan blijft het veel langer zitten!
Soms gebruik ik ook wat foundation, ik heb 'm bij de Action gekocht voor minder dan 1 euro. Ik gebruik hem al een paar maanden en ik vind hem zo fijn!
En soms nog wat blush voor wat kleur op m'n wangen, van Essence. En dan heel af en toe nog wat lipgloss, die op de foto is ook van Essence. En verder zie je nog eyeliner, ben het merk even vergeten, en nog mascara van Essence die ik er soms nog overheen doe.

En dan hier het resultaat :


5 opmerkingen :

 1. nice to see what other people use ! I use a different range from l'oréal (see my latest post)


  have you seen my latest post?
  http://v-fashionwise.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love how you do your makeup!
  I'm terrible at it. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt leuk haar! (:
  volg ons ook, als je ons blog leuk vind
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.