Shoplog: kringloop vondsten - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Shoplog: kringloop vondsten



Een paar jaar geleden kwam ik bijna wekelijks bij de kringloop. Ik kwam nooit met lege handen thuis en scoorde keer op keer de leukste items voor in mijn kamer. Nu - een paar jaar later - wordt de kringloop steeds populairder bij een breder publiek, wat ook betekent dat heel veel spulletjes een stuk duurder worden. Heel erg jammer! Ik denk dat dat ook de reden is dat ik steeds minder vaak naar de kringloop ga. Maar natuurlijk vind ik het nog steeds super leuk om door de kringloop te struinen, op zoek naar de mooiste, verborgen schatten.

Afgelopen woensdagavond was ik bij de Winkel van Sinkel in Ede (de kringloopwinkel van de kerk) en heb ik weer een heleboel leuke spulletjes meegenomen. Benieuwd wat? Lees dan snel verder!



Ik wilde toch Pasen een beetje in huis halen. Zo kocht ik al een mooie bos gele tulpen en met deze paasspulletjes uit de kringloop is het helemaal compleet. Ik kocht een klein, wit houten bakje, wat plastic eitjes, een mini vogelnestje en natuurlijk de welbekende gele kuikentjes. In totaal betaalde ik hier €0,55 voor - koopje!


Dit bakje vond ik meteen heel erg mooi. Ik heb nog geen idee waar ik het voor wil gebruiken, maar hij kostte maar €0,20 dus die moest ik wel meenemen.


Voor mijn DIY-projectjes was ik op zoek naar een mooie landkaart die ik kon gebruiken. Daarvoor ben je bij de kringloop aan het juiste adres! Ook kocht ik nog een landkaart van mijn eigen stadje - Ede - waar ik binnenkort een DIY mee ga maken. Voor twee landkaarten betaalde ik €1,50.




Mijn huisje begint steeds meer "af" te worden. Het enige wat nog miste, is iets leuks aan de muren. Mijn muren zijn allemaal wit en ook veel meubels zijn wit, dus het zag er nogal kaal uit. Daar moest verandering in komen! In de kringloop ging ik op zoek naar vintage boeken met mooie foto's die ik kon gebruiken voor op mijn muur. Voor twee van deze reisgidsen (één van Tenerife en één van Brugge) betaalde ik €2.


Ook kocht ik nog 23 kaarten die €0,05 per stuk kostten. Deze heb ik ook gebruikt om de muur boven mijn bureau een stuk kleurrijker te maken.


En dit is het resultaat geworden. Ik ben er erg blij mee! De komende tijd kan ik deze collage natuurlijk nog prima aanvullen met mooie, nieuwe afbeeldingen. En misschien wil ik mijn polaroid foto's er ook wel in verwerken!


Voor het geval je het nog niet was opgevallen, mintgroen en turquoise zijn mijn twee lievelingskleuren. Bijna al mijn interieur items zijn ook in die twee kleuren passen erg goed bij mijn grijs/witte interieur. Een tijdje terug kocht ik al twee mintgroene mokjes bij de kringloop en nu heb ik een nog iets kleinere variant gekocht, en twee smalle turquoise mokken. Even afwassen en ze zijn weer als nieuw! Ik betaalde hier €0,20 per stuk voor.


Ik vond een dik pak vol met deze geruite blaadjes. Perfect voor mijn kalligrafie, omdat je met dit papier leert hoe je recht kunt schrijven. Ik nam deze hele stapel mee voor €0,20.


Ergens op een hoopje met rommel vond ik deze verdwaalde zilveren onderzetter. Ik heb nog even gezocht of ik er meer kon vinden maar nee, dit was echt de enige. Ik vond hem zo tof dat ik hem maar gewoon mee nam. En tja, als hij maar €0,10 kost dan hoef je daar ook niet lang over te twijfelen! ;-)


En tot slot vond ik nog deze twee waxinelichthouders. Als ik het goed heb, zijn beide ook te koop bij de Action. Ik betaalde er €0,50 per stuk voor dus zelfs nóg goedkoper dan bij de Action!

En dat waren al mijn geshopte spulletjes. Hebben jullie de afgelopen tijd nog leuke dingen gekocht bij de kringloop?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

8 opmerkingen:

  1. Heerlijk de kringloop! Ik kom er ook niet zo vaak meer maar ik heb vaak dat ik met een grote glimlach de winkel uit loop. Dan heb ik weer iets gevonden wat ik wilde hebben of waar ik naar opzoek was. -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem26.3.16

    Haha en je kastje dan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo anoniempje, wat ben je goed op de hoogte van wat ik koop in de kringloop! Ik heb inderdaad ook een kastje gekocht, maar aangezien ik die nog steeds schoon moet maken, is die nog niet fotowaardig! :D

      Verwijderen
  3. Naja, wat goed! En wat goedkoop, leuke dingen gescored!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. die kaarten heb je leuk opgehangen. Tof om te zien. Veel plezier van je vondsten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke spulletjes en zo goedkoop! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat een prachtige items heb je meegenomen uit de kringloop! Veel spullen koop je bij een winkel vaan 5x zo duur als het nieuw is. Ik vind je foto muur ook erg leuk geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een leuke dingen en jeetje wat goedkoop zeg! ben benieuwd naar je DIY project!

    BeantwoordenVerwijderen