Outfit: Met m'n panterjas op de skatebaan - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit: Met m'n panterjas op de skatebaan



Nog voordat de herfst officieel begonnen was, startte mijn zoektocht naar de perfecte winterjas. Ik zocht stad en land af, ben al mijn favoriete webshops afgegaan maar... tevergeefs. De winterjas waar ik op zoek was zat er niet tussen. Wel spotte ik een panterjas bij Miss Etam die ik stiekem heel leuk vond, maar ja, een jas met zo'n opvallende print... zou dat wel bij mij passen? Bovendien vond ik €100 net iets te duur voor zo'n jas waarvan ik toch niet zeker wist of ik hem wel echt zou dragen.

In de weken erna ben ik vijf keer de winkel binnen gelopen (ik werd nog net niet bij naam verwelkomd door de verkoopsters), maar liet de jas elke keer hangen. Toen de jas in de sale was, ik advies vroeg en zelfs mannelijke collega's zeiden dat ik hem moest kopen, kon ik de jas niet meer laten hangen. En ach, het leven is te kort om saaie kleding te dragen en dus ging die panterjas na heel wat wikken en wegen met mij naar huis!



Panterjas van Miss Etam (€50,00), sjaal van Bristol (€12,95), zwart tasje van My Jewellery (€39,95), spijkerbroek van ZARA (€25,95), laarsjes van Scapino (€29,95), ringen van MelanO en Ti Sento Milano



Naast heel veel toffe sieraden, vind je in de webshop My Jewellery ook leuke accessoires zoals tasjes, sjaals en zelfs kleding. Tegen een samenwerking met zo'n leuke webshop vol de meest fantastische items, zeg ik dan ook geen nee ;-)

Ik mocht een item uitzoeken in de webshop en ben uiteindelijk voor dit zwarte, suède tasje gegaan: een mooi, basic exemplaar dat eigenlijk bij iedere outfit past. Het tasje heeft een sluiting met handige drukknoopjes en is verrassend ruim van binnen: mijn portemonnee, telefoon en zelfs een klein flesje water passen en zonder enkele moeite in. Aan de binnenkant zit ook nog een extra vakje waar je bijvoorbeeld je sleutels of je oortjes kwijt kunt. Een handig tasje voor citytrips dus, dus deze gaat zeker mee in mijn koffer naar Berlijn volgende week. Het tasje kost €39,95.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

8 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's. De jas is erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super, mooie foto's en wat een schattig tasje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige jas zeg! Ik vind 50 euro een hartstikke goede prijs ervoor. Echt heel mooi! Malou x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie panterjas! Vroeger hield ik er niet zo van, maar ik heb er nu zelf ook een en I love it! Leuk tasje ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke foto's. Ik zit er al heel lang over te denken om dit tasje te kopen. Ik ga binnenkort naar Utrecht, dus ik ga even kijken hoe hij er in het echt uit ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Panter prints vind ik doorgaans niet zo tof. Maar deze jas is echt een uitzondering!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Marlice7.2.18

    Ik heb dieren prints altijd een beetje vermeden, maar dit is wel een leuke jas!

    BeantwoordenVerwijderen