Shoplog Miss Etam & outfits (+ win €50 shoptegoed!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Shoplog Miss Etam & outfits (+ win €50 shoptegoed!)



Vorig jaar december ging ik op persreis met Miss Etam naar Istanbul. Ik mocht zien hoe de kleding daar in fabrieken gemaakt werd en hoe de buyers van Miss Etam nieuwe collecties inkopen. Een onwijs toffe ervaring en ik denk dat dit toch wel het leukste is dat ik ooit heb gedaan voor mijn blog. De collecties van Miss Etam vond ik ook steeds leuker worden: wat jonger en frisser en bovenal kleding van goede kwaliteit. Totdat Miss Etam failliet ging. Even was ik bang dat ik nooit meer iets van Miss Etam zou horen, maar niets is minder waar. Het bedrijf heeft een doorstart gemaakt en daar ben ik heel blij mee!

Ik mocht wat kledingitems uitzoeken in de webshop van Miss Etam, waar ik flink los ben gegaan in de sale! De normale prijzen van Miss Etam zijn niet bepaald budget, maar er waren nog zoveel kledingstukken in de sale, dat alle items die ik nu heb gescoord, voor een échte budget prijs verkocht werden. Kijk je mee naar mijn shoplog?



Laat ik meteen beginnen met mijn favoriete item uit deze shoplog: dit ge-wel-di-ge bomberjack met Aztec print. Ik ben dol op jasjes en zo'n model had ik nog niet in mijn kast hangen. De laatste weken heb ik hem al zoveel gedragen en ik krijg er veel complimentjes over.

Aztec bomberjack: €25



Jasjes, blazers en vesten heb ik genoeg, maar shirtjes daaronder... die zijn op de één of andere manier altijd schaars in mijn kast. Tijd om weer wat nieuws aan mijn collectie toe te voegen! Deze katoenen top met kanten hals vind ik prachtig. Hij is simpel, maar door het kant is de top tóch iets bijzonderder. Mooi met een witte blazer erover heen of een spijkerjasje.

Top met kant: €15


Basic hemdjes voor onder T-shirts en truien vind ik ook altijd erg fijn. Die van de Primark zijn mijn persoonlijke favoriet, maar deze van de Miss Etam zijn ook erg fijn. Ze zijn van katoen en bevatten ook elasthan, waardoor ze mooi strak blijven zitten.

Zwart basic hemdje: €6,99



Ik draag eigenlijk alleen maar zwart, wit en spijkerstof. Mij zien in een felgekleurd kledingstuk met drukke print, is dan ook erg zeldzaam. Je snapt vast dat deze blouse best wel buiten mijn comfortzone ligt, maar ik vind hem onwijs leuk! Het stofje is van viscose, wat ik zelf erg fijn vind, omdat polyester bij mij vaak zweterig zit. Dit blousje is wat netter en perfect voor mijn werk bij het marketingbureau waar ik werk.

Blouse: €15



De laatste tijd ben ik gek op jurkjes: als je een goed model hebt, zitten ze comfortabel en staan netjes. Deze zwarte tuniek leek me een perfect basic jurkje, aangezien ik niet zo lang ben. Je hebt hem al kunnen zien in dit outfitartikel.

Tuniek: €24,95



Ik ben helemáál geen fan van panterprint, maar toch vind ik dit blousje wel wat hebben. Het is een hoogsluitend model en heeft driekwart mouwtjes, waardoor je er niet direct als "Anita" uit ziet ;-). Ook dit is weer een blousje van viscose, een hele fijne stof!

Blouse met zwart wit print: €7,99



Mijn twee favoriete items is zonder twijfel de bomberjack en het zwarte tuniekje. Die wil ik maar wat graag in een outfit aan jullie zien!

Winactie!
Ik heb al vaker over Miss Etam geschreven en ik denk dat het duidelijk is: ik ben keer op keer weer verrast door de leuke items in de collectie. Wil jij ook eens shoppen bij Miss Etam? Dat kan! Ik mag een shoptegoed van €50 verloten onder mijn volgers, die je online in kunt wisselen. 

Wat moet je doen om kans te maken op een Miss Etam shoptegoed van €50?


     • Volg mijn blog via Bloglovin' of Facebook;
     • Laat een reactie achter met je e-mailadres.

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m maandag 28 september. De winnaar krijgt vanzelf bericht!

