Mijn 5 beste budget ontdekkingen van het moment - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn 5 beste budget ontdekkingen van het moment



Ik doe jaarlijks ontzettend veel leuke budget ontdekkingen. Veel te leuk om niet met jullie te delen! Dus ik dacht: het is de hoogste tijd dat ik zo nu en dan met jullie mijn allerbeste budget founds ga delen. Vandaag laat ik jullie mijn vijf allerbeste budget ontdekkingen van het moment zien. Kijk je mee?



Hoed (ZARA) - €2,99


Uhm ja, je bent niet de enige die even twee keer moet knipperen met haar ogen bij het zien van deze prijs. Al jaren heb ik niets meer bij ZARA gekocht, maar toen ik zag dat er sale was, wilde ik toch even binnenkijken. En dat was geen slecht idee, want deze hoed ving meteen mijn aandacht. De kleur en het model vind ik ontzettend mooi, de veertjes op de hoed wat minder, maar die wil ik er nog af halen en er zelf een zwart lint aan maken. 

Normaal kost deze hoed €29,99 maar nu is hij afgeprijsd voor maar €2,99! Een echt budget koopje!


Sokken (Action) - €1,99 per 3 paar 


Als er iets is, waar ik niet graag geld aan uit geef, dan is het wel sokken en ondergoed. Een aantal jaar geleden ontdekte ik de fijne sokken van de Action: destijds drie paar voor €1,49. Echt een koopje! Helaas zijn ze nu wat duurder geworden, maar nog steeds hartstikke betaalbaar. Het zijn fijne sokken die mooi en strak blijven, eens in de zoveel tijd koop ik weer een paar nieuwe waar ik weer lang mee vooruit kan!


Mobiele telefoonhoesjes (eBay) - €0,90


Vroeger was ik een grote eBay-fan en ik haalde er werkelijk van alles vandaan: van kussenhoesjes tot aan oortjes en ook.. mobielhoesjes! De laatste paar jaren was ik eBay een beetje vergeten, maar nu ik een iPhone heb, ging ik snel weer op eBay om daar mobiele telefoonhoesjes te bestellen.

Ik heb een iPhone 5C en in de winkels zijn daar weinig leuke hoesjes voor te vinden. Online op eBay vind je er honderden! Van deze hoesjes heb ik meteen twee verschillende besteld: één met watermeloenen en één met een mozaïek-print. Via deze verkoper vind je allerlei verschillende hoesjes voor zowel iPhone 5, 5S, 5C en 6. 

En dat voor een heel fijn prijsje, want deze hoesjes kosten ongeveer €0,90!


Dagcrème (Kruidvat) - €2,99


Net als make-up, ga ik ook bij huidverzorging het liefst voor budget merken. Ik vind het gewoon onzin om tientallen euro's aan een dagcrème uit te geven (ook al is die misschien stukken beter). De dagcrème van Kruidvat gebruik ik al maanden en sinds kort hebben ze een nieuwe dagcrème in het assortiment: Fresh dagcrème, speciaal voor de droge en gevoelige huid. Ideaal als je - net als ik - in deze koude wintermaanden last hebt van een droge huid.



Fluffly plaid (Zeeman) - €6,99


Nu ik binnenkort ga verhuizen, ben ik de afgelopen weken in een heleboel woonwinkels geweest. Ik ben al langere tijd op zoek naar een leuk, fluffy kleed of plaid wat ik op de bank kan leggen. Zelfs bij IKEA zijn deze plaids al snel meer dan €20 en dat vond ik toch net iets teveel van het goede.
Maar goed dat ik mijn zoektocht voortzette, want ik stuitte op deze fluffy plaid van Zeeman: de meest zachte plaid die ik ooit heb gezien en dat voor maar €6,99!

En hij is nog lekker groot ook: 125 x 150cm! De plaid is trouwens ook nog in andere kleuren verkrijgbaar, mocht wit niet helemaal jouw smaak zijn.

