Outfit met Adidas sneakers (+ tip voor goedkope sneakers!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit met Adidas sneakers (+ tip voor goedkope sneakers!)




Met het gezegde"A woman has never enough shoes", kan ik het alleen maar eens zijn. In de hal staat een enorm schoenenrek dat ik eigenlijk moet delen met mijn huisgenootje, maar veruit de meeste schoenen die op het rek staan, zijn van mij. Als je je bedenkt dat er ook nog een voorraad winterschoenen in de berging ligt én ik zelfs nog een paar verdwaalde schoenen bij mijn ouders thuis heb liggen, kan ik niet anders zeggen dan dat ik misschien wel een lichtelijke schoenenverslaving heb.

En ach, ik zal vast niet de enige vrouw zijn toch? ;-)


Als je net zo'n schoenenverslaving hebt als ik, is er ook altijd wel een paar schoenen dat hoog op je wishlist staat. Bij mij is dat de Adidas Originals Superstar, een sneaker die ik al jaren heel erg tof vind. Zeker nu ik de laatste tijd mijn Nike Airforce sneakers super veel draag, wilde ik graag een extra paar sneakers hebben dat weer nét iets anders zou zijn dan mijn Nikes.

Tip: Sneakers vergelijken via Sneakers4U

En ik zou Nicole van The Budget Life niet zijn, als ik er niet en heuse uitdaging van maakte om een paar Adidas Superstar sneakers zo goedkoop mogelijk te scoren!
Op het handige online platform Sneakers4U kun je sneakers zoeken, vergelijken én kopen. En ik kan je vertellen: de keuze is reuze! Er zijn alleen al meer dan 1150 soorten Adidas Superstar uit 145 webshops te vinden via Sneakers4U.

Ik ben uiteindelijk voor de wit leren Adidas Originals Superstar gegaan met zwarte strepen en gouden detail op het 'flapje'. Het leuke is dat je via Sneakers4U direct een overzicht krijgt van alle webshops waar dit model wordt aangeboden. Zo zie je al snel dat de prijsverschillen enorm kunnen zijn! Zo kostte dit paar bij Zalando nog €99,95, terwijl precies dezelfde sneakers bij Spartoo €69,96 kostten en bij OTTO €59,99. Uiteindelijk heb ik de sneakers dan ook bij OTTO besteld én profiteerde ik ook nog eens van 20% korting, dankzij de kortingscode die ik via Sneakers4U vond.

Dat betekent dat ik dit paar Adidas Originals Superstar voor slechts €47,99 gescoord heb!


Voor deze shoot ging ik op pad met fotografe Tine Pieterse die weer geweldige foto's heeft geschoten in de parkeergarage Koningshaven in Apeldoorn. Thanks, Tine!

Ik heb mijn nieuwe Adidas Superstars gecombineerd met een vrij simpele outfit, die ik graag naar kantoor draag. Zo zie je dat je sneakers prima kunt combineren met een zakelijke/kantooroutfit!
Ik draag mijn zwart-witgestreepte broek die ik voor €34,95 bij een heel leuk boetiekje in Veenendaal kocht (Isla Moda) en een zwart shirtje met korte mouwen bomvol glitters dat ik vorig jaar met kerst heb gedragen. Het horloge is van Daniel Wellington en de ringen zijn van Lucardi.

Oh, en nog een handige tip voor fijne én betaalbare sneakersokken: ga naar de Action! Daar kocht ik een setje met drie paar sokken die je goed kunt dragen in sneakers voor nog geen €2,-.

Ik ben heel benieuwd: wat is jouw favoriete merk sneakers?

Dit artikel is een samenwerking met Sneakers4U.
De foto's zijn gemaakt door Tine Pieterse.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk! Ik draag zelf vrijwel geen sneakers, maar bij anderen vind ik het zeker goed kunnen. Mijn favoriete merk qua sneakers is dan toch wel Converse voor als ik wél sneakers draag. :) Anders draag ik toch liever hakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze staan je heel tof! Heel handig zo'n vergelijkingssite! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahhhh deze foto's, zo zo mooi! Echt heel tof! En ja, ik ben sneakerfan, dus die tips zijn wel handig haha.

    BeantwoordenVerwijderen