Photo Diary #93 | In het AD met mijn blog, bowlen en winterjas voor €24 - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #93 | In het AD met mijn blog, bowlen en winterjas voor €24



Als ik een leuke week heb gehad vol met gezellige avondjes met vrienden, heb ik standaard zin om mijn Photo Diary in elkaar te zetten. Het is de perfecte manier om op zondagavond terug te blikken op mijn leuke week en nog even door alle foto's te bladeren.

Afgelopen week werkte ik vijf dagen op kantoor, werd ik geïnterviewd voor het AD, organiseerde ik een etentje voor vrienden, gingen we bowlen en hielp ik een bevriend stel met klussen in hun nieuwe woning. Kortom; een week vol met leuke dingen! Kijk je mee?


Op zondag eet ik bij de ouders van Tim. We eten kip uit de oven (super lekker!), een groentenschotel en aardappeltjes. Hmmmm!


Ik vind het altijd zo fijn om een nieuwe week te beginnen met een bos nieuwe bloemen! Het maakt mijn huisje meteen een stuk gezelliger. Bij de Albert Heijn verkopen ze kleine setjes met drie bloemen per set voor maar €0,99. Ik koop drie setjes en samen maakt dat deze prachtige bos bloemen!


Wat een treurig weer is het aan het begin van de week! Het is de hele dag grauw en bewolkt buiten...


Maar gelukkig maken alle lekkere lunches bij het Van der Valk hotel alles goed :-)


Op dinsdag komt de fotograaf langs in het hotel waar ik werk. Ik ben bezig met de brochure voor volgend jaar en daar moeten wat nieuwe foto's voor gemaakt worden. Ik loop een dagje mee met de fotograaf en regel alles met de mensen die gefotografeerd moeten worden. 


Na een dag werken ga ik nog snel even naar het centrum van Ede. De oplader van mijn Macbook is ermee opgehouden, dus heb ik een nieuwe nodig. Duur grapje, zo'n oplader... Als ik terug loop naar mijn auto, zie ik deze prachtige lucht.


Outfitje op woensdag: mijn nieuwe spijkerbroek van de ZARA die heerlijk zit, een T-shirtje van de H&M, een rode blazer die ik vorig jaar bestelde via OTTO.nl en mijn neppe All Stars uit Turkije.


Op donderdagmiddag krijg ik een mailtje van een journaliste van het Algemeen Dagblad of ik het leuk vind om mee te werken aan een artikel over Black Friday. Natuurlijk vind ik dat super leuk en diezelfde avond nog staat het artikel online op AD.nl. Die dag heb ik bijna 5x zoveel bezoekers als op een normale dag, super leuk om te zien hoeveel verkeer er via zo'n grote website naar mijn blog komt!


Op donderdagavond doe ik na mijn werk boodschappen en als ik mijn avondeten op heb, ga ik naar mijn ouders om... te bakken! Op vrijdag komen er namelijk vrienden eten en ik wil een lekker toetje klaar maken. Thuis heb ik vrij weinig tools om mee te bakken en gelukkig hebben mijn ouders alles thuis, dus maak ik het toetje gewoon bij hen thuis! Ik maak pepernoten tiramisu, waarvan het recept ook op mijn blog staat

Ik kom er alleen achter dat ik het recept verkeerd op mijn blog heb geplaatst. Het gevolg...? Ik klop het eiwit met de suiker in plaats van de eidooiers en vervolgens is mijn toetje mislukt. Typisch iets voor mij, dit is precies de reden dat ik eigenlijk nooit iets bak ;-) Gelukkig is de supermarkt nog open en kan ik snel nog wat nieuwe ingrediënten halen om het recept nog eens te maken. En de tweede keer lukt het gelukkig wel goed!


Op vrijdag hoef ik maar een half dagje te werken, heerlijk! Ik begin 's ochtends wat later en ga 's middags rond drie uur weer naar huis. Vroeg weekend, mij hoor je niet klagen!


