Over Nicole


Hi! Leuk dat je op mijn blog, The Budget Life bent. Mijn naam is Nicole, ik ben 23 jaar en woon in Veenendaal.

Als je mij zoekt, is de kans groot dat je me achter mijn laptop vindt. Ik werk bij een internetbureau in Veenendaal waar ik als online marketeer bedrijven ondersteun met contentmarketing, social media en SEO. Ik vind het heel interessant hoe je door middel van tekst, taal en beelden je boodschap over kunt brengen op je doelgroep.

En dat is eigenlijk precies wat ik ook op The Budget Life doe. Naast mijn baan als online marketeer, ben ik wekelijks ook de nodige uurtjes kwijt aan mijn blog. Ik maak foto's, schrijf blogartikelen, ben actief op social media, reageer op comments van mijn lezeressen en houd contact met bedrijven om interessante samenwerkingen op te zetten.

Gelukkig heb ik naast al dat bloggen en werken ook nog genoeg tijd om leuke dingen te doen. Ik geniet volop van mijn fijne leven met een gezellige groep vrienden en vriendinnen en mijn familie. Veel van mijn vrienden ken ik al sinds de basisschool of de middelbare school en ik vind het onwijs gezellig dat ik ze nog steeds zoveel zie.

Wat we dan doen? Cocktails drinken, foute muziek uit onze puberjaren luisteren, spelletjes spelen en voornamelijk veel kletsen en eten.

Ik duik graag de keuken in om iets lekkers (en budget!) te koken. Eten is namelijk mijn grootste hobby en ik kan nog steeds maar moeilijk leven met het feit dat alles wat ik eet, in drievoud aan mijn lichaamsgewicht wordt toegevoegd. Maar hé, nu ik me weer heb ingeschreven bij de sportschool, mag ik van mezelf nog nét even wat meer genieten van Oreo-koekjes, Milka-chocolade en chips.

Wil je meer weten over mijn blog? Klik dan hier!

Volg mij op Instagram

Over The Budget Life