Mijn nieuwe leren laarsjes van Scapino - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn nieuwe leren laarsjes van Scapino



De herfst vind ik leuk: ik mag eindelijk mijn mooie winterjassen uit de kast halen, ik kan vesten en jasjes dragen én kan eindelijk weer mijn leuke laarsjes dragen. Van vorig jaar winter had ik alleen nog twee paar laarzen over met hak, mijn platte laarsjes zijn in Istanbul helaas gesneuveld tijdens het sneeuwbalgevecht... De hoogste tijd dus om nieuwe laarsjes aan te schaffen.

Ik was mijn zoektocht nog niet eens begonnen of ik had mijn nieuwe laarsjes eigenlijk al gevonden. Na een opdracht bij een klant, kwam ik toevallig langs een filiaal van de Scapino waar die avond elk tweede artikel slechts €1 kostte. Als dat geen goede deal is!
Ik ging direct naar de schoenenafdeling, waar ik werd verrast door de leuke laarsjes die daar stonden. Ik heb denk ik wel vijf paar gepast die ik stuk voor stuk super leuk vond. De keuze maken werd nog heel lastig!



Uiteindelijk ben ik voor dit paar laarsjes gegaan, het paar waar ook als eerste mijn oog op viel. Het zijn korte laarsjes, wat ideaal is voor iemand van mijn lengte (1 meter 60). Wat ik zo leuk vind aan de laarsjes is dat ze twee verschillende materialen hebben: zwart, lakleer en leer met een patroon erin. De twee riempjes maken de laarzen nog eens extra leuk en stoer. Een groot voordeel vind ik dat deze laarsjes van leer zijn. Oké, je betaalt wel wat meer dan de simpele laarsjes van bijvoorbeeld H&M of van Haren, maar dan heb je ook wat. Vorig jaar kocht ik een paar laarsjes van Invito met hak (€95 en écht leer) die er nu nog steeds als nieuw uit zien. Ik hoop dan ook dat deze nieuwe laarsjes van Invito zeker twee winters mee gaan. Voor nu ga ik ze nog even goed inlopen, want leren schoenen moeten zich altijd even vormen naar je voeten.



Ik ben in ieder geval héél erg blij met deze laarsjes, helemaal omdat ik ze zo goedkoop heb kunnen scoren (door de korting op het tweede artikel betaalde ik slechts €33 voor deze laarsjes!) én omdat ze verrassend genoeg van de Scapino zijn. Daar kom ik normaal nooit! Mijn laarsjes vind je hier in de webshop en kosten €64,99.

Kortingscode
Kan jij ook niet wachten om nieuwe winterschoenen aan te schaffen? In samenwerking met Kortingscode.nl heb ik weer een leuke kortingscode voor jullie. Dit keer niet één, maar wel twee kortingscodes die je kunt inwisselen bij Scapino:

     • €5 korting op alle schoenen
     • 50% korting op elk tweede artikel

Ben je op zoek naar een paar leuke én betaalbare laarsjes? Kijk dan zeker eens bij Scapino!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

11 opmerkingen:

  1. Anoniem6.10.15

    Ze zijn zo onwijs leuk en wat lekker budget ookk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leukies en echt een goede deal, €33 voor een paar écht leren laarsjes. Ben heel benieuwd naar hoe je ze gaat combineren :D. Ik zeg: outfitpost!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat chill dat je die laarsjes bent tegengekomen en ook nog eens lekker goedkoop hebt kunnen scoren! Ik ben ook wel fan van leder, vooral omdat het kwalitatief beter aanvoelt en ook wel aangenamer aan de voet is. Maar wat lang meegaan betreft, ik vind juist dat plastic (juist omdat het zo hard en fake is) veel langer meegaat! Leder is heel kwetsbaar en vraagt veel onderhoud. Desalniettemin zijn ze wel echt heel mooi hoor :D! X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie laarsjes heb je er bij! Ik kijk eigenlijk nooit bij de Scapino voor schoenen, toch maar eens wat vaker doen want zo te zien verkopen ze echt mooie items!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Niet mijn stijl, maar wel heel mooi. Tegenwoordig probeer ik ook echt op het materiaal van mijn schoenen te letten, leer is zoveel duurzamer en kun je veel gemakkelijk verzorgen. De nieuwe laarsjes die ik wil, zijn dan ook van leer :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh dit zijn hele leuke!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze zijn super leuk! ik slaag nooit bij Scapino, want bij de grote maten (42) zijn bijna alleen ouwe wijven schoenen. Sorry voor mn taalgebruik, maar ik irriteer me er rot aan. De schoenenreus deed t wel goed, maarja, die is weg! Me sad! Nu heb ik alleen de Van haren nog waar ik soms kan slagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk die print op de laarsjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ze zijn ontzettend leuk! helemaal omdat je ze met een actie hebt gekocht:)

    BeantwoordenVerwijderen