Last Week's Budget #17 | Sinterklaascadeautjes kopen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #17 | Sinterklaascadeautjes kopen



Het lijkt wel alsof er na een dure week steeds een goedkope week komt! Vorige week ging ik op mini-vakantie en had ik best veel geshopt, waardoor ik die week bijna €200 uitgaf. Deze week was het weer een stuk rustiger en heb ik ook veel minder uitgegeven! Zo deed ik lekker budget Sinterklaas-inkopen (lang leve de Action!), steunde ik mijn maandelijkse goede doelen en werd mijn mobiele abonnement afgeschreven.

Kijk je mee wat ik heb uitgegeven deze week?

Eten & drinken: €7,55
Op zaterdag ga ik met Tim naar Nijmegen. Daar eten we even wat bij de V&D (€3,55) en koop ik op de markt twee brokken gevulde speculaas (ZO LEKKER!) voor €4.

Cadeautjes: €16,71
Volgend weekend vieren we Sinterklaas. Voorheen deden we altijd met de familie "Sinterklaasbingo" maar dit jaar doen we het iets anders. Samen met mijn ouders, zusje, mijn vriend en mijn oma's vieren we Sinterklaas en het is de bedoeling dat je voor iedereen een cadeautje koopt van €3.
Ik begon mijn zoektocht bij de Action, waar ik voor bijna iedereen al cadeautjes vond! Ook heb ik bij de Blokker en Zeeman nog wat dingetjes gescoord. Ik hoef nu alleen nog iets te vinden voor mijn vriend en dan heb ik alle cadeautjes binnen!

Ook viert een vriendin haar verjaardag en geef ik haar geld omdat ze zelf een gitaar wil kopen.

Goede doelen: €15,50
Aan het einde van de maand wordt ook altijd mijn bijdrage aan de goede doelen die ik steun afgeschreven: KiKa, Alzheimer Nederland en Amnesty International.


Overig: €9,53
Als je Sinterklaascadeautjes voor anderen aan het shoppen bent, is het nogal verleidelijk om ook voor jezelf dingen te kopen. Ineens kom je allerlei dingen tegen waarvan je denkt: "Dit heb ik echt nodig!"
Zo kocht ik bij de Action een geweldig mintgroen mandje (€2,29), twee rolletjes met bindtouw voor cadeautjes (€0,39), drie tandenborstels (€1,39), verzorgingsproducten (€1,98) en kocht ik bij de Blokker twee notitieboekjes die ik echt niet nodig had (€1,99) en een doosje om theezakjes in te bewaren (€1,49)

Mobiel abonnement: €24,00
Ook mijn abonnement van mijn iPhone werd afgelopen week afgeschreven. Een mooi rond bedrag dit keer: €24. Mijn abonnement is uiteindelijk nóg goedkoper uitgevallen dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik heb nu een abonnement voor 2 jaar inclusief een gratis iPhone 5C. Daarbij heb ik maandelijks 600 belminuten en 10GB internet. Ongelooflijk hè?

Totale uitgaven: €73,29

Dat was weer een prima weekje qua uitgaven! Ik heb deze week weinig besteed aan eten en drinken (bravo) en ook hoefde ik deze week niet te tanken, wat natuurlijk ontzettend veel scheelt in de kosten!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

17 opmerkingen:

  1. Action is echt dé ideale winkel voor kleine cadeautjes, ik slaag daar ook altijd. Of ik loop nog even naar de Xenos, daar hebben ze soms ook nog weleens budget hebbedingetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 3 euro per cadeautje is echt een uitdaging :). en wat heb je een lekker abonnement zeg! Ik betaal bijna het dubbele (wel voor een iPhone 6 plus voor 1 jaar, dus daarna lekker goedkoop). Die notitieboekjes zijn leuk, snap ik dat je die moest hebben, haha. En af en toe jezelf verwennen mag best!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Woow en waar heb je dat telefoon abonnement?
    Leuk hoor, heb ook zin in sinterklaas :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb mijn abonnement bij KPN! Doordat we thuis ook televisie, internet en telefoon hebben van KPN krijg je allerlei extra voordelen. Ideaal!

      Verwijderen
  4. Action is echt ideaal voor cadeautjes. Vorige week ook vier cadeautjes gescoord voor €4,-

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk weer zo'n overzicht! En je hebt het echt wel lekker budget gehouden de afgelopen week. Cheap mobiel abonnement heb je zeg! En fijne uitdaging, cadeautjes voor 3 euro. Wel goed dat het gelukt is! X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gezellig die Sinterklaastijd hè? Erg leuk om voor iedereen een presentje te kopen. Aangezien mijn Iphone het echt aan het begeven is (constant een lege accu), vroeg ik me even af waar je zo'n goedkoop abonnement hebt kunnen afsluiten? Ik moet echt een nieuwe Iphone (ja, ik kan niet meer zonder Apple, haha) en wil graag een voordelige combi van telefoon en abonnement :).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind dit echt mega interessant om te zien. Echt goed dat je het zo bijhoudt. En echt prima uitgaven, lukte het mij maar om zo laag te zitten haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk, zo'n overzichtje! Ik vind het zo leuk om budget sinterklaascadeautjes te scoren. De Action en de Prijsmepper zijn mijn favoriete winkels. Kom je weleens bij de Prijsmepper? Ik weet zeker dat je het echt helemaal geweldig zou vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaaa! Jammer genoeg hebben we er geen in mijn eigen stadje, maar toen ik in Nijmegen was heb ik daar ook twee Sinterklaascadeautjes gescoord, leuke winkel! :)

      Verwijderen
  9. Je bent goed bezig geweest !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw bij welke provider zit je ooit. K betaal meer voor slechts 1gb internet en ik hebbal 1 vd goedkoopste providers?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een goed abonnement heb je Nicole, wauw. Ik geloof dat ik toch meer dan het dubbele kwijt ben, weliswaar met een iPhone 6, maar dan nog.. Hm. Fijn om weer te lezen, super interessant!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo gek dat je in Nederland zo goedkoop aan een abonnement raakt. Voor een soortgelijk abonnement in België betaal je stukken meer en dat is zonder gratis iPhone, daar ben ik echt jaloers op.
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Superleuk artikel! Best handig om bij te houden wat je uitgeeft. Misschien moet ik dat ook maar is gaan doen.. Over een maandje word ik 18, en dan komen er toch weer flink wat uitgaven bij..

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Interessant om te lezen de Action is echt ideaal voor leuke budget cadeautjes! :) Wow hoe kom je aan dat goedkope abonnement?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk om te lezen! Jij hebt echt een goed abonnement zo te lezen, top!

    BeantwoordenVerwijderen