Ik hoop dat je iets aan mijn budgettips hebt gehad! Wat is jouw beste budget ontdekking van de afgelopen tijd? Laat het achter bij de reacties, vind ik leuk om te weten! :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

  1. Zelf haal ik mijn sokken altijd bij de Primark. 7 paar voor 3 euro (: vroeger toen ik nog verder moest reizen voor de Primark nam ik ze altijd mee. Nu heb ik er zoveel dat ik de afgelopen jaren geen nieuwe meer hoef te kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die hoed is echt heel leuk! Ik heb momenteel 2 hoeden, dus dat vind ik wel genoeg. Maar stiekem wil ik nu wel bij de Zara gaan kijken!
    & die telefoonhoesjes vind ik heerlijk, vooral voor die prijs. Ik heb er vorig jaar meteen 3 gekocht toen ik mijn telefoon kocht. Het is toch wel eens tijd om weer door te wisselen. Ik ga er zo meteen een nieuw hoesje om doen!
    & dat kleed is wel een uitkomst! Helemaal niet duur ook!
    Dit zijn zeker koopjes waar ik wat aan heb! :) Bedankt voor het delen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw die hoed is wel echt goed afgeprijsd zeg! En wat betreft het uitgeven van geld voor ondergoed en sokken: helemaal mee eens. Mijn moeder kijkt me altijd raar aan als ik het te duur vind, maar hé: ik houd dan liever geld over voor makeup of kleding dan dat ik het daaraan uitgeef.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat zijn inderdaad wel superkoopjes, zeg! Vooral die eerste 3!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijne budget aankopen! Die hoed van de Zara is inderdaad prachtig en wauw, zo erg afgeprijsd! Ik ga ook meteen even een kijkje nemen op Ebay, want ik zoek eigenlijk ook wel een nieuw hoesje voor mijn mobiel..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De fluffy plaid is zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke koopjes. Dat telefoonhoesje met de watermeloenen vind ik echt heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke items, vooral het plaid en de hoed vind ik leuk! 2,99 is echt geen geld. Daarvoor zou ik hem ook meenemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ah die plaid van Zeeman is echt een topper, ga ik ook snel eens naar kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw die hoed! Ik vind de veertjes verder niet storend, ik vind het ergens ook wel leuk staan. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh die telefoonhoesjes zijn zo leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja gister zat ik op alle express nog naar hoesjes te kijken. IK had 10 hoesjes voor 4 euro ahahaha oeps

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh, dat plaid ziet er wel erg leuk uit, ik ben er ook naar op zoek, perfecte timing! Ik ga eens kijken! Oh en bij H&M zijn de sokjes ook suuuuper goed! Oja Aliexpress is ook een goede aanrader voor hoesjes en dergelijke andere troep die super goedkoop is.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ben zelf echt op koopjes jacht geweest de laatste tijd. Vorige maand ben ik uit huis gegaan en dat is al duur genoeg. De Blokker hier gaat verbouwen en had op een bepaald moment 50% korting en later 70% korting. Ik heb een grote prullebak, wasmand en wat keukenspulletjes voor flink lage prijzen kunnen kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat leuk dat je Ebay weer hebt herontdekt. Als ik een nieuwe telefoon heb dan ga ik altijd meteen op Ebay neuzen om de leukste telefoonhoesjes te scoren voor een enorm zacht prijsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Die hoed is heel leuk en staat je heel erg mooI!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Anoniem8.3.16

    Wat een koopjes toch weer. Die hoed staat je erg leuk! En dat plaid, wauw! Ik werk bij de Zeeman maar helaas hebben we dat plaid niet in ons filiaal. Mijn beste budget aankoop van de eeuw (hihi) blijft nog altijd de Confina chocoladerepen voor €0,43.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Tessa27.3.16

    Die hoed staat je heel mooi! xx

    BeantwoordenVerwijderen