Mijn favoriete kleine tasje (nu in de sale!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn favoriete kleine tasje (nu in de sale!)



Ik ben waarschijnlijk de enige vrouw op aarde die niet van tassen houdt. Oké, soms zijn ze praktisch, maar als het even kan, laat ik mijn tas liever thuis. Ik heb er een hekel aan om veel zooi met me mee te slepen. Of mijn tas is veel te groot (en ik heb zeeën van ruimte over) of mijn tasje is veel te klein (en ik kan niet eens mijn portemonnee erin stoppen).



Maar sinds kort ben ik om. Ik heb een tas gevonden waar ik van houd. Die ik het liefst elke dag overal mee naar toe sleep. Hij is klein (maar niet te klein!), mooi, praktisch en hij past bij elke outfit. En het beste van allemaal: hij is zo goedkoop! Maak kennis met mijn favoriete kleine tasje.

Het tasje is ONLY en kocht ik in de webshop DefShop. Terwijl ik het tasje laatst nog bij de ONLY zag hangen voor de oorspronkelijke prijs van €29,99 - wat ik veel te duur vind voor zo'n klein tasje - zag ik hem in deze webshop voor maar €12,99. Wát een mooi bedrag voor zo'n leuk tasje!




Wat ik zo tof vind aan dit tasje is dat hij zwart is - want zwart past overal bij - en het hengsel dat bestaat uit kleine, ronde kettingen. Toen ik het tasje binnen kreeg, was hij groter dan ik had verwacht, maar dan ben ik alleen maar blij mee. Want alles wat ik nodig heb als ik een dagje ga shoppen, uit eten ga of naar de bioscoop, past in deze tas: mijn húge portemonnee, mobiele telefoon, wat te snacken, mijn agenda, wat make-upproducten en als het even moet, zou ik er zelfs nog een klein pakje drinken bij in kunnen proppen. Ik ben heel erg blij dat ik eindelijk mijn perfecte little black bag heb gevonden en eerlijk? Ik gebruik geen andere kleine tasjes meer, deze is het fijnst!

Wat vind jij fijner: een kleine of een grote tas?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

  1. Hij is inderdaad super handig! En een heerlijk formaatje zo te zien. Dat probleem met te groot of te klein herken ik wel, haha. Maar ik houd dan weer wel echt van tassen.Goede koop Nicole :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook niet zo van de tassen, ik begrijp je dus heel goed! Dit is een heel mooi formaatje, handig voor wanneer je gewoon even het centrum in gaat. Leuk ding!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, daar kan echt veel in! Lijkt me super fijn haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk tasje! En super handig! x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg leuk! En er past zo veel in!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem11.9.15

    Oh hij is wel heel schattig! Ik heb 2 van dat soort kleine tasjes waar ik snel mijn portemonnee, telefoon een een lipstick in mik (een zwarte en een bruine). Verder heb ik een grotere tas (waar met wat proppen mijn ipad en een paar teenslippers extra in passen) en die is jawel, zwart met bruin! Ik ben dol op tassen en tasjes maar ik heb mijn inkoop een beetje proberen te beperken, omdat ik in de praktijk niet vaak van tas wissel. Dan bewaar ik de plek die ik overhoud liever voor schoenen, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi tasje voor een mooie prijs! Een te grote tas is inderdaad gewoon niet praktisch.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anoniem11.9.15

    Het is echt zo een leuk en handig tasje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk tasje! Ik ben gek op kleine tasjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Handig tasje , mooi ook nog eens en er past ