10 random favorieten van het moment - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

10 random favorieten van het moment



Ik vond het weer eens de hoogste tijd om jullie mijn 10 random favorieten van het moment te laten zien. Vroeger schreef ik bijna maandelijks een favorieten artikeltje op mijn blog, maar dat is nu alweer héél lang geleden. Bovendien vind ik het ook erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe, favoriete items ontdek! Dus, ben je benieuwd naar mijn tien random favorieten (van make-up tot computerspelletjes) van het moment? Lees dan snel verder!


The Balm Nude Tude palette
De producten van The Balm zie je steeds vaker op Nederlandse blogs verschijnen. Het merk staat bekend om haar opvallende, retro verpakkingen en ik vind het merk súper leuk! Wel een beetje duur, maar dan heb je er ook wat voor. Toen ik dit palette in Istanbul in de sale voorbij zag komen (hij kostte toen ongeveer €12) kon ik hem niet laten liggen. Vervolgens gebruikte ik hem nooit, en baalde ik van deze aankoop.

Maar sinds kort heb ik dit palette weer helemaal "herontdekt". Eigenlijk gebruik ik geen andere palettes meer. De kleur Serious is een perfecte, mat zwarte kleur die ik altijd gebruik om een lijntje boven mijn oog te zetten. De kleuren Selfish en Seductive zijn hele handige kleuren voor als je gewoon één kleur oogschaduw op je ooglid wilt. En dan heb ik het nog niet eens gehad over alle andere kleuren die stuk voor stuk super mooi zijn.

Oké, het palette is wat duurder, maar de kwaliteit is echt onwijs goed!


CATRICE Velvet Finish Foundation
Deze foundation kocht ik een tijdje geleden tijdens een kortingsactie, waardoor ik twee van deze foundations voor de prijs van één had. Ik kocht de foundation in de lichtste kleur (010) en die is perfect voor mijn lichte huidskleur deze winter.

De foundation kost nog geen €8 en daarmee is het de best dekkende budget foundation die ik ooit heb gehad. Ik hoef maar een klein beetje foundation te gebruiken, zo zijn mijn rode vlekjes toch goed verborgen én houd ik alsnog een natuurlijk effect. Love it!


Aussie Miracle Moist shampoo
Een vriendin van mij werkt bij het PR-bureau van Aussie. Ze zei: "Die Aussie-producten móet je eens proberen!" Zo gezegd, zo gedaan en ik ben fan! De verpakking is vrij simpel, maar de teksten erop zijn grappig en catchy. Ik gebruik nu al een aantal weken de Aussie Miracle Moist shampoo en conditioner en ik ben er erg over te spreken.

Volgende week kun je hier een review over verwachten!


H&M armband
Deze stoere, maar toch chique armband kocht ik eind december bij de H&M. Het was de dag voor kerst en in alle haast shopte ik mijn kerstoutfit nog even bij elkaar. Deze armband kocht ik met het idee dat ik hem alleen tijdens de kerst zou dragen, maar inmiddels is het éen van mijn favoriete sieraden geworden.

Ik draag hem graag in plaats van mijn Daniel Wellington horloge, of ik combineer hem samen met mijn horloge en een ring van My Jewelry. Ook al is het een vrij grove armband, je voelt hem amper zitten. En dat is heel erg fijn als je veel computerwerk doet!

Deze armband zag ik van de week nog steeds bij de H&M en hij kost €4,95.


Moleskine notebook
Het beste kerstcadeau without a doubt is mijn Moleskine notebook. Ze zijn belachelijk duur, maar ik wilde er al zó lang één. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik er nu eindelijk één heb. Ik gebruik hem voor mijn werk om to-do-lijstjes in te schrijven en ik geniet er nog elke dag van dat ik ein-de-lijk in mijn Moleksine kan schrijven!


Penol Kalligrafiestiften
De laatste tijd vind ik het heerlijk om 's avonds en in het weekend te tekenen en te kalligraferen. Ik werk 40 uur per week achter een computer en in de avonduurtjes ook nog vaak aan mijn blog. Het is dan best wel fijn om even niet naar een beeldscherm te staren en je creativiteit op een andere manier in de praktijk te brengen!

Deze fijne kalligrafiestiften kreeg ik van Tim voor Sinterklaas. Ze zijn van het merk Penol en zijn verkrijgbaar bij hobbywinkels voor ongeveer €5 per setje. Vooral de dunste stift gebruik ik heel erg veel, ik ben er super blij mee!


HEMA to-do-whiteboard
Bij de HEMA hebben ze altijd zóveel leuks, dat ik het liefst mijn hele interieur met HEMA-items zou willen vullen. En niet alleen op het gebied van interieur, ook voor de leukste stationery items ben je bij HEMA aan het juiste adres. Ik vond er vorige week dit super leuke mini to-do-lijst-whiteboard voor €4! Ik heb hem gekocht voor in mijn nieuwe kamer, maar stiekem maak ik er nu al gebruik van.


IKEA cactus
Een jaar geleden ontwikkelde ik een grote liefde voor cactussen. Bij de IKEA nam ik toen al drie minicactusjes mee waarvan er één gesneuveld is en de andere twee op kantoor staan. Tijdens mijn laatste bezoekje aan IKEA nam ik deze grote cactus mee. Kostte slechts €2,99 en ik vind hem onwijs cool!


SIMS
Ik ben helemaal niet van de computerspelletjes, maar er is één spel wat ik altijd leuk heb gevonden: SIMS. Het was alweer jaren geleden dat ik voor het laatst SIMS heb gespeeld en ik had er ineens weer zóveel zin in, dat ik het internet net zo lang heb afgezocht totdat ik een versie vond om te downloaden. Ik speel nu SIMS 1 - de alleroudste SIMS die er is - maar ik vind het onwijs leuk. Het is een beetje mijn guilty pleasure geworden denk ik!


Mijn nachtkastje
Mijn kamer (die ik sinds groep 7 heb) ben ik nu wel een beetje zat - helemaal nu ik weet dat ik over een maandje ga verhuizen. Maar dit vind ik nog steeds een leuk hoekje: mijn nachtkastje (een opstapje van de IKEA) met leuke spulletjes erop. De stoel heb ik inmiddels verkocht aan mijn zusje omdat hij niet bij mijn nieuwe interieur past. Het kussen daarentegen heb ik speciaal gekocht voor in mijn nieuwe kamer: ik vond het zó'n tof kussen met een mooie kleur en een leuk patroontje. Hij is van Leen Bakker en kost €12,99.

Dat waren mijn favoriete producten/items/dingen van het moment. Wat is jouw favoriete ding op het moment? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

  1. Oh de sims 1, zo lang geleden! Ik denk dat vandaag mijn oude laptop neem (daar staan alle sims spelletjes op) en ga spelen! Het oogschaduw palette van The Balm was eerst geen favoriet van mij, maar hoe meer ik er mee experimenteer hoe leuk ik het palette vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk om te zien. De Sims blijft altijd leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die armband is mooi! En dat nachtkastje: mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo heb je het niet, zo heb je mega veel inspiratie om weer allerlei nieuwe dingen te kopen haha ;) Ik ben ook helemaal fan van Moleskin en bij elke gelegenheid (goede reden) koop ik een nieuwe. Ze zijn inderdaad onwijs fijn :) Ik vind je cactus ook helemaal het einde en je nachtkastje ziet er zó leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah de sims 1, wat geweldig! Ik heb spontaan zin om nu ook de sims te spelen haha! Wij hebben inmiddels 1, 2 en 3! Vind 2 het leukste :D Oh en jaaa HEMA is zo leuk. Toen ik er stage liep zag ik ook nog eens telkens de aankomende collectie en de folder als eerste. Ze hebben daar zo'n leuke spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh die aussie shampoo en de foundation van catrice ga ik even onthouden! En ja, Moleskine heeft echt zulke ontzettend fijne boekjes <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie favorieten heb je! De shampoo van Aussie en het palette van The Balm vind ik ook heel erg fijn (:

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben sinds kort ook de sims aan het spelen, leuk tijdverdrijf vind ik! :) en zo'n moleskine boekje lijkt me heel fijn en luxe om in te schrijven!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het oogschaduwpalette van the balm ziet er mooi uit! Leuk dat je weer bent gaan simsen. Mijn laptop is nu binnen voor reparatie, maar zodra ik hem terug heb ga ik weer simsen. Het blijft zo'n leuk spel!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb de sims 4 en die heb ik gisteren ook gespeeld, vind het zo'n leuke game en dat blijft het ook echt haha!Je hebt mooie favorieten onder elkaar gezet meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een fijne favorieten! Ik zal zeker de volgende keer als ik bij de Kruidvat ben, kijken naar de Catrice Foundation. En wie weet, breng ik gelijk een bezoekje aan de HEMA voor het to do-whiteboard. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb het Nude'Tude Palette ook, maar ben hem ook aan het vergeten... Geen idee waarom, want hij heeft prachtige kleuren! :-)
    En die Aussie shampoo en conditioner vind ik ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie favoriete ! Sims 1 is zo lang geleden. Ik speel op dit moment nog weleens sims 4

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een fijne favorieten! Ik vind die HEMA to-do-whiteboard ontzettend gaaf! Ga ik ook even voor kijken! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke favorieten :) De producten van Aussie vind ik zo fijn altijd en ontzettend lekker ruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke favorieten! Jammer dat ik die foundation niet heb gekocht, ik heb een andere van Catrice gekocht tijdens die kortingsactie, maar daar ben ik niet zo tevreden over :( En oh de Sims, i love it! De Sims 2 is mijn guilty pleasure. Zo jammer dat ik zo weinig tijd heb, haha, ik zou wel de tijd stop willen zetten om Sims te kunnen doen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Dat to - do lijstje van de Hema ziet er zo leuk uit!
    Waar kan je Aussie producten kopen?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ben wel benieuwd naar die catrice foundation!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dat palette is mooi zeg! x

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Dat lijstje van de HEMA wil ik echt hebben, gewoon zo'n leuk hebbedingetje :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik gebruik al een jaar of 2 de producten van Aussie en ben er echt verliefd op. De tekst op de flessen is inderdaad heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een fijne favorieten! En aaaaah de Sims! Ook echt 1 heb je gedownload haha. Nostalgie! <3 Ik heb nu ook zin om te simsen joh..

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Het Nude Tude palette heb ik ook, echt heel erg fijn is die.

    BeantwoordenVerwijderen