Over NicoleAls je mij zoekt, is de kans groot dat je me achter mijn laptop vindt. Ik werk bij een internetbureau in Veenendaal waar ik als online marketeer bedrijven ondersteun met contentmarketing, social media en SEO. Ik vind het heel interessant hoe je door middel van tekst, taal en beelden je boodschap over kunt brengen op je doelgroep.

En dat is eigenlijk precies wat ik ook op The Budget Life doe. Naast mijn baan als online marketeer, ben ik wekelijks ook de nodige uurtjes kwijt aan mijn blog The Budget Life. Ik maak foto's, schrijf blogartikelen, ben actief op social media, reageer op comments van mijn lezeressen en houd contact met bedrijven om interessante samenwerkingen op te zetten.

Ik woon in Ede, een vrij saai stadje in het midden van het land. Ik ben hier geboren en opgegroeid, ging er naar de middelbare school en heb er zelfs Communicatie gestudeerd aan de hogeschool. En tja, toen ben ik hier maar blijven plakken...

In 2016 heb ik het ouderlijk nest definitief verlaten en nu woon ik samen met een vriendin in een prachtig appartement op de 11e verdieping van een flat in Veenendaal. Ik geniet daar enorm van mijn fijne plekje!

Vrije tijd

Als je denkt dat ik alleen maar werk en blog, heb je het een klein beetje mis. Want ook al gaat een groot gedeelte van mijn tijd op aan mijn werk als marketeer en blogger, ik heb (gelukkig!) nog genoeg tijd om leuke dingen te doen. Ik geniet volop van mijn fijne leven met familie en een grote, gezellige groep vrienden en vriendinnen. Veel van mijn vrienden ken ik al sinds de basisschool of de middelbare school en ik vind het onwijs gezellig dat ik ze nog steeds zoveel zie.

Wat we dan doen? Cocktails drinken, foute muziek uit onze puberjaren luisteren, spelletjes spelen en voornamelijk veel kletsen en eten.

Ik duik graag de keuken in om iets lekkers (en budget!) te koken. Eten is namelijk mijn grootste hobby en ik kan nog steeds maar moeilijk leven met het feit dat alles wat ik eet, in drievoud aan mijn lichaamsgewicht wordt toegevoegd. Maar hé, nu ik me weer heb ingeschreven bij de sportschool en trouw elke week sport, mag ik van mezelf nog nét even wat meer genieten van Oreo-koekjes, Milka-chocolade en chips.

Wil je meer weten over mijn blog? Klik dan hier!

Volg mij op Instagram

De beste budgettips