7x cadeautips voor mannen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

7x cadeautips voor mannen



Cadeaus kopen voor mannen... ik zal vast niet de enige vrouw zijn die het altijd weer een uitdaging vindt om een leuk cadeau voor een man te scoren. In juni is het alweer Vaderdag en ook dan moet ik weer mijn best doen om een leuk cadeau voor mijn lieve paps te scoren. Vandaag help ik je alvast een handje op weg, want in dit artikel vind je zeven leuke cadeautips voor mannen.

1. Beer making kit - €49,95

Bier... ik ken bijna niet geen man die er niet van houdt. Hoe tof is het om je eigen bier te maken? In deze Beer Making Kit zit alles om je bier mee te brouwen. Een complete set waarmee je in één keer bijna vier liter bier maakt. Ook al ben ik geen man en ben ik niet zo dol op bier, het lijkt me oprecht leuk om dit een keer te doen! (via Fonq.nl)

2. Secrid Wallet - vanaf €49,95

Volgende week kun je meer lezen over dit handige portemonneetje op mijn blog, maar vandaag alvast een tipje van de sluier. De Secrid Wallet is klein, compact en beschikt over een prachtige, leren buitenkant. Je pasjes zijn in de cardhouder direct beschermd tegen skimmen en daarnaast heeft de Secrid Wallet nog genoeg opbergruimte voor kassabonnetjes en briefgeld. Een ideaal cadeau! (via Brandfield)

3. Bamigo boxershorts - €34,95

Boxershorts die gemaakt zijn van bamboe... heb je daar ooit van gehoord? Ik in ieder geval niet, totdat ik bij Bamigo terecht kwam. Bamigo verkoopt  hippe boxershorts van bamboetextiel in diverse kleuren. Het bamboetextiel zorgt ervoor dat de boxershorts extreem zacht zijn, warm in de winter en luchtig in de zomer. Er zijn veel leuke kleurtjes verkrijgbaar en dat maakt het een handig en uniek cadeau.

4. Daniel Wellington horloge - vanaf €159

Een horloge vind ik een perfect cadeau voor als je wat meer geld te besteden hebt. De Daniel Wellington horloges zijn misschien prijzig, maar ik spreek uit ervaring als ik zeg dat je waar krijgt voor elke euro die je neerlegt. De designs zijn chique en modern en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Vooral de horloges met leren bandjes vind ik prachtig voor de man.

5. Our Q&A a day boekje - €17,99

Een perfect cadeautje voor je lover! Dit boekje vul je drie jaar lang samen in. Elke dag wordt er een vraag gesteld die je allebei beantwoordt. In totaal bevat het boekje 365 verschillende vragen die je dus drie jaar lang beantwoord. Een super leuke herinnering voor later en een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. (via bol.com)

6. Telefoonhoesje

Aangezien in principe elke man wel over een telefoon beschikt, is een telefoonhoesje een praktisch en leuk cadeau. Je kunt het zelfs persoonlijk maken door een foto erop af te laten drukken of zelf een print uit te kiezen.

7. Herschel rugtas - €79,00

De rugtassen van Herschel vind ik heel tof: ze zijn modern, er zijn verschillende designs verkrijgbaar en lekker ruim waardoor je er veel in kwijt kunt. En ook als jouw vriend/vader niet houdt van deze rugtassen, zijn er nog genoeg andere merken rugtassen die misschien een stuk beter passen bij hem. (via Coolblue)

Wat is jouw ultieme cadeautip voor een man?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bamigo.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

  1. Handige tips! Mijn vriend is ook weer bijna jarig, dus ik heb hier zeker iets aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn vriend heeft zo'n portemonneetje en is hier erg tevreden over! Hierdoor heeft hij wel nooit klein geld op zak... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Voor mannen kan je altijd van die 'nuttige' cadeautjes kopen! Ik ga denk ik voor nieuwe sokken, die heeft iedere man wel nodig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het altijd moeilijk om voor mannen een cadeau te kopen. Leuke tips!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat veel leuke ideeën!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke ideeën! Vooral het horloge en de herschel rugzak vind ik leuk!

    BeantwoordenVerwijderen