Last Week's Budget #42 | Date night & cadeautjes kopen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #42 | Date night & cadeautjes kopen



Boodschappen: €42,17
Ik was ooit zo goed bezig dat ik maar één keer per week boodschappen deed (en dan meteen voor de hele week). Dat scheelde me enorm veel tijd en het was lekker makkelijk, maar op de één of andere manier komt het nu toch steeds vaker voor dat ik meerdere keren per week de Albert Heijn in duik.
Ik kan tegenwoordig maar moeilijk inschatten op welke dagen ik thuis eet, of ik mee-eters heb of dat ik ergens anders eet. Kortom: boodschappen doe ik tegenwoordig in delen! En zo erg is het niet, maar ik heb wel het idee dat ik altijd meer dingen koop.

Op maandag doe ik boodschappen bij de Albert Heijn (€15) en ook op vrijdag en zaterdag ga ik langs de Albert Heijn. Op vrijdag doe ik mijn wekelijkse boodschappen en ben ik €22,38 kwijt. Op zaterdag hoef ik alleen nog even WC-papier te halen (toch wel handig om dat in huis te hebben ;-)).

Telefoon: €24
Mijn telefoonabonnement wordt weer afgeschreven. Zoals elke maand €24!

Leuke dingen: €32,85
Afgelopen dinsdag had ik een hele leuke avond met mijn vriend. We gingen uit eten bij Happy Italy, naar de bioscoop (wat is dat belachelijk duur tegenwoordig) en poolen. We hebben de kosten gewoon gesplit en ik was €23,85 kwijt in totaal.

Op zaterdag spreek ik af met vriendinnen. 's Middags drinken we wat bij de Koffie & Koffie in Ede, een heel gezellig koffietentje. Ik neem een spa rood en een lemon muffin, super lekker! 's Avonds koken we samen en eten we samen: wraps met kip en groenten, altijd goed. In totaal ben ik €9 kwijt voor een heel gezellig dagje.

Cadeautjes: €51,99
Het schijnt dat volgende week mijn vriend jarig is en het schijnt dat daar ook cadeaus bij horen. Hij weet nog niet wat hij krijgt (dus dat ga ik ook vooral niet zeggen, want hij leest dit ongetwijfeld). Ik heb nu twee cadeautjes binnen en één moet ik er nog bestellen. En nu maar hopen dat het in de smaak valt :-)
Oh, en mijn moeder is deze week jarig. Omdat zij op vakantie is, heb ik haar cadeaus alvast vóór vertrek gegeven. Ik kocht twee toffe schaaltjes en een houten rekje met plantenbakjes voor in de tuin.

Make-up en verzorgingsproducten: €6,89
Mijn lievelings eyeliner van CATRICE was bijna uitgedroogd, dus tijd voor een vervanger. Ik vind 'm nog steeds super fijn en hij kost maar €3,89. Ook koop ik nog twee flessen make-upremover die in de aanbieding zijn: twee flessen voor €3.

Overig: €27,29
Even een verzameling van random aankoopjes hier :-) Ik heb eindelijk mijn foto's van Alanya besteld, yaaay! Ik vind het leuk om weer een old school fotoboek te maken, dus ja: ik ga foto's inplakken. Ik heb de foto's besteld bij Webprint. Een stuk of 70 voor maar €9 inclusief verzendkosten!

Ik heb afgelopen week ook meteen een fotoboek gekocht voor mijn foto's. Een hele mooie, turquoise van de HEMA voor €10. En bij de HEMA outlet vond ik ook nog een plakboek voor maar €3 die ik ga gebruiken voor mijn foto's van Rhodos waar ik volgende week heen ga!
Bij de HEMA koop ik ook nog een doosje met pennen en een doosje kleurstiften, samen €4.

Oh, en bij de Kruidvat koop ik een gasaansteker voor €1,29. Niet echt bijzonder, wel handig tijdens het koken!

Totaal: €185,19

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mijn uitgaven van afgelopen week te zien! Sinds een paar weken laat ik de intro trouwens weg uit deze rubriek, omdat ik het idee had dat ik toch elke keer hetzelfde aan het vertellen was. Mochten jullie het storend vinden en mijn inleidende verhaaltjes missen, laat het dan vooral weten. Ook als je het zo fijner vind, hoor ik dat graag! :-)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

  1. Anoniem2.8.16

    Leuk om te zien weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker niet storend om het intro te missen ;) we know the drill haha. Uitgaande van de prijs kan Tim misschien wel al raden wat je hebt gekocht, haha. Ik ben benieuwd! Ik vind cadeau's voor mijn vriend altijd zo lastig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, good to know! En ik denk niet dat hij het kan raden, aangezien ik ook de cadeaus voor mijn moeder bij de totale prijs van cadeautjes heb gerekend! En als hij het wel kan raden... dan is hij gewoon een detective!

      Verwijderen
  3. Ik mis de intro ook niet hoor, dus ik zou het lekker `zo laten :)
    Ik maak altijd een overzicht van de hele maand, want er zitten nu eenmaal soms duurdere weken tussen. Ik merk ook nu ik minder vaak naar de supermarkt ga, dat de kosten voor de boodschappen lager worden, erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Steeds als ik deze updates lees denk ik "oh, ik moet dit ook echt eens bijhouden". Ga het vanaf volgende week doen. Ben wel benieuwd hoeveel ik waaraan uitgeef.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat goed dat je dat gaat doen! Leuk dat deze artikelen je daarvoor inspireren. Ga je het ook op je blog bijhouden, of houd je het privé? Ik ben benieuwd! Liefs, Nicole

      Verwijderen
  5. Leuk om te zien waar je uitgaven naar toe gaan in de week. Goed om bij te houden en je bewust te worden waar het naar op gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat handig dit! Kan ik het een beetje vergelijken met mijn uitgaven :')

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha, ondanks dat ik weet wat er in je intro staat (stond) dacht ik wel even dat ik een stukje had overgeslagen. Oplettende lezeres hiero hihi. Maar nee, helemaal niet storend! Blijft interessant dit! :D

    BeantwoordenVerwijderen