Heb jij wel eens iets besteld bij Miss Etam? En wat is jouw favoriete item uit deze shoplog?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

71 opmerkingen:

  1. Oh wauw, dat jasje! ONWIJS mooi! Nu wil ik het ook héél graag haha. Ik vind de blouse ook ontzettend leuk (die lekker knallende!) en het zwarte tuniekje. Miss Etam wordt volgens mij nergens in België verkocht, dus ik doe erg graag mee met de winactie :D. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie items! Ze hebben daar zeker leuke items, ook voor jongeren! Toevallig laatst ook wat items besteld :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een superleuke outfit! Dat jasje is zo leuk!
    Ik vind het heerlijk om kleding te shoppen bij Miss Etam, maar gun mezelf daar de tijd vaak niet voor. Dit tegoed zou dé reden zijn om daar eens verandering in te brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Na al die shoplogs van jou te zien zou ik heel graag kans maken op dat shoptegoed.!

    lottepothe at hotmail punt com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het jasje en die laatste blouse vind ik leuk :)! Ik doe ook mee met de winactie! denisekoopmans@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oehhh leuk :D, laat ik weer eens meedoen aan een winactie. Ik vind dat je echt superleuke dingen hebt gekocht! Vooral het bomberjack en het truitje met panterprint en driekwartmouwen (niet Anita, hihi) vind ik heel leuk. Het bomberjack staat je ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaaaa ik doe mee, ik vind je panterprint shirtje echt onwijs leuk! Miss Etam is eigenlijk niet een winkel die ik vaak instap, maar ik moet er toch maar eens een kijkje nemen. Overigens volgde ik je overal al (goed teken! :-)) Je kunt mij bereiken via dvankalmthout@hotmail.com. Liefs, Denise

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super leuke nieuwe dingen heb je geshopt! Ik ben vooral weg van die blouse met zwart wit print! Ik doe heel graag mee aan je winactie en volg je al een lange tijd op Bloglovin! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke aankopen! Mijn absolute favoriet is het jasje, zo gaaf! Ik doe graag mee met deze winactie!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een fijne items! Dat jurkje vind ik zo'n heerlijk model, staat altijd wel fijn ^^ En ik ben ook niet zo aan luipaardprint, maar wat een mooi blouseje!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Sofie22.9.15

    Heel erg leuke shoplog ! Ik doe graag mee met de winactie :)

    sofie.vandevenne@student.kuleuven.be

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Anoniem22.9.15

    Oh ik zou wel graag kans willen maken op deze leuke winactie! Hoewel ik al tijden niet de kans heb gezien om de miss etam binnen te stappen heb ik er in het verleden wel leuke rokjes gekocht! Mijn mailadres is insideandoutnl at gmail.com <3

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Melanie22.9.15

    Wat een leuke actie. Ik koop zelf nooit bij de miss etam, maar het is de favoriete winkel van mijn moeder! Dus daarom doe ik namens haar mee :) mijn email is melanie.vd.brink@hotmail.com. Ik volgde je al op Facebook en Bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Rachelle22.9.15

    Wat een toffe items Nicole! Vooral het zwarte tuniekje vind ik onwijs leuk. Doe graag mee met de winactie, zou dan samen met mijn moeder gaan shoppen, die kan wel wat nieuwe items gebruiken na haar afvalsucces! :) mijn e-mailadres is rachellevries@gmail.com en volgen via FB en bloglovin doe ik al! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke dingen heb je allemaal gekocht! Ik kan me dat artikel nog wel voor me halen wat je toen over hun schreef. Ik volg je al een langere tijd op Bloglovin'.

    Liefs, Mariette
    mariette@wijnstra.info

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super gaaf bomberjacket!! Staat je goed.
    Suusanne89@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Super toff! Mijn moeder ging vroeger altijd naar de miss etam maar het is nooit in me op gekomen daar zelf te gaan shoppen haha. Ik vind je bomberjack echt super! Liefs Elise, vos1999@live.nl www.inspiringelise.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik shop eigenlijk nooit bij miss etam maar de items zien er zo leuk uit! Het jasje spreekt me erg aan haha

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Anoniem22.9.15

    Oh wat leuk! De bomberjack ga ik ook op mijn verlanglijstje zetten..super leuk met dat jurkje, die fleur je zo leuk op met het jasje!
    Ik rol net thailand uit dus moet me nog even verdiepen in de herfst collectie..

