Nieuw kledingassortiment bij de Action! | Pyjama's, ondergoed & basics - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Nieuw kledingassortiment bij de Action! | Pyjama's, ondergoed & basics



Vorige week ontving ik van de postbode een wel héél spannend pakket! Voor mijn blog krijg ik regelmatig pakketjes opgestuurd: soms weet ik wat er in zit, maar soms is het ook één grote verrassing. En dat was het zeker! Toen er een prachtige witte doos met daaromheen een blauwe strik uit de verpakking verscheen, ging er nog steeds geen belletje rinkelen. Totdat ik de doos open deed en ik daar een sticker met het Action-logo zag!
Een perspakketje van één van mijn lievelingswinkels, dat is toch wel heel erg leuk. Vooral toen ik de inhoud van het pakketje zag: een doos vol met kleding!

In het artikel van vandaag ga ik je het vernieuwde kledingassortiment van Action laten zien. Een heel nieuw assortiment met daarin fijne basics, pyjama's en zelfs ondergoed! En dat natuurlijk allemaal voor een héél fijn prijsje, je snapt dat daar iets over voorbij moet komen op The Budget Life!



T-shirt (€3,99) - Pyjama/lounge broek (€3,99)
Pyjama's, ik ben er dol op! Ook Action heeft in haar vernieuwde kledingassortiment genoeg pyjama's. Ik kwam erachter dat het T-shirtje dat ik op de onderste foto aan heb, helemaal geen pyjamashirtje is. Je kunt hem natuurlijk ook prima op een spijkerbroek dragen, maar ik vond hem heel erg leuk staan bij deze panterprint pyjamabroek. Het is een shirtje van viscose, waardoor het lekker koel zit 's nachts. Ideaal als je - net als ik - het altijd warm hebt in bed!


Pyjama (€5,99)
En nóg een pyjama! Ook deze is weer van een heel fijn stofje en het shirtje met opdruk vind ik erg leuk: "Bed + Me = BFF" Voor wie geldt dat nou niet? :-)


Dames boxers (€3,59 per twee)
Vroeger wilde ik dolgraag een Björn Borg onderbroek. Het slaat natuurlijk helemaal nergens op om €25 voor een onderbroek neer te tellen, maar ik wilde er gewoon heel graag bij horen. Gelukkig heeft m'n moeder nooit naar mijn gezwam geluisterd en heeft ze ook nooit zoveel geld aan een onderbroek besteed (heel verstandig, mam)
Zelf draag ik nooit boxers, maar mocht je het wél fijn vinden, dan zijn deze boxers van de Action echt een aanrader. Ze zijn verpakt per twee en zijn van een heel fijn, elastisch stofje. Misschien word ik spontaan fan van boxers... :-)

PS. Ook mannen kunnen naar de Action voor boxers, een twee pack kost €3,99 en er zijn hele leuke printjes verkrijgbaar!


Invisible slipjes - €3,79 per stuk
Deze onderbroekjes zijn ideaal voor als je een strakke of doorschijnende broek/rok draagt. Deze onderbroeken laten namelijk geen lijntjes achter, waardoor je ze niet door een strak kledingstuk ziet. Ideaal! En ze hebben nog leuke kleurtjes ook!.


Singlet (€2,99) - String (€1,89)
Dit setje vind ik enorm leuk! Sowieso ben ik dol op streepjes, dus dat zal ongetwijfeld meespelen. Het hemdje kost €2,99 en de bijpassende string is €1,89. Beide van een heel fijn stofje!


Sport BH - €3,99
Hoe cool is dit?! Action heeft gewoon sport BH's in haar nieuwe assortiment. En ook nog eens hele leuke sport BH's, die ook zo van de H&M zouden kunnen zijn (maar bij de Action zijn ze een stuk goedkoper!) Deze is verkrijgbaar in diverse varianten, degene die ik heb ontvangen vind ik in ieder geval heel erg mooi en vrolijk!


Sokken (diverse prijzen)
In mijn beste 5 budget ontdekkingen van het moment vertelde ik al hoe fan ik ben van de sokken van de Action. En nu komen er weer allerlei nieuwe sokken in het assortiment, waaronder hele fijne sokjes voor in ballerina's of sneakers. Ze worden per twee paar verkocht, maar ik weet helaas niet hoe duur ze zijn. Wel vind ik ze héél erg fijn en blijven ze strak om je voet zitten.


Blauw hemdje, lang model (€2,49) - Wit T-shirt, lang model (€3,29) - Zwart hemdje 
Van basics kun je in je kledingkast nooit genoeg hebben! Onder T-shirtjes vind ik het fijn om hemdjes te dragen en onder een jasje met drukke print, is een wit of zwart T-shirt altijd handig.
Bij Action hebben ze natuurlijk ook fijne basics in het assortiment! Het blauwe hemdje en witte T-shirtje zijn extra lang, waardoor ze zelfs als jurkje zouden kunnen!
Het zwarte hemdje is een normaal model, maar heeft handige verstelbare bandjes, waardoor je hem precies zo kunt aanpassen als je zelf wilt.



