Wishlist: Nike Sneakers onder de €100,- - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Wishlist: Nike Sneakers onder de €100,-



Al sinds mijn tienerjaren ben ik een echt 'sneakermeisje'. Vroeger was Vans mijn favoriete sneakermerk, later werd het Converse maar tegenwoordig steekt Nike er voor mij met kop en schouders bovenuit. Ik vind de sneakers mooi, ze lopen ongelooflijk lekker én met een beetje geluk kun je een paar Nike-sneakers ook gewoon voor minder dan €100,- scoren.

Zo kostte mijn vorige paar Nike-sneakers slechts vijf tientjes en draag ik tegenwoordig super fijne, witte Nike Airforce 1 sneakers waar ik na een online zoektocht en gebruik te hebben gemaakt van kortingscodes, nog maar €75,- voor heb neergelegd. Kaching!
Het fijne van deze Nike sneakers vind ik dat ze eigenlijk met elke kledingstuk te combineren zijn. Onder een spijkerbroek, rokje of maxi-jurk... je kunt alle kanten op met zo'n fijn paar basic sneakers!

Op mijn vakantie in Bulgarije had ik maar één paar schoenen bij me (iets met 8 dagen reizen met alleen handbagage... vrijwel onmogelijk) en dus combineerde ik mijn sneakers daar in verschillende outfits.


Kortom: ik ben fan van Nike en zoals ik al zei, hoeft dit fijne merk echt niet duur te zijn! Ik selecteerde mijn negen favoriete Nike-sneakers die je nu voor minder dan €100,- kunt aanschaffen via Sportshowroom.nl. Hier kun je eenvoudig je favoriete paar sneakers selecteren en vervolgens kijken in welke webshop je ze het voordeligst kunt aanschaffen.


1. Nike Tanjun - €65,-
2. Nike Air Force 1 Mid 113 - €71,96
3. Nike Rosh Rrun - €75,-
4. Nike Air Force 1 High - €90,-
5. Nike Sportswear Sneakers grijs/kaki - €44,90
6. Nike Air Max Thea - €69,99
7. Nike Roshe Run suede - €87,50
8. Nike 859613 - €39,95
9. Nike Janoski - €69,95

Welk sneakermerk is jouw favoriet?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sportshowroom.nl. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

  1. Mooie sneakers heb je uitgezocht! Zelf draag ik eigenlijk vrij weinig sneakers, meer loafers, laarsjes en hakken. Wel merk ik, als ik ze koop dat ze van Nike zijn. Wat ook voordeliger is: kindermaat. Bij Nike gaan ze geloof ik tot maat 39. Zo zijn mijn renschoenen maat 38,5 en heb ik ze in de sale gescoord voor 40 euro zo bij de kinderafdeling :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt super leuke schoenen allemaal! Ik vind Nike's echt zo leuk altijd! Zelf heb ik er alleen een paar hardloopschoenen van maar die zitten dan ook wel super lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nummer 2 is mijn favoriet! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oh ik vind 4 qua kleur helemaal fantastisch! uhm ik heb eigenlijk niet echt een favoriete merk. Qua hardloopschoenen momenteel Asics en verder denk ik anders toch Nike? of Vans?

    BeantwoordenVerwijderen