Last Week's Budget #29 | Vakantie naar Rhodos boeken! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #29 | Vakantie naar Rhodos boeken!



Tijd voor een nieuwe Last Week's Budget! In deze vaste rubriek geef ik je wekelijks een kijkje op mijn bankrekening. Wat heb ik afgelopen week uitgegeven en hoe heb ik op mijn uitgaven bespaard? Door middel van deze rubriek hoop ik ook jou te inspireren om te besparen en je uitgaven bij te houden, zodat je precies kunt zien waar je geld heen gaat.

Benieuwd wat ik deze week heb uitgegeven? Lees dan snel verder!


Vakantie: €521
Samen met drie vriendinnen boeken we onze zomervakantie naar Rhodos! Halverwege augustus gaan we voor 8 dagen naar dit prachtige Griekse eiland en voor het derde jaar is het ons weer gelukt om een vrij goedkope vakantie te boeken. In totaal zijn we €521 per persoon kwijt voor reis & verblijf en dat midden in het hoogseizoen!

Make-up en verzorgingsmiddelen: €9,08
Mijn fijne dagcrème van Kruidvat eigen merk is op en ik heb dus weer een nieuwe nodig. Omdat deze budget dagcrème me prima beviel, wilde ik graag weer dezelfde kopen, alleen was deze helaas uit het assortiment. Nu heb ik een nieuwe die iets duurder is (€2,99 - nog steeds spotgoedkoop), maar hopelijk net zo fijn!
Ook koop ik nog nieuwe tandenborstels (€1,09) en een verpakking haarverf bij de DA die nu in de aanbieding is voor €5. Zo kun je nog eens regelmatig je haar verven zonder dat het je een vermogen kost!

Interieuritems: €6,99
Ik heb nu écht bijna alles binnen om straks mijn nieuwe kamer in te richten. Mijn bureau is ook binnen gekomen die ik via OTTO.nl heb besteld van mijn shoptegoed: een heel tof, wit geverfd houten bureau. Het was nog een hele opgave om een bureau te vinden van het formaat dat ik in gedachten had (maximaal één meter lang, maar wel minstens 60cm breed) maar het is me gelukt! Deze tafel is het geworden.

Verder koop ik bij de Zeeman een hele mooie witte, fluffy plaid. Bij andere woonwinkels betaal je er zo een paar tientjes voor, maar nu scoorde ik hem voor €6,99! Een echte budgettip dus als je nog een fijne, mega zachte plaid zoekt.


Eten & drinken: €33,73
Zoals altijd doe ik op maandagochtend boodschappen voor mijn lunch op werk, direct voor de hele week. Ik koop volkoren crackers van Bolletje (duur, maar wel lekker!) en ook de speltcrackers van Bolletje, die je gratis met de app Scoupy kunt uitproberen. Je betaalt voor het product in de winkel, uploadt het bonnetje in de app en krijgt binnen een dag het geld terug op je rekening. Ideaal! Verder koop ik nog wat broodbeleg (worst en kaas) en verse broodjes. In totaal ben ik €7,37 kwijt, maar krijg ik dus €1,79 terug van de crackers.

Op zaterdag heb ik een date diner met vriendinnen. Tim en ik verzorgen het nagerecht: we maken appeltaart met kaneelijs en slagroom. Voor de boodschappen betalen we €11,16 en voor de drankjes nog €5,85. Overdag ga ik naar de Turkse supermarkt waar ik mix koop om zelf çig köfte te maken (€3,50), dadels (€0,89) en een pakje om zelf Turkse linzensoep te maken (€0,35). Op zaterdagavond gaan we na het date diner met z'n allen naar het Museumplein in Ede waar we nog wat drinken.

Cadeautjes: €1,60
Ik koop nog één klein cadeautje voor mijn zusjes verjaardag: namelijk een doosje met drie kindersuprise eieren. Ook al wordt ze 19, dit blijft het beste cadeau ever! :)

Totaal: €572,40

Een dure week deze keer, doordat ik mijn zomervakantie met vriendinnen heb geboekt. En ik kan je alvast verklappen dat volgende week weer duur wordt, omdat Tim en ik óók onze vakantie hebben geboekt. In juni gaan we naar een hele mooie en zonnige bestemming, maar daar lees je volgende week in de Photo Diary meer over! (of volg me gewoon via Instagram, dan kun je het alvast zien!)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

  1. Heerlijk, een paar dagen naar Griekenland. Rhodos lijkt me een prachtig eiland!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt heerlijk die vakantie die je geboekt hebt! ik moet ook nog een vakantie boeken met mijn vriend, maar wij gaan later dan aug denk ik zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een investering die vakanties, maar wel super leuk natuurlijk! :-)
    Ik kan dit jaar niet op vakantie omdat ik ga verhuizen helaas, maar ach.. dat komt wel weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel netjes zo inclusief de vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een dure week , maar je gaat wel lekker op vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ah joh, ik vind het nog best meevallen! Die vakantie betaal je nu maar daar geniet je pas over een paar maanden van. Nu lekker genieten van de voorpret!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super netjes voor zo'n heerlijke vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen