SALE shoplog: The Body Shop - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

SALE shoplog: The Body Shop



Ik ben gék op The Body Shop! Aan het einde van december begint de sale en de afgelopen jaren is het me nog nooit gelukt om met lege handen de winkel te verlaten tijdens de sale-periode. De producten van The Body Shop zijn namelijk niet echt budget, maar tijdens de sale kun je er heel veel fijne producten scoren voor ook een heel fijn prijsje.

Dit jaar had ik net een hele voorraad aan Rituals-producten voor Kerst gekregen en had ik nog zoveel douche- en badproducten in de kast staan, dat ik besloot The Body Shop sale te vermijden. Wát was ik trots op mezelf.

Tot vorige week dinsdag. Ik had me voorgenomen om vroeg te gaan slapen, toen ik op Twitter ineens voorbij zag komen dat er sale bóvenop de saleproducten in de webshop van The Body Shop was. 2+1 gratis op alle saleproducten, gratis verzending én €5 korting als je voor minstens €20 bestelde. Oké, ik kon mezelf niet langer in bedwang houden. Ik heb zes héle fijne producten gekocht met flinke korting die ik vandaag maar al te graag met jullie wil delen!



Divide & Multiply mascara 
Mijn fijne mascara van CATRICE is bijna op en in de kast heb ik alleen nog maar mascara's liggen die ik niet fijn vind (note to self: weg ermee!). Hoogste tijd dus voor een nieuwe mascara. Ik heb nog nooit eerder een make-upproduct geprobeerd van The Body Shop, maar ik hoor er altijd positieve verhalen over.

De Divide & Multiply mascara belooft je wimpers meer volume te geven zonder klontjes. Dat klinkt interessant! Ik ben benieuwd of deze mascara mijn wimpers inderdaad volumineuzer kan laten lijken.

Deze mascara kost normaal €15 en nu nog €7,50.



Papaya bath & shower gel
De shower gels zijn toch wel de allerfijnste producten van The Body Shop naar mijn mening. Door de jaren heen heb ik al heel wat shower gels opgemaakt en ik blijf ze lekker vinden! De Papaya bath & shower gel heb ik onlangs leeggemaakt, en ik wéét dat het een hele fijne douchegel is. Die wilde ik zeker nog een keertje kopen.

De Papaya bath & shower gel kost normaal €7 en nu in de sale €3,50.




Vineyard Peach bath & shower gel
En nóg een shower gel! Ook lekker zoet - net als de Papaya shower gel - maar deze heeft een perzik geurtje. Als je niet van zoete geuren houdt, dan kun je veel douchegels van The Body Shop beter laten staan, maar ik ben er dol op!

Net als de Papaya bath & shower gel, kost de Vineyard Peach bath & shower gel nu €3,50 (in plaats van €7!)




Frosted Cranberry Sugar Scrub
In de winter heb ik erg last van een droge huid. Niet alleen mijn gezicht, maar ook mijn hele lijf is droog, droger, droogst. Ik scrub dus heel wat af... :-). Ik heb nog nooit eerder een scrub van The Body Shop geprobeerd, maar de cranberry douchegel uit de kerstcollectie van vorig jaar vond ik erg lekker, dus leuk om nu ook de srub te proberen.

Het is een lekker grote verpakking met 250ml inhoud. Normaal kost zo'n scrub €18 (echt bizar veel geld!) en nu is hij in de sale voor €9.




White Musk Libertine Body Wash
Nóg een douchegel, alleen is dit een body wash. Ik weet niet wat het verschil is met de bath & shower gels, maar daar zal ik vast snel genoeg achterkomen! De verpakking is anders dan de bath & shower gel die ik kocht: de inhoud is hetzelfde (250ml) alleen is de verpakking van de White Musk Libertine Body Wash een stuk smaller en langer. Stiekem vind ik deze verpakking mooier!

In tegenstelling tot de twee zoete bath & shower gels uit deze shoplog, is deze body wash een stuk "bloemiger". Ik houd persoonlijk meer van zoete geuren, maar ik vind het wel leuk om eens een andere soort douchegel uit te proberen.

De White Musk Libertine Body Wash kost normaal €13 en nu €6,50.




Shimmer Bauble
Ik sluit af met het beste sale-aankoopje uit deze hele shoplog. Al een jaar of drie geleden werd ik verliefd op de mooie shimmer baubles uit de kerstcollectie van The Body Shop. Prijskaartje? €25. Auch. Toen ik de shimmer bauble in de webshop zag staan voor de prijs van €4,50 moest ik even drie keer met mijn ogen knipperen. Klopte dat echt? Een korting van meer dan 80%? Ja, het was echt waar! Ik hoefde niet lang na te denken en klikte deze snel in mijn winkelmandje.

En wat een prachtig product is het! Ik weet zeker dat ik hier heel veel plezier van ga hebben.


Wat heb ik in totaal betaald?
En nu komt het allerleukste: wat heb ik in totaal betaald voor al deze producten? Als ik voor alle producten uit deze shoplog de volle prijs had betaald, zou ik €85 moeten betalen. Ongelooflijk veel geld! Doordat er nu sale was, 2+1 gratis op alle sale én €5 korting als je voor minstens €22 zou bestellen, hoefde ik nog maar €22,50 te betalen. Dat is dus een korting van meer dan 70% oftewel: één product kostte nu gemiddeld nog €3,75 per stuk.

Als dat geen budget is, dan weet ik het ook niet meer! :-)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

16 opmerkingen:

  1. Wat? Nóg meer korting? Oké, dit had ik niet moeten lezen, want ik heb meteen een nieuw tabblad geopend om naar The Body Shop toe te gaan, haha. Je hebt echt superleuke en fijne producten gekocht en vooral met zo'n korting - woaaa! Hopelijk gaat mij dat ook lukken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk o te zien! Leuk ook dat je nog even de korting uitrekent.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne producten allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Op Rosada zit een Body Shop winkel waar ze altijd leuke kortingen hebben :) ik woon op loopafstand dus daar heb ik geluk mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jij bent ook goed geslaagd zo te zien! Heerlijk zoveel korting hè? Ik heb ook even goed ingeslagen en kan het hele jaar nu genieten van al die lekkere verzorging :).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuke aankopen. De bodyshop sale is zo geweldig he! Die parels heb ik ook en ik heb ze nu ze weeer beschikbaar waren ook voor een vriendin gekocht en nog een backup voor mezelf. Ze zijn gewoon zo ontzettend mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er heel leuk uit!
    Ik ben vooral fan van hun douche gels :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw mooie sale aankoopjes ❤️ Vooral die parels zijn erg mooi!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie producten! Ze lijkt me heel erg fijn ! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw wat goedkoop, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oeh dat is nog eens goed shoppen! Die Vineyard Peach lijn is een van mijn favorieten van The Body Shop.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, wat een mooie budget aankopen! Ik vind bij The Body Shop nooit zoveel leuks op de een of andere manier, haha. Hoewel ze wel echt fijne producten hebben...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow! Wat heb jij goed in de korting geshopt! Zo'n aanbieding kan je echt niet laten liggen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. The body shop is echt zooo'n fijne winkel! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat vind je van de Shimmer? In 2014 heb ik die al in de kerstduel gekocht want ik vond ook €25,- beel te veel en kom niet geloven die die toen €7,50 kostte! Maar helaas vind ik hem erg tegenvallen en gebruik hem eigenlijk nooit.. K vind er zo weinig product vanaf komen.. Misschien een extra review? :):)

    BeantwoordenVerwijderen