    Liefs Carola uit Barneveld
    (croltje_2@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuke spullen heb je gescoord ! Ik volg je op Bloglovin en Facebook , ik loot graag mee voor de kans om zulke leuke kleding te shoppen.
    Email = booklover68@hotmail.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk, ik doe graag mee. Ik loop heel af en toe de Miss Etam binnen als ik bij andere winkels niks kon vinden, maar heb er nog nooit wat besteld. Wel in de winkel af en toe wat gekocht. Van de items is het zwarte tunienkje mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuk, ik doe graag mee. Ik loop heel af en toe de Miss Etam binnen als ik bij andere winkels niks kon vinden, maar heb er nog nooit wat besteld. Wel in de winkel af en toe wat gekocht. Van de items is het zwarte tunienkje mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuke items! Vooral de blouse met zwart/wit print is erg leuk. Ik doe heel graag mee met deze leuke actie :).

    rock_starss@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Oh dat zijn echt SUPER leuke dingen :D Ik wil ook héél erg graag kans maken :) Mijn e-mail adres is hello @ insins (dot) me

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Dat jasje is echt zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Leuke kleding! Ik loop Miss Etam meestal voorbij tijdens het winkelen. Eén keer heb ik er ooit iets gekocht. Als ik zo zie wat jij gekocht hebt, dan denk ik dat ik toch vaker deze winkel in moet lopen. Ik doe graag mee met je winactie. Mijn e-mailadres is dreamjewels@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Miss Etam was tijdens mijn zwangerschap favoriet. Nu ik ben ontzwangerd en wat kilo's armer ben is een nieuwe garderobe zeer welkom en een beetje shoptegoed zou ik absoluut geen straf vinden! Kijken of ik Miss Etam net zo leuk vind als tijdens mijn zwangerschap!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohja, met die optie is mijn e-mail adres niet zichtbaar .. jenniferelbert [ at ] live .nl

      Verwijderen
  28. Super leuke winactie!
    Ook ik wil graag meedoen :) En heb dus ook gedaan wat moet.
    Liefs, Susan

    info@susanblogt.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Marjolein22.9.15

    Heel erg leuke outfit!! En ik doe mee met de winactie :) Mijn e-mailadres is: marj99@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een leuke items heb je gekocht zeg! :) Leuke kleurtjes ook zo voor de herfst/winter.. Zelf ben ik ook wel dol op donkere kleurtjes maar heeel af en toe even een kleurtje in mijn kleding vind ik ook wel leuk! :) miss etam heeft tegenwoordig echt leuke kleding, ook wel voor de jongere meiden... (eeerder vond ik het altijd een oude wijven winkel hahah) Ik doe heel erg graag mee voor een kansje op dit fijne shoptegoed. Ik woon sinds nu bijna een weekje op mezelf dus dat shoptegoed zal echt fantastisch uitkomen aangezien mijn kledingkast ook wel weer wat leuke nieuwe/warme kleding kan gebruiken met de herfst/winter voor de deur. Helemaal super dat je dit organiseert voor de lezers van je blog! Groetjes ilsiee prins, wiefiej@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een geweldige items! Het jasje en de gekleurde blouse zijn mijn favoriet. Ik doe graag mee :) Helaas is de Miss etam bij ons plotseling weg. En nu ik zwanger hoog zwanger ben en bijna nergens meer in pas kan ik wel wat nieuws gebruiken, hihi. Mijn mail is priscilladij@hotmail.com. Liefs Priscilla

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik heb eigenlijk nog nooit iets bij Miss etam gekocht, maar deze items zien er heel leuk uit! Ik doe graag mee met de actie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik heb van de week nog een herfstig glittertruitje gekocht met een satijnen front. Een dag later krijg ik een email over de jeans, dus was al van plan te gaan. De zwarte top met kant vind ik het mooiste uit je shoplog. Blouses passen helaas vaak niet

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Leuk ik doe graag mee. Ik vind de kleding van Miss Etam altijd leuk en redelijk tijdloos dus je kunt er echt langere tijd van genieten (annagesgracefully.com). Ik volg je uiteraard via BL al

