Photo Diary #78 | Waarom maak ik altijd zoveel foto's van eten? - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #78 | Waarom maak ik altijd zoveel foto's van eten?



Op het moment dat ik deze Photo Diary in elkaar zet, komt de regen met bakken uit de hemel. En ook de komende week ziet het er niet veel beter uit: regen, regen en nog eens regen. Gelukkig heb ik (in tegenstelling tot de rest van bijna heel Nederland) geen vakantie en zit ik gewoon op kantoor. Ik zit dus lekker droog, maar stiekem had ik ook wel vakantie willen hebben, haha.

Afgelopen week ontdekte ik een HEMA-outlet in het centrum van Ede (en kocht ik héél veel spullen), keek ik voetbal én vierde ik mijn tweeëntwintigste verjaardag voor een groepje vrienden. Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Op zaterdag ga ik nog even naar het centrum van Ede om wat spulletjes te kopen. Ik kom een HEMA-outlet tegen in het centrum (heaven), waar ik nogal los ga. In deze blog heb je al kunnen lezen wat ik allemaal heb gekocht.


Even een broodje halen bij de Bakker Bart. Eigenlijk wil ik naar huis, maar buiten regent het keihard en ik heb geen zin om nat te regenen. Dan maar wat eten... :-)


Op zaterdagavond gaan we naar vrienden in Brakel in Noord-Brabant. Ze hebben net een nieuw tuinhuis in de tuin met hele toffe banken vol met kussens, waar we de hele avond chillen.


Op zondag eten Tim en ik 's avonds bij mij thuis. We eten heel makkelijk: Chinese tomatensoep en een stokbroodje met kruidenboter uit de oven.


En verse aardbeien als toetje! Op zaterdag heb ik op de markt twee doosjes aardbeien gekocht (voor maar €3!).


Daarna kijken we (of nouja... vooral Tim) voetbal.


Leuke verrassing als ik maandagochtend op kantoor kom: een reep Tony's Chocolonely! Een oud-collega was vrijdag langsgekomen en had voor ons allemaal een reep meegenomen.


Mijn eten 's avonds: macaroni met hamblokjes, brocooli, kruidenroomkaas en kaas. Super simpel, maar heel erg lekker!


Woehoeee, ik heb eindelijk weer een bed! Mijn vorige bed kraakte zó erg, dat ik hem heb gesloopt met als gevolg dat ik wekenlang op een matrasje op de grond sliep. Maar gelukkig heb ik nu weer een normaal bed. Ik heb hem via Marktplaats voor €20 gescoord, echt een koopje!


Ik ben echt zo'n verschrikkelijk persoon die alles bewaart. Ooit kreeg ik bij een tijdschrift deze city guide voor Cannes. En ik dacht: laat ik die bewaren, voor het geval ik ooit naar Cannes ga. Uhhh, ja...


Op dinsdag neemt onze stagiaire Marloes afscheid, inclusief tompoucen!


's Avonds gaan we met het hele team uit eten bij TapAsia in Ede, voor het afscheid van Marloes. Je kunt hier onbeperkt megalekkere Aziatische tapas eten. Fun fact: ik heb zelf vier jaar lang bij TapAsia gewerkt toen ik nog op de middelbare school zat.


Op woensdag hebben we op kantoor zin in een lekkere lunch en gaan we bij het tankstation even broodjes halen.


's Avonds eet Tim bij mij, een hele verantwoorde Hollandse maaltijd: aardappeltjes, sperziebonen en een slavink!


En een iets minder verantwoord toetje (maar wel mega lekker): een wolkentoetje van Dr. Oetker.


Spelletjes spelen! In Alanya kochten Tim en ik het spel Skip-Bo (voor €2,50) en sindsdien hebben we het al super vaak gespeeld. En van al die potjes heb ik nog maar één keer gewonnen...


Op de één of andere manier heb ik op woensdag héél erg zin om voetbal te kijken. Even voor de duidelijkheid: ik houd helemaal niet zo van voetbal, maar nu speelt België en dat vind ik wel heel erg leuk. Zo gezegd, zo gedaan: we kijken voetbal en we drinken zelfs bier. Haha, even de perfecte vriendin uithangen... :-)



Op vrijdag neem ik twee uur eerder vrij van m'n werk om mijn kamer alvast klaar te maken. 's Avonds vier ik namelijk mijn verjaardag voor wat vrienden! Deze leuke vlaggetjes heb ik bij de HEMA-outlet gekocht voor €0,50.


Klaar voor m'n kinderfeestje :-) Ik heb m'n haar een beetje gekruld met een stijltang en draag deze feestelijke jumpsuit die ik ooit tijdens een kledingruilparty van het zusje van een vriendinnetje heb gekregen!


Waar eten is, is feest, haha!


Ik heb een klein clubje vrienden uitgenodigd. We kletsen gezellig bij én spelen spelletjes.


Ik heb hele leuke cadeautjes gekregen! Een bon waarmee je voor 2 personen ergens kunt lunchen, een tekenboek met zentangle (kort omschreven: je leert allemaal leuke patroontjes en figuren te tekenen, wat heel ontspannend schijnt te werken) en bijbehorende pennen.


Op zaterdag doe ik 's ochtends nóg een keer boodschappen, want ik vier op zondag mijn verjaardag voor mijn familie en Tim's familie. De boodschappen breng ik daarna meteen naar mijn ouders thuis, bomvolle koelkast dus!


Ik zoek meteen wat spulletjes uit in mijn oude slaapkamer. Ik vind één van mijn vele dagboeken die ik vroeger heb bijgehouden. Deze stamt uit 2004, toen ik dus 9 jaar was. Hilarisch om allemaal terug te lezen!


's Avonds eet ik lekker makkelijk: sla met aardappeltjes en kipkluifjes met een zelfgemaakte marinade van ketjap manis, paprikapoeder, kerriepoeder en knoflook.

Deze week werk ik vier dagen op kantoor en vrijdag is mijn vrije dagje. Ik ga dan samen met mijn moeder en zusje naar een evenement in Hilvarenbeek met allerlei workshops en kraampjes, klinkt heel erg leuk! Verder heb ik een druk weekend: vrijdagavond heb ik met vrienden van de middelbare school afgesproken, zaterdag is het tijd voor de kwartaalijkse grillparty met mijn andere vriendengroep en zondag ben ik bij de familie van Tim. Druk, maar wel heel gezellig! Ik wens jullie een fijne week toe!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's! En een Hema outlet?! Wat onwijs tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik hou echt van je food foto's :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah ik maak ook altijd foodfoto's! Zo'n Hema outlet hebben wij ook in onze stad gehad, maar die is alweer een tijdje weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke foto's! Zo gezellig je verjaardag, krijg meteen al zin in al die hapjes haha. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat je voor ons supportert! ⚽��

    BeantwoordenVerwijderen