Je kamer een budget herfst make-over geven - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Je kamer een budget herfst make-over geven



Zodra het buiten koud wordt en de blaadjes aan de bomen langzaam oranje, geel en rood worden, begint het bij mij te kriebelen: mijn kamer een herfst make-over geven! Bij elk nieuw seizoen pas ik wel een aantal dingen aan in mijn kamer zodat mijn kamer zo helemaal bij het huidige seizoen past. Zo maakte ik vorig jaar dit paasdienblad en besloot ik daar nu een herfstversie van te maken. Kijk je mee hoe ik dat heb gedaan?

Je kamer zo nu en dan een make-over geven is leuk, maar het moet natuurlijk geen bakken met geld kosten. Mijn favoriete winkels om goedkoop nieuwe interieur items te scoren, zijn Action, Xenos en de kringloop.

Vooral bij de Action ben ik dit seizoen goed geslaagd. Deze budgetwinkel heeft ontzettend veel leuke herfstdecoratie in haar assortiment.


Als eerste dit witte, houten dienblad. Ik kreeg hem vorig jaar in mijn kerstpakket, maar je kunt zulke ook bij de Action kopen. Op dit dienblad ga ik alle herfstitems neerleggen.


Ik ben dol op houten interieuritems. Ze passen perfect bij de herfst en bij de Action vind je ze in overvloed! Dit houten plankje kocht ik al een tijdje geleden, maar ze zijn er nog steeds! Voor een wel heel fijn prijsje: €2,69.


Dit schattige egeltje kocht ik vorig jaar in de kringloop voor €0,25. De kringloop is wat mij betreft echt de beste tip om goedkope en unieke interieuritems te scoren. Zo geef je je kamer tóch een make-over, zonder daar veel geld voor te betalen.


Deze ster van Xenos is ook uit de collectie van vorig jaar. Ik heb geen idee of ze er nog steeds zijn, maar je kunt vast iets soortgelijks vinden. Deze kostte €1,99.


Dit bosje met kleine, houten takjes is eigenlijk een tafelloper. Heel leuk, maar ik houd hem liever opgerold om hem zo op mijn herfstdienblad te leggen! Kost slechts €0,99 en hij is 45x15cm lang.


Om het dienblad te vullen, kocht ik dit zakje met "deco mos" bij de Action. Er zitten ook wat neppe dennenappels in en stukjes schors. Super leuk! Kost slechts €0,99. Je kunt het natuurlijk nóg goedkoper maken door zelf buiten op zoek te gaan naar mooie herfstbladeren, dennenappels en kastanjes.


Om wat meer kleur op het dienblad aan te brengen, kocht ik deze donkerrode besjes, ook bij de Action. Voor drie kleine bosjes betaal je €0,89 en ze zijn ook verkrijgbaar met nep eikeltjes of appeltjes.


Deze zilveren hartjes van de Action vind ik zo leuk! Je kunt ze er prima bij leggen op het dienblad, maar ook gebruiken voor andere decoratie in je kamer. Je betaalt voor een doosje met acht hartjes (twee verschillende printjes) €0,99.


Ook een kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken. Deze witte, korte kaars komt van de Action en kost €0,99. De Action is echt de beste tip voor goedkope kaarsen!


Ook deze kaars is van de Action. Hij is wat langer en heeft een subtiele, zilveren kleur. Hij kost €1,99.


En nóg een leuke kaarsenstandaard, hoe schattig is deze houten standaard in de vorm van een sterretje? Je kunt er gewoon een simpel waxinelichtje in stoppen. Hij kost €0,99 en is te koop bij de Action.


En tot slot deze mini dennenappeltjes op stokjes. Deze zijn te koop bij de Xenos voor €1,29.


Ik laat je twee herfstinterieurideetjes (is dat een woord?!) zien. Als eerste pak ik het houten plankje van de Action erbij. Hiermee kun je een leuk herfststukje maken voor op je nachtkastje. Ik gebruik hiervoor wat van het deco mos om het plankje op te vullen. De kaars en de ijsster vind ik er perfect bij passen. Ik maak het geheel af met de rode besjes en de zilveren hartjes. Ziet er super leuk uit toch?




Het dienblad vullen is het grotere project. Ook hier pak ik weer wat deco mos om het dienblad in het geheel op te vullen. Mijn doel is om het dienblad er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Het hoeft dus niet netjes, maar mag juist wel een beetje rommelig: net zoals in het bos.

Het bosje met dunne takjes laat ik opgerold, het ziet er zo leuk uit en de takjes lijken net echt! De dennenappels verdeel ik over het dienblad, net als de kleine dennenappeltjes van de Xenos. De kaarsen zet ik rechts in de hoek en de kaarsenhouder in de vorm van een ster komt links in de hoek.
Verder leg ik her en der nog wat zilveren hartjes neer en maak ik het geheel af door de kaarsen aan te steken. Zo gezellig!

Zo zie je maar dat je je kamer heel simpel en mini make-over kunt geven zonder dat je er veel geld aan kwijt bent. Ik ben benieuwd: heb jij al nieuwe herfst interieuritems gekocht voor je kamer?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

18 opmerkingen:

  1. De Action en Xenos zijn ook mijn grote vrienden voor budget decoratie! Je hebt daar zulke leuke spullen en voor weinig kun je je (woon)kamer helemaal omtoveren tot een gezellig winters paleisje :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah dit ziet er zo vrolijk en leuk uit! Maakt mij helemaal blij, ik denk dat ik vanavond maar even aan de slag ga. Love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mega schattig Nicole, écht superleuk. Vind het heel gezellig staan! Ik mijn huiskamer/slaapkamer zou dit geloof ik wegvallen of rommelig worden, haha. En ik zou de decoratie in de fik zetten met m'n kaarsen zonder glaasje er omheen, haha. Maar stiekem wil ik ook zo'n leuk kerst-dienblad. Heb wel andere kerstversiering gekocht :D daarover later meer. Nog eventjes en dan mogen m'n rendierlampjes weer de kast uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke plateau's heb je samengesteld! Ziet er onwijs sfeervol uit. De variant met het houten plateau is echt mijn favoriet. En wat kan je een hoop mooie items kopen bij de Action, ik moet er snel weer eens een bezoekje aan brengen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit ziet er heel leuk uit! Echt een Nicole projectje hihi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk resultaat. Vind het egeltje zo cute.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel erg leuk gedaan! Zulke dingen vind ik ook altijd leuk om te decoreren.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anoniem20.10.15

    Dit ziet er zo leuk en gezellig uit. Ik wil dit namaken!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke spulletjes! Ik moet mn kamer ook echt een herfst make over geven. Goede reden om te shoppen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. echt super cute en gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit ziet er zo vrolijk uit! Heerlijke herstsferen:-) Fijn dat je van al die kleine dingetjes zoiets gezelligs kunt maken

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dit ziet er leuk uit! Ik vind dat ze bij de Xenos altijd leuke dingen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ziet er gezellig uit zo! Dat egeltje is ook heel cute :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat egeltje. Wat ontzettend schattig! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ah wat ziet het er leuk uit! Ik ga ook gauw maar eens aan de slag met iets herfstigs, vind ik zo gezellig :D

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een gezellig hoekje! Ik vind het ook heel leuk om mijn kamer zo knus in te richten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heerlijke foto's! Als interieurstylist word ik hier altijd vrolijk van! :)

    X Arja
    Zwart, wit & hout

    BeantwoordenVerwijderen