Aussie Miracle Moist shampoo & conditioner (+ winactie!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Aussie Miracle Moist shampoo & conditioner (+ winactie!)



Mijn haar heeft nogal wat te verduren. Ik ben regelmatig in de weer met mijn stijltang (zowel krullen als stijlen) en dan föhn ik het ook nog altijd na het wassen. Het is dus belangrijk dat ik een beetje lief voor mijn haar ben, zodat het wel mooi en gezond blijft. Ik heb door de jaren heen een aantal hele fijne producten ontdekt die ik keer op keer weer koop. Zo gebruik ik al jaren deze fijne haarolie van John Frieda en gebruik ik niets anders meer dan de heath protection van Garnier. 

Het enige product waar ik nog nooit een "keeper" van heb gevonden, dat is shampoo. Er is niet één merk die ik het liefste gebruik, ik heb eigenlijk ontdekt dat het regelmatig afwisselen van shampoo's en conditioners het beste werkt voor mijn haar. 

Toch ontdekte ik laatst een nieuw merk wat stiekem aan mijn favoriet begint te worden: de Aussie Miracle Moist shampoo en conditioner. Deze week éxtra goedkoop verkrijgbaar bij Etos én ik heb een hele leuke winactie... lees snel verder!



De producten van Aussie zijn niet goedkoop, maar ook zeker niet duur. Zowel de Aussie Miracle Moist shampoo als conditioner kosten €6,99 per stuk. Qua prijs zijn ze een beetje vergelijkbaar met de shampoo's van GUHL die ik ook erg fijn vind. Als ik merk dat shampoo's en conditioners goed werken, dan vind ik het ook geen probleem om er meer geld aan uit te geven, zolang ze maar zuinig in gebruik zijn.

De producten van Aussie komen in een opvallende, vintage-looking verpakking. Ze zijn niet te missen met hun paarse doppen en kangoeroe als logo. Wat ik vooral leuk vind, zijn de pakkende teksten op de verpakking. Dat heeft Aussie leuk bedacht!



Zowel de shampoo als de conditioner hebben een handige dop waarmee je gemakkelijk een juiste hoeveelheid product uit de verpakking kunt halen. Geen gedoe met losse doppen, je klikt gewoon op het dopje waardoor hij aan één kant open gaat.

De shampoo heeft een satijnen glans en een neutrale geur. De meeste shampoo's ruiken naar bloemen of erg zoet, deze shampoo heeft eigenlijk niet een specifieke geur. Dat zorgt er ook wel voor dat je haar na het wassen wel weer schoon is, maar niet per se super fris ruikt.

De shampoo schuimt goed en een kleine hoeveelheid is genoeg om over mijn lange haar te verdelen. Ik vind het een hele fijne shampoo, het enige jammere vind ik dat de shampoo niet een lekkere, opvallende geur heeft.



De conditioner is een fijn, creamy product. Ik haal een kleine hoeveelheid uit de fles en verdeel deze tussen mijn handen voordat ik het in mijn haar smeer. Ik breng de conditioner vooral in de punten aan, omdat je haar bij de wortels vaak erg vet wordt van conditioner. Ik merk al snel dat ik deze conditioner ook prima wat hoger in mijn haar aan kan brengen, mijn haar wordt er niet vet of slap van. Integendeel!

Zowel de shampoo als conditioner voeden mijn haar intens. Ondanks het vele stijlen en krullen, blijft mijn haar er gezond en glanzend uitzien. Ook kan ik makkelijk volume creëren na het gebruik van deze producten.

Kortom: hele fijne producten die veel goeds doen voor mijn haar!


Deze week kun je de producten van Aussie met een leuke korting scoren bij de Etos, namelijk twee Aussie producten voor €10. Kijk, dat scheelt weer in je portemonnee!

Winactie


Wil jij ook graag kennismaken met de producten van Aussie? Dan heb jij geluk, want ik mag een leuk pakket met producten van Aussie weggeven aan één van mijn lezeressen. Dit is wat je moet doen: 

▶ Volg Aussie op Facebook;
▶ Laat een reactie achter met je e-mailadres.