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een leuke items heb je uitgezocht! Ik kom graag bij miss etam. Heb een maatje meer (of zeg maar gerust een maat meer) en vind dat ze een leuke plussize collectie hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik heb ooit weleens wat online besteld, omdat het in de winkel uitverkocht was.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wauw wat een mooie items! Al mijn zwangerschapskleding kwam van miss etam dus ja ik doe graag mee om nu iets van de reguliere lijn iets te kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een leuke items heb je gekocht! De blouse/jurk heb ik vorige week ook zien hangen, had niet gedacht dat hij zo leuk zou staan! Miss etam begint steeds meer favoriet te worden en dat terwijl ik het vroeger verschrikkelijk vond om er met mijn moeder heen te gaan. Tegenwoordig koop ik er meer dan mijn moeder :). Ik maak ook graag kans op het shoptegoed. Altijd leuk om weer wat nieuws aan je garderobe toe te voegen! Ik volg je via Bloglovin'. Mijn email adres is esmee.eussen@hotmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Anoniem22.9.15

    Ik heb nog nooit wat besteld bij Miss Etam en als ik die mooie kleding hierboven zie, weet ik eigenlijk niet waarom niet....
    Het bomberjack vind ik het leukste item uit deze shoplog, die zou ik best willen hebben!
    Ik volg op Bloglovin en like op FB.
    Nu maar duimen....
    Groeten, Grete Karina
    e-mailadres: gretekarina@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik hoef niet te bestellen want Miss Etam zit bij mij hier om de hoek! Het jasje is beeldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Oeh ik ben echt fan van dat laatste blouse en het zwarte tuniekje, hij staat je heel mooi! Ik doe graag mee, ik volg je op Bloglovin en Facebook!

    Liefs, Britt
    brittvanommeren@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een super leuke items heb je mogen bestellen, gelukkig hebben ze een doorstart kunnen maken! Het bomberjack vind ik ook super tof! Natuurlijk doe ik graag mee met de winactie, zeker nu mijn kleedgeld al weer op is.. ;) Ik volg je blog op Facebook en Bloglovin en dit is mijn mailadres: info@laurajuliette.nl.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een super leuke items heb je mogen bestellen, gelukkig hebben ze een doorstart kunnen maken! Het bomberjack vind ik ook super tof! Natuurlijk doe ik graag mee met de winactie, zeker nu mijn kleedgeld al weer op is.. ;) Ik volg je blog op Facebook en Bloglovin en dit is mijn mailadres: info@laurajuliette.nl.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. de jasjes zijn altijd prachtig bij miss etam

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Anoniem23.9.15

    Ik vind het jasje echt zo super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Anoniem23.9.15

    Ik doe graag mee, wat een geweldig Bombarjack en de blouse vind ik ook prachtig.

    Groetjes Annie
    annie.dewaal@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Dat jasje is zó leuk! Ik dacht altijd dat bomberjacks me niet zouden staan, maar ik kocht laatst een donkerblauw jasje met bloemen en hij staat zo leuk! Ik ga dus maar wat bomberjacks inslaan, haha. Ik shop normaal nooit bij Miss Etam, maar na het zien van jouw aankoopjes ga ik misschien toch maar even een kijkje nemen op de site ;)
    Ik doe trouwens ook graag mee aan je winactie, mijn emailadres is ianthelambrechts@hotmail.com :)
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. wendy23.9.15

    Doe graag mee ben heel veel afgevallen en kan heel goed een nieuwe outfit gebruiken, dus als ik dit zou mogen winnen zou fantastisch zijn. w.vanson@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ling Choi23.9.15

    Ik ben petite en bij Miss Etam hebben ze kleding voor petite! Mijn eerste aankoop was een broek. Ik was er zo blij mee! Eindelijk hoeft hij niet ingekort worden. Je hebt leuke outfit gescoord en nu heb ik ook zin om een kijkje te nemen! Een shoptegoed zou welkom zijn! linglchoy1@hotmail.nl Liefs, Ling

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Sandra23.9.15

    Ik ben hard op zoek naar een nieuwe winterjas, en die ga ik zeker vinden bij Miss Etam, dus laat dat shoptegoed maar komen !

    sandra2@hetnet.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Anoniem23.9.15

    De vrolijke blouse is mijn favoriet! Sowieso erg leuke winkel, kwam er vroeger nooit maar sinds ik hem heb ontdekt jaar geleden heb ik er toch al stuk of 10 kledingstukken van gekocht. Ik ben vrij lang en de jurkjes vallen allemaal goed, niet zo kort als van andere winkels. Ik doe graag mee! Mijn email is charliedaisy1988@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Anoniem23.9.15

    ik heb al vaker iets gekocht bij Miss Etam je moet er geregeld binnen wandelen ,leuke zaak
    joannes.crijns@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Mirjam23.9.15