Gestreept shirtje met tekst - Zwart T-shirtje met kant 
Ik denk dat ik deze twee shirtjes één van de leukste items vind! Vooral het zwarte shirtje met kant vind ik heel erg mooi!
Helaas kon ik beide shirtjes niet terugvinden in de folder, maar ik gok dat ze ongeveer €4 of €5 kosten.


Grijze spijkerbroek - €9,99
Kijk nou: Action heeft zelfs een spijkerbroek in haar nieuwe kledingassortiment! En niet zo'n goedkope, veel te wijde, vormloze jeans, nee: het is écht een mooie jeans met een passend model. Vooral als je lange benen hebt, is dit een fijne jeans. Bij mij zat de jeans perfect in mijn heupen en om mijn bovenbenen, maar helaas zijn de pijpen echt te lang (maar ja, ik ben 1 meter 60!).

Ik zag dat Marloes van de blog Budgetproof.nl deze jeans zelfs een make-over heeft gegeven en het resultaat vind ik heel erg tof. Ga ik misschien ook wel doen, aangezien de jeans toch te lang is!



Jumpsuit - €5,99
In de zomer vind ik het heerlijk om een jumpsuit te dragen van een lekker luchtig stofje. Je betaalt al snel een paar tientjes voor een jumpsuit, maar voor deze jumpsuit van de Action betaal je maar €5,99! Wat een koopje! Deze jumpsuit is verkrijgbaar in twee verschillende printjes.

Dit mega pakket met kleding van de Action is ongetwijfeld één van de leukste perspakketten die ik ooit heb ontvangen! Het is voor mij in ieder geval duidelijk dat als ik op zoek ben naar fijne en goedkope basics, ik zeker een kijkje moet nemen bij de Action. Vooral op het gebied van ondergoed denk ik dat ik vaker bij de Action onderbroeken en misschien zelfs zo'n sport BH ga aanschaffen!

Ben jij nu ook blij verrast door het nieuwe kledingassortiment? Kom dan morgenochtend om 07.00u zeker even terug naar The Budget Life, want er staat een hele leuke winactie voor jullie klaar!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

  1. Daar zitten leuke stuks tussen! Ik neem morgen zeker een kijkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw ben verrast! Over een paar maanden komt er een action in mijn dorp, op 5 min loop afstand van mijn huis. Ga ik vaak komen! Er zitten echt wat dingen tussen die ik heel leuk vind, en er helemaal niet goedkoop uit vind zien. Ben zooo benieuwd naar de winactie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kledingstukken, nu nog een aantal skaterjurkjes ;) Die pyjama`s zijn ook erg leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zie leuke items zeg! Dat zwarte shirtje met kant is erg leuk bijvoorbeeld. Ook de invisible slips lijken me wel fijn. Ga snel een keer kijken :) Goede tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe collectie! :) zitten heel leuke spulletjes tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wauw, wat een super leuke dingen hebben ze nu! Ga vandaag meteen even een kijkje nemen in het Action filiaal bij ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Toevallig was ik van het weekend in de Action en zag ik al dat de winkel qua schappen er anders en overzichtelijker uitzag. En ook nog eens nieuwe, leuke budget kleding erbij! Ik ga er eventjes op letten, want die invisible slips lijken me wel wat :).

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heij! Wat een leuke kledingstukken. Dat had ik niet verwacht! Ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kleding! Ik koop weleens iets voor de kinderen bij de Action, maar voor mijzelf kijk ik eigenlijk nooit. Tijd om dat eens te gaan doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauwie, wat een prachtig pakket heb je ontvangen. Super pretty! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Volgens mij heb ik wel meer betaald voor die Invisible slipjes, ik heb even op het bonnetje gekeken, ik heb er 3.80 voor betaald! Mear ze zitten wel heerlijk! Ik ben ook nog erg benieuwd naar de sport bh en de jeans, eens kijken of ze die bij mijn action hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oooh, ik heb helemaal de verkeerde prijs erbij gezet. Dankjewel voor je reactie en oplettendheid! Ik ga het meteen aanpassen :)

      Verwijderen
  12. wat onwijs leuk en die sport bh how cute! ziet er in ieder geval erg leuk uit! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke dingen zitten er tussen zeg. Vooral die shirtjes. Ik ga ook eens een pyjama daar kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Schattig! Niet echt mijn smaak, maar voor een klein budget is het erg handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. dat shirtje met strepen is echt leuk! en die broek moet je inderdaad gewoon korter knippen, is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke items, vooral de pyamabroek vind ik mooi :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuk spul! Moet ik in de gaten gaan houden :D

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik ben zelf heel erg benieud naar die sportbh! Leuk artikel, vooral na mijn artikel van vorige week over action kleding hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dat zwarte shirtje met kanten rand aan de achterkant is leuk zeg. De sportbeha's heb ik laatst toch gezien. Sterker nog, heb er eentje gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Tessa27.3.16

    Wat een leuk pakket! Ik koop al heel lang basics bij de Action de hemden en de T shirts van de Action zitten inderdaad heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen