Last Week's Budget #28 | Uit eten, naar de kapper & rommel kopen op eBay - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #28 | Uit eten, naar de kapper & rommel kopen op eBay



Tijd voor weer een nieuwe Last Week's Budget: de wekelijkse rubriek die elke maandag verschijnt op The Budget Life waarin ik mijn uitgaven van de afgelopen week deel. Afgelopen week zijn er weer heel wat tientallen euro's de toonbank over gegaan. Zo kocht ik weer wat mooie items voor in mijn nieuwe kamer, ging ik naar de kapper, trakteerde ik mijn vriend op een etentje én scoorde ik een super mooie jas. Kijk je mee?

Meubels & interieuritems: €28,18
Ik heb bijna alle grote meubels voor mijn nieuwe kamer binnen. Nu is het een kwestie van leuke interieuritems zoeken om het geheel af te maken. En dat vind ik stiekem het leukst van een kamer inrichten! Bij de Karwei koop ik een toffe, glazen waterkan (€2,80) en een wit windlicht (€2,39). De waterkan kostte eigenlijk €10 en het windlicht €8, ideaal die sale!

Bij de Kwantum koop ik een zilveren kussen (€12) die ik heel tof vind staan bij de andere twee kussens die ik heb gekocht. Verder scoor ik ook nog een schattig theedoosje voor €4.

Tot slot koop ik bij de Action drie vierkante witte schaaltjes voor chips & nootjes (€1,49 per stuk) en een mooi, langwerpig bordje in dezelfde kleur waar je hapjes op kunt leggen (€2,49).

Kapper: €10
Het was weer eens de hoogste tijd om naar de kapper te gaan. Een vriendin is kapster geweest en komt altijd bij mij thuis om mij te knippen, makkelijk én goedkoop! Op het laatste moment besluit ik tóch een flink stuk van mijn haar af te knippen en heb ik nu weer een lange bob. Ik ben er heel erg blij mee!

eBay: €10,39
Ik heb eBay weer een beetje herontdekt de afgelopen tijd. Het werkt ook een beetje verslavend, al die leuke hebbedingetjes voor een paar euro. Ik ben goed geslaagd en koop een hele toffe slinger met blauwe kartonnen rondjes en een slinger met zilveren sterretjes die ik kan ophangen in mijn huis. Verder koop ik twee hele toffe kussenhoesjes (€3 per stuk!), washitape en nog wat stickers. In totaal ben ik nog geen €11 kwijt, inclusief verzendkosten. Lang leve eBay!


Eten & drinken: €70,01
Op maandagochtend doe ik weer boodschappen voor mijn lunch de rest van de week. Ik koop kaas, tomaatjes, komkommer, eiersalade en verse broodjes. Daar kan ik wel weer een weekje mee vooruit!

Tim heeft een baan en om dat te vieren, trakteer ik hem op een etentje bij mijn lievelingsrestaurant TapAsia in Ede. Ik heb vier jaar lang bij TapAsia gewerkt en ik blijf het eten ontzettend lekker vinden. Je kunt hier onbeperkt Aziatische tapas eten, heerlijk! Met drankjes erbij is het in totaal €59,25.

Op zaterdagavond spreek ik af met vrienden om Wie is de Mol? te kijken, Kolonisten én poker te spelen. Ik neem stokbroodjes mee om af te bakken (€0,49 per twee stokbroodjes, zo goedkoop!), kruidenboter en kruidenkaas.

Kleding: €44,95
Vorige weekend spotte ik een ge-wel-di-ge jas bij de ONLY: een lang model en mintgroen (mijn lievelingskleur!) Ik heb er de hele week over zitten dromen, zonder dat ik het prijskaartje had gezien. Toen ik afgelopen weekend met mijn vriend in Arnhem liep, wilde ik de jas even aan hem laten zien en was het ook voor mij nog steeds liefde op het eerste gezicht. Toen ik het prijskaartje zag, werd ik nog blijer: de jas kostte namelijk maar €44,95! Ik ben er onwijs blij mee en je kunt hem binnenkort zien in een outfit post op mijn blog.

Benzine & parkeren: €43,99
Ik heb in een week tijd ongelooflijk veel gereden dus mijn tank was binnen no time leeg. Gelukkig is de benzine nog steeds lekker goedkoop (€1,34,9 per liter!) en giet ik mijn tank vol voor €38,99. 

Met Tims auto rijden we naar het restaurant. Ik hoopte dat ik gratis kon parkeren, maar helaas. Voor 2,5 uur parkeren betaal je meteen €5, bummer!

Cadeautjes: €7,95
Volgende week is mijn zusje jarig! Ik ging alvast op pad om cadeautjes te scoren, maar wat dat is, blijft natuurlijk nog even geheim!

Overig: €4,95
Voor in mijn auto koop ik eindelijk een car kit waarin ik mijn mobiel kan zetten. Handig als ik mijn mobiel als GPS wil gebruiken of handsfree wil bellen! Voor nog geen €5 scoor ik deze bij zo'n prijzenknallerwinkel in Arnhem.

Totaal: €220,42

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk om bij de Karwei spulletjes in de sale te kopen! Ze hebben daar altijd zulke leuke items. En met je volle benzinetank kom je ook goed weg zeg. Heb jij een ienieminie kleine tank ofzo? ;).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij gaat er 35 liter in mijn tank, dus ja: het is echt een héle kleine tank, haha! Vaak rijd ik hem ook niet helemaal leeg, dus tank ik elke keer +/- 30 liter benzine.

      Verwijderen
  2. Oooh nu wil ik ook weer naar kwantum en karwei haha
    Idd goedkope auto zeg, mijn beetle zuipt als een malle
    Heb je ook ebay linkjes? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil nog een apart artikel maken van mijn eBay aankoopjes zodra ik alles binnen heb. Ik zal er dan ook de linkjes in verwerken!

      Verwijderen
  3. Dat van Ebay is herkenbaar, ik zocht laatst leuke muurstickers en kwam op Etsy terecht. Daar was het best duur, ik vond dezelfde stickers ook op Ebay. Helaas was dat niet het enige wat ik daar uiteindelijk bestelde..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. betaald parkeren is zo crappy >.< kost klauwen met geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. kijk wat super weer haha SCORE! ah karwei is ideaal en de action ook voor de nodige dingetjes en accessoires! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer leuk om te lezen! Super lief dat je je vriend getrakteerd hebt op een etentje. Erg leuk :-) En is de benzine zo goedkoop bij jou? Ik betaal hier in Noord-Brabant 1.60 per liter! :o

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te zien! Het ziet eruit alsof je ook echt een leuke week hebt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nouja je hebt nu wel allemaal leuke dingen en ook leuke dingen gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind dit altijd zo interessant om te lezen omdat ik zelf ook altijd bij houd wat ik uitgeef :)
    Ik ben wel benieuwd naar dat tapasrestaurant, lijkt me erg gezellig!
    Ik ben ook wel benieuwd naar je nieuw kapsel!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben heel benieuwd naar je jas!

    BeantwoordenVerwijderen