Ik ga even langs mijn ouders om pakketjes op te halen. Er zijn er maar liefst drie bezorgd! Een pakketje van Zalando met mijn bestelde kleding (met korting!), een pakketje van MaisonPR met producen van NYC en Miss Sporty en tot slot een pakketje van de toffe sieradenwebshop Brandfield. Daarover deze week snel meer...


Omdat 's avonds vrienden komen eten, sta ik 's middags alvast in de keuken om wat voorbereidingen te treffen. En ik dek alvast de tafel! Het is een heel gezellig avondje en samen met Tim en een bevriend stel eten we super lekker!


Daarna gaan we nog een uurtje bowlen in Ede. Een jaar of twee geleden ging ik echt super vaak bowlen, volgens mij stond ik toen bijna elk weekend op de bowlingbaan met een grote groep vrienden, haha. Nu is het echt al een jaar geleden dat ik voor het laatst heb gebowld, maar het blijft leuk vind ik.


Een lekker (en gezond!) ontbijtje op zaterdagochtend: magere kwark met banaan en kaneel. Oh, en zie je die gebladderde verf op mijn tafel? Ik ben zo slim geweest om een wattenschijfje met nagellak remover op de tafel te laten liggen, dat trekt natuurlijk helemaal in de verf waardoor het loslaat. Echt weer zo'n slimme actie van mij.


Om stipt 10 uur sta ik bij de ONLY in het centrum van Ede. Via Zalando had ik drie winterjassen besteld, waarvan ik er één heel leuk vond, alleen twijfelde ik over de kleur. Bij ONLY in Ede hebben ze precies dezelfde jas, alleen dan een wat korter model en in het zwart die ik eigenlijk veel leuker vind. En het beste van alles? Hij is ook nog eens een stuk goedkoper dan de jas die ik via Zalando bestelde. Omdat ik zelfs nog 20% korting krijg in verband met de Black Friday actie (die blijkbaar ook op zaterdag geldt...) hoef ik nog maar €24 af te rekenen. Zo'n goedkope winterjas heb ik nog nooit gehad en ik ben er super blij mee. Ik zal hem binnenkort op mijn blog laten zien!


Na mijn supersnelle shopsessie in het centrum, rijd ik nog even door naar het tuincentrum. Daar koop ik twee cactussen en een vetplantje voor de verjaardag van de vriendin van de broer van Tim (snap je 'm nog?!) en een plantje voor twee vrienden die zijn gaan samenwonen. Het hele tuincentrum is al in kerstsferen, zo leuk!


Thuis dump ik snel mijn spulletjes en daarna fiets ik direct door naar het huis van twee vrienden die deze maand zijn gaan samenwonen. Het leuke is dat ze op nog geen drie minuten afstand van mijn huis zijn gaan wonen, dus dat worden ongetwijfeld heel veel gezellige etentjes en borrels samen! Maar eerst... klussen! Ik word ingeschakeld als klusvrouw om te verven en zoals je op de foto ziet ben ik helemaal in mijn element.

Deze week werk ik weer vijf dagen en heb ik nu al een heel leuk weekend om naar uit te kijken! Op vrijdagavond vier ik Sinterklaas met mijn oma's, vader, moeder en Tim. We kopen elk jaar voor iedereen cadeautjes van rond de €3 en eten gezellig met elkaar. Op zaterdag spreek ik af met vriendinnen en zondag is mijn vader jarig. Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend gaaf van het interview! Verder klinkt het als een heerlijk weekje! Leuk om mee te kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha die laatste foto zo leuk! en oeh een eitje hoort erbij he! die rode blazer staat je trouwens heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om samen met jou in het artikel te staan :-) Ik kreeg ook veel "visite" op mijn blog nadat het artikel online kwam...altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel erg tof dat je in een artikel stond op AD.nl! Snap wel dat dat veel bezoekers oplevert, haha. En die lunches bij Van der Valk zien er inderdaad super lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je in de AD stond!

    BeantwoordenVerwijderen