New in: sneakers van... Bristol!

12.4.16


Kun je je mijn sneaker wishlist nog herinneren? Een tijdje geleden speurde ik het internet af, op zoek naar een mooi paar sneakers om mijn schoenencollectie mee aan te vullen. Al mijn favoriete sneakers zette ik op een rijtje. Ik dacht er serieus over na om de Adidas Superstar sneakers te kopen. Ik vind ze super tof, maar ja... witte sneakers en Nicole? Dat gaat niet altijd even goed samen.

Mijn zoektocht naar het perfecte paar sneakers nam een hele onverwachte wending. Want ik heb geen sneakers gekocht via internet. Ik heb ook geen sneakers gekocht van Adidas, Nike of Vans.

Ik heb sneakers gekocht zonder merk! En ook nog eens bij een hele verrassende winkel, namelijk de Bristol!
Ik was al eeuwen niet meer bij de Bristol geweest, terwijl ik vroeger - als klein meisje - stapels kleding en schoenen daar vandaan haalde. Op de blog van Janne won ik een cadeaukaart van de Bristol en zo kwam het dus dat ik na jaren weer eens de Bristol binnen stapte. En ik was positief verrast!

Uiteindelijk heb ik deze toffe sneakers meegenomen. Het is echt even wennen, want zulke opvallende schoenen zijn eigenlijk niets voor mij. Ik twijfelde ook nogal toen ik in de winkel stond. Ik heb al mijn vriendinnen geappt toen ik deze schoenen wilde kopen om om advies te vragen (toch wel handig hè, van die vriendinnen!).
En ik besloot het gewoon te doen onder het mom van "eens iets anders!" En het is een hele goede aankoop geweest. Ze lopen onwijs lekker en ik vind vooral de combinatie van het kant en de 'verfspetters' op de zool heel erg tof. En het beste van alles? Ze kosten maar €34,99. Een stuk goedkoper dan de sneakers van Adidas of Nike!

En pssst... ik heb ook nog een hele leuke kortingscode waarmee je online met een fijne korting kunt shoppen. Met deze kortingscode van Kortingscode.nl krijg je namelijk €5 korting op je aankoop (vanaf €24,99) Als dat niet mooi is meegenomen!

Wat vind jij van mijn sneakers? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 reacties

 1. Wat een leuke sneakers! Ook dat kant erop vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs toffe sneakers, ik heb een tof paar sneakers gekocht bij vanharen! ook maar voor 29 euro echt een koopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook tijden niet meer bij de Bristol geweest. Je kan daar wel heel goede koopjes vinden. Schoenen kocht ik er toch vrij vaak...
  Ik heb niet heel veel met merk sneakers, behalve als ze tig keer beter lopen dan huismerken, maar ik ga altijd voor de 'huismerken'... En als ze goed lopen, dan lopen ze goed.
  Ik vind deze super leuk, lekker apart. Ik hou daar wel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat er nu ook van dit soort sneaker met budgetprijsjes te koop zijn! Toevallig heb ik zelf net een paar Reebok sneakers gekocht en die vond ik nog best meevallen qua prijs in vergelijking met Adidas en Nike :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze gaaf! Het is eens wat anders inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn ze leuk! En de prijs is nog leuker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeeh ze zijn echt gaaf! En ook helemaal niet duur voor sneakers.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehhh...Leuke sneakers, ik vind ze zo mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze heel erg gaaf, leuk patroontje ook! Wat ik wel vaak heb met goedkopere sneakers is dat ze sneller gaan zweten. Hopelijk is dat bij deze niet zo want ze zijn echt leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen

Volg mij op Instagram

De beste budgettips