Ooglook met Lottie London producten - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Ooglook met Lottie London producten



Als er een persbericht over een nieuw én betaalbaar make-upmerk voorbij komt in mijn mailbox, gaat mijn hart direct sneller kloppen. Je kunt je dus wel voorstellen dat, toen ik het persbericht over het merk Lottie London voorbij zag komen, mijn voorliefde voor budgetmerken nog eens extra werd aangewakkerd. De prijzen van de producten variëren tussen de €6 en €10 en het merk is online verkrijgbaar bij Kruidvat en in diverse filialen.

Tijd om het oogschaduwpalette, één van de oogschaduwkwasten, de mascara en de wenkbrauwproducten van Lottie London te proberen!




Lottie London Shadow Swatch The Rusts Eyeshadow Palette - €9,99


Een aantal jaar geleden experimenteerde ik er nog flink op los met de meest heftige kleuren oogschaduw, de laatste tijd houd ik het liever bij wat neutralere kleuren. De kleuren in dit palette passen dan ook perfect bij wat ik mooi vind: roze en bruine nude tinten die ideaal zijn om een dagelijkse ooglook mee te maken.

Het palette heeft twaalf verschillende oogschaduws en daar betaal je €9,99 voor. Een hele nette prijs!



Niet alleen over de verschillende kleuren, ook over de swatches ben ik heel enthousiast. De oogschaduws zijn stuk voor stuk heel goed gepigmenteerd en zijn niet korrelig. Het jammere vind ik dat er alleen glanzende tinten of oogschaduws met glitters in het palette zitten, ik vind het zelf altijd wel fijn als er ook nog twee of drie matte oogschaduws in zo'n palette zitten.


Lottie London Shade & Shadow Eyeshadow Brush - €5,49


Lottie London heeft ook een aantal kwasten in haar assortiment. En naar betaalbare make-upkwasten, ben ik altijd heel nieuwsgierig! Ik gebruik zelf een mix van verschillende soorten kwasten: van Real Techniques dupes die ik via eBay heb gekocht tot aan kwasten van GOSH of essence.

Dit is de Shade & Shadow Eyeshadow Brush. Het kwastje is schuin afgesneden en vrij plat, waardoor je er ook mooi oogschaduw mee aan kunt brengen onder je ogen. Een prima kwastje die zowel stevig als zacht is. Wel vind ik €5,49 aan de prijzige kant voor een oogschaduwkwastje, zeker in vergelijking met het palette.



Lottie London #LASHGOALS mascara - €9,49


Sinds ik de Max Factor Clump Defy mascara gebruik, wil ik eigenlijk niets anders meer en ben ik stiekem best een beetje sceptisch tegenover andere (goedkopere) mascara's.
Deze mascara van Lottie London zit qua prijs tussen de extreem goedkope en dure, high end mascara's in. Het borsteltje heeft vrij grove haartjes, begint wat breder aan de onderkant en loopt smaller af aan de bovenkant.
Zoals je op de foto kunt zien, neemt het borsteltje een flinke klodder mascara mee als ik het borsteltje uit de huls haal. En klontjes in mijn wimpers, dat is wel het laatste wat ik wil...

Gelukkig vallen de klontjes heel erg mee zodra ik de mascara op mijn wimpers heb aangebracht. Mijn wimpers worden langer en zwarter, maar van een erg bijzonder resultaat kan ik ook niet spreken. Prima mascara, maar voor dit geld zijn er betere mascara's op de markt.


Lottie London heeft drie verschillende wenkbrauwproducten in haar assortiment in verschillende tinten. Ik heb drie producten ontvangen voor donkerbruine wenkbrauwen. 



Lottie London Arch Rival Shape & Highlight - €5,99


Van zulke multifunctionele producten word ik altijd wel blij! Dit potloodje heeft een wenkbrauwpotlood aan de ene kant en een highlighter aan de andere kant. Door een klein beetje highlighter onder de arcadeboog aan te brengen, komen je wenkbrauwen nog mooier en strakker uit.

Ondanks dat het een wat dikker potloodje is, kun je prima dunne streepjes zetten. Qua kleur komt de Arch Rival Shape & Highlight dicht in de buurt van mijn wenkbrauwen, maar had hij wat mij betreft nog iets koeler gemogen qua kleur.


Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder - €5,99


Een wenkbrauwpoeder maar dan in de vorm van een potloodje... dat had ik nog nooit eerder gezien! Ik ben zelf geen fan van wenkbrauwpoeder, ik vind het maar een geknoei en kan er op de één of andere manier niet precies mee werken.
Het is dan ook niet geheel een verrassing dat ik van dit product niet heel enthousiast word. Doe mij het potloodje maar!


Lottie London Arch Rival Brow Artists - €5,99


Kijk, hier word ik blij van: een draaibaar potloodje aan de nee kant en een borsteltje aan de andere kant. Ideaal om je wenkbrauwen strak bij de tekenen en vervolgens met het borsteltje in model te brengen.


Swatch van de wenkbrauwpoeder en het potloodje



En dit is het resultaat als ik alle producten heb aangebracht. Ik heb een lichtroze oogschaduwkleur in mijn binnenste ooghoeken aangebracht, een bronzen aan de buitenkant en een dun lijntje onder mijn ogen. Een mooi, natuurlijk resultaat wat ik persoonlijk erg mooi vind.

Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met de Lottie London Arch Rival Brow Artists, die ik super fijn vind werken. De mascara vind ik - zoals ik al eerder noemde - prima, maar niet geweldig.

Al met al ben ik zeer te spreken over de producten van Lottie London. Altijd leuk om een nieuw én betaalbaar merk te proberen. Mocht je nu ook enthousiast zijn geworden over de producten van Lottie London, dan kun je deze het beste online bestellen bij Kruidvat.

Heb jij wel eens een product van Lottie London uitgeprobeerd?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

  1. De oogpotloden van dit merk zijn waanzinnig qua pigmentatie en blijven de hele dag zitten als een huis. Al maanden favoriet bij mij, echt top voor een fijn prijsje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te lezen! En goeie tip, ik ga hem zeker onthouden. Liefs, Nicole

      Verwijderen
  2. Lijken me erg fijne producten voor die prijsjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het oogschaduw palette heel mooi! Het lijkt me echt een fijn merk (:

    BeantwoordenVerwijderen