    Wat zijn dat jasje en die blouse ontzettend tof! Leuke actie ook :)
    mirjamve98@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een leuke items in je blog over Miss Etam. Ik had niet verwacht dat dit zo'n hip merk was. Voortaan loop ik tijdens het shoppen ook eens naar binnen bij Miss Etam. Hopelijk met dit shoptegoed in de portemonnee.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. ik heb nog niets besteld
    het favoriete kledingstuk is het topje met kant

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Te gek; inderdaad erg leuke kleren zeg! Ik zou daar zeker kunnen slagen. Ik volg en like via bl (melissavanstipdonkmaas) en fb (melissa.vanstipdonkmaas). liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wauw, je hebt hele leuke items gescoord.
    Zelf kom ik ook met regelmaat bij Miss Etam, ik vind dat ze leuke kleding hebben.
    De top met kant is mijn favoriet.
    Ik volg je via Bloglovin & Facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Maria24.9.15

    De Blouse van €15 zou ik zo kopen: blij met de blouse en blij met de prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een tof jasje heb je gekocht! Die had ik ook zo kunnen kopen! Ik maak graag kans op het shoptegoed, want zo acht weken na mijn bevalling ben ik echt toe aan nieuwe kleding. Alles van voor de zwangerschap past niet meer en alles van tijdens de zwangerschap verban ik het liefst naar ver op de zolder. Tijd voor nieuw dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  60. annet van vliet24.9.15

    Wat heb je leuke kleding gescoord voor weinig!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ik moet zeggen dat ik er nog nooit iets heb besteld, maar na deze shoplog wil ik dat zeker wel gaan doen! Uit deze shoplog vind ik de top met kant vooral erg leuk! Ik heb ook genoeg jasjes, maar iets leuks voor eronder...
    Ik volg je overigens op Bloglovin'! Mijn e-mailadres: yvonnedrenth2@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een leuke kleding heb je geshopt! (:
    Ik maak ook graag kans op het shoptegoed.
    Ik volg je op bloglovin' en facebook.
    Liefs, Jolijn
    Jolijndoelman@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Woow wat leuke kleding, heb het merk laatst ontdekt. Echt leuke en fijne kleding. Die 50 euro komen zeker goed van pas

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Anoniem25.9.15

    wauw jou ge-wel-di-ge bomberjack met Aztec print vind ik super geweldig! en dat zwarte topje met kant vind ik ook helemaal geweldig! ik heb zelf nog nooit wat besteld bij Miss Etam . eigenlijk dacht ik altijd dat ze er alleen maar kleren hadden voor wat oudere mensen , maar dit is dus super mooi! ik doe heel graag mee dientjuh jansen dientjuh-1979@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Anoniem25.9.15

    Ik vind het jasje echt supersupermooi! En het topje met het zwarte kant ook! Ik heb zelf nog nooit iets besteld via de website van miss etam, maar deze pareltjes maken mij wel benieuwd naar wat er nog meer tussen zit. Heel graag win ik dat tegoed! Lanapoth@home.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Ik wist niet dat je zo goedkoop bij miss Etam kunt slagen, een perfecte tip om zodra ik wat extra geld over heb hier te gaan shoppen, dank je wel, ljobbe@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wat een ontzettend leuke kledingstukken heeft Miss Etam :D Moet eerlijk zeggen dat het al een tijdje geleden is dat ik bij hun gong shoppen. Maar ik heb duidelijk iets gemist!!! Wat zou het fijn zijn om een nieuwe outfit te kunnen scoren voor mijn verjaardags feestje volgende maand, fingers crossed....

    lotsofgingers @ hellokitty . com

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Lijkt me tof om te winnen!
    xinggee@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Ik ben dol op tuniekjes en jurkjes, dus het zwarte tuniekje valt bij mij erg in de smaak. Een echte basic met vele mogelijkheden.
    Miss Etam ken ik niet zo heel goed. Mijn drie schoonzussen shoppen er altijd tassen vol. Ik ben nooit in de gelegenheid om met hen mee te gaan omdat ze 150 km bij me vandaan wonen.
    scholtenterhorst@gmail.com
    Maar ook wij hebben hier een Miss Etam. En ik wil ook graag los.

    BeantwoordenVerwijderen