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m vrijdag 26 februari. De winnares krijgt vanzelf bericht.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

68 opmerkingen:

  1. Anoniem12.2.16

    Ik doe graag mee aangezien ik ook nog altijd geen favo shampoo en conditioner heb gevonden :) verlindenkim@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne winactie! Ik verf mijn haar regelmatig in verschillende kleuren, dus kan de verzorging altijd heel goed gebruiken. Heb ook niet echt een vaste shampoo of conditioner, omdat het vaak lijkt alsof er maar tijdelijk effect is, dus ik ben heel benieuwd naar de producten van Aussie. Ik volg op FB (Tamara Mara Großmaul) en mijn e-mail is paramara1982 [at] gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah Aussie producten zijn zo fijn! Je moet ook zeker eens de Three Minute Miracle Moisturiser proberen, dat is een enorm fijn masker. Ik doe niet mee aangezien ik de producten vaak zat zelf koop haha, maar wel heel leuk dat je het weg mag geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt als een heerlijke combinatie voor m'n haar, ik doe mee !
    Mijn email is ; booklover68@hotmail.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben zo fan van de Aussie producten. Ik gebruik niks anders meer! Fijn dat ze in de aanbieding zijn, dan ga ik weer even inslaan haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik doe ook graag mee, ik vind de producten van Aussie erg fijn. Ruiken naar kaugomballen, hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Superleuk dat je Aussie-producten weggeeft ! Ik hoor er zoveel positieve dingen over maar helaas is het merk niet verkrijgbaar hier in België. Ik ben erg benieuwd geworden ondertussen ! Ik doe graag mee aan de winactie :)

    sofievandevenne@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben erg benieuwd naar de producten dus maak graag kans (:
    xx Jolijn
    Jolijndoelman@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Manou Gerits12.2.16

    Ik doe graag mee aan de winactie :). (e-mailadres: manougerits@hotmail.com)
    In 2015 heb ik (groten-)deels mijn haar verloren te wijten aan een haarziekte en nu ik weer normale haarproducten kan gebruiken, zou ik deze van Aussie graag eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb wel eens producten van Aussie geprobeerd en vond ze wel fijn. Ik zou graag een pakketje willen winnen. Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe producten. Wat shampoo betreft heb ik namelijk ook niet altijd een voorkeur. Hoewel ik momenteel de Curly Wurly shampoo van Lush wel heel graag gebruik.

    email: glamourmoes@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik doe graag mee aan de winactie! Mijn haar heeft vooral te lijden onder het zovele kleuren (kameleon hier oeps). Ben dus erg benieuwd naar de shampoo en conditioner van Aussie! Ik heb ooit een miracle mask gehad en dat werkte wel enorm fijn! Groetjes janabeeckman2@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Anoniem12.2.16

    Ik doe graag mee aan de winactie, aangezien ik erg benieuwd ben naar de producten. Ik heb zelf geen ervaring met Aussie, dus dit zou de kans zijn om ze te testen! :)
    Mijn e-mailadres is: tamaraslabbekoorn@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. awesome ik doe graag mee :D als het goed is kun je mijn email zien, zo niet: info@femketje.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze heeft toch best een bubblegum geur, niet? :-) Ik zou deze in ieder geval heel graag winnen!

    Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb nog nooit iets van Aussie geprobeerd. Ben er best benieuwd naar

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik hoor hier veel goeds over maar heb het nog niet geprobeerd! Ben heel benieuwd :D

    matteandshimmer.nl@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik heb ook ooit een keer iets van Aussie geprobeerd, en daar was ik wel tevreden over! Ik doe graag mee met de winactie, want ik ben heel benieuwd naar andere producten! Mijn emailadres is wieskerrebijn@gmail.com. En nu fingers crossed! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. jacqueline13.2.16

    Doe graag mee ben heel erg benieuwd naar deze producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik doe graag mee: mijn haar kan wel een boost gebruiken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. heerlijke actie, ik mag graag een kansje wagen

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mooie actie van Etos, maar winnen is fijner.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Super graag! Ik doe graag mee. Zelf gebruik ik vaan de fohn, krul- of stijltang. Daardoor is mijn haar droog en beschadigd. Nog geen shampoo + conditioner gevonden die dit probleem verhelpt :-(
    Ik volg je op facebook
    Email is: irisvdervelde@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Doe heel graag mee ! Al
    Veel goeie verhalen gehoord over deze shampoo dis zou het zelf ook wel willen ervaren
    M'n email adres is Liekepiek@msn.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hi, ik wil heel graag meedoen met de winactie. Ik ben nog maar 15 en heb niet zoveel geld om te experimenteren met verschillende shampoos en haarproducten. Mijn moeder koopt altijd producten van Andrelon maar ik heb het gevoel alsof dit niet zo goed werkt voor mij. Ik heb al veel gelezen en gehoord over de producten van Aussie maar de prijs vindt ik persoonlijk wat te hoog, daarom probeer ik eens mee te doen met deze winactie! Hopen dat het lukt �� Heel erg bedankt dat je zo'n leuke winactie hebt voor je lezers! Mijn emailadres is nhelmantel@gmail.com en mijn facebook is Nieke Helmantel. Lots of love, Nieke

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Anoniem13.2.16

    Wowww super gaaf..! Ik doe mee..!
    Anna_wienen2@outlook.com
    Facebook: Anna York

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Goede actie voor mijn lange lokken!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Van Aussie heb ik ooit een sample 3 Minute Miracle deep treatment gebruikt, die was erg goed maar ik vond het wat aan de dure kant. Natuurlijk wil graag shampoo en conditioner van Aussie gaan testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik doe graag mee! Heerlijke producten

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik wil zeker winnen want aussie spulletjes zijn super :D maar hier mn mail adres zetten heb ik dan weer geen zin ...mag het zo ook?? ;)
    FB = natascha.serie

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik heb hier al zoveel goeds over gehoord, ik ben echt razend benieuwd! Ik doe dus graag mee met de winactie. Mijn e-mail: annajirina@hotmail.nl. Iedereen heel veel succes met meedoen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik heb deze in de schappen zien staan maar nog niet mee naar huis durven nemen. Maar na je review denk ik dat ik wel om ben ^_^ Ik doe graag mee!
    mijn email: angelbookwhisperer [at] gmail [com]

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Dat lijken me heerlijke producten.
    Ik doe graag mee en volg Aussie op Facebook.
    anita71@caiway.net

    BeantwoordenVerwijderen
  33. De producten van Aussie zijn zo fijn. Alleen de geur al en mijn haar zit er perfect door. ik doe mee!! Aussie geliked op facaebook

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Looking good! Ik doe graag mee :) denisehandgraaf@live.nl duimen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. ik doe heel erg graag mee

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee, een perfecte kans om deze lijn eens te ontdekken!
    pittellioenvalerie@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik ben echt benieuwd naar deze shampoo! Ik doe graag mee.
    xx_glamourgirls@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ik doe graag mee dmdenbreejen@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  39. ik vind de flesjes met kangaroe's al erg leuk ;-) ik doe heel graag mee, mijn gekleurde haar is erg gesteld op goede verzorging

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Anneliese14.2.16

    Ik doe graag mee, zou het graag op mijn haar willen uit proberen, ben er erg benieuwd naar, lijk me heerlijk zacht voor je haar !!.

    Groetjes Anneliese
    anneliese.dewaal@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Mijn haar is altijd zo droog dus dit zou ideaal zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. mystiriousgirl@live.nl15.2.16

    ik wil supergraag winnen. dit lijkt me een heel fijn product

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Anoniem15.2.16

    Ik heb hier al een aantal keer mee in mijn handen gestaan in de winkel, maar ben tot nu toe toch steeds weer voor iets anders gegaan. Maar ik ben heel benieuwd of deze producten mijn droge krullen kunnen omtoveren tot een glanzende, pluisvrije en gezond uitziende krullenbol.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik wil die lekkere spulletjes wel proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Anoniem16.2.16

    Van macadamia noten kan ik niet afblijven!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. ik doe graag mee omdat ik zeer fijn breekbaar haar heb en er graag een goede shampoo voor wil hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Heel graag! esthertje@msn.com

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Tof! Alleen de verpakking al ziet er mooi uit. Ik doe graag mee!
    x Silke P

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Diana Otten16.2.16

    Als ik het zo lees lijken deze Aussie producten mij wel heel fijn. Ik heb er in de winkel al vaker bij gestaan om te kopen maar omdat het dan toch net wat duurder is dan de producten die ik normaal gebruik en ik niet zeker weet of het op mijn haar ook echt werk laat ik het toch maar staan. Maar ik Ben nu toch wel heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Anoniem16.2.16

    Dat zou denk ik ideaal zijn voor mijn krullenkoppie Anita a.tuuk@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Anoniem16.2.16

    Lijkt me heerlijk! ilonaa-girl@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Ik zou graag kennismaken met de producten van Aussie

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Leuke actie. Ik verzorg mijn haren graag goed en zou graag kennis willen maken met de producten van Aussie

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat leuk! Ik doe zeker mee.
    Alleen wil ik even toevoegen dat deze shampoo wel degelijk een geur heeft, hij ruikt namelijk naar kauwgomballen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Anoniem16.2.16

    Lijkt me heerlijk! Heb jullie al geliked op Facebook. dushirosa@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ik wil dolgraag kennismaken met de producten van Aussie.

    manudiep@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Kaatje16.2.16

    Ik heb de aussie producten regelmatig in blogs voorbij zien komen met altijd positieve reacties... dat maakt mij uiteraard super nieuwsgierig!! Ik doe graag mee met deze winactie om zelf te ervaren hoe goed de aussie producten zijn :)

    carentje@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wauw super pakket! Count me in!
    ninaaa1984@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ik doe graag mee omdat ik nog steeds zoekende ben naar goede en fijne shampoo en conditioner om mijn haar heerlijk en fijn mee te kunnen verzorgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. jacqueline17.2.16

    Zou de shampo heel erg graag proberen klinkt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Anoniem17.2.16

    Wat een onwijs leuke actie. Tuurlijk wil ik de Aussie producten proberen.
    Groetjes, Babs
    miep88miep@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ik doe mee! Wil al heel lang heel graag hun producten proberen, omdat ik er zoveel goeds over hoor. Vind het alleen te prijzig om aan te schaffen zonder dat ik zekerheid heb dat het werkt voor mijn haar, hihi. E-mail: ashnicky@msn.com

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Ik doe graag mee! Super winactie!
    sophiagrootjans@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Ik doe graag mee!
    bloglovin; zoelouwerse
    en mijn email is zoe2308 at live.nl

    liefs, Zoë

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Ik doe heel graag mee, heb veel goede dingen gehoord over Aussie maar vond het altijd redelijk prijzig en daarom nooit gekocht. Wie weet word dit wel mijn nieuwe favo product als ik het eens gratis mag uitproberen! Mijn email adres is samara9754@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Ik doe graag mee! De producten van Aussie zijn heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ik doe graag mee! Mijn emailadres is lisaeysbach@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ik heb kort dik stug haar, verft het ook om de 04 weken omdat ik gauw grijs word. Wel van de Aussie producten gehoord maar nog niet geprobeerd. Kan tot op heden geen shampoo & conditioner vinden die goed is voor mijn haar. Kom ik niet aanmerking voor een proefverpakking dan wil ik gaarne samples ontvangen.
    jackline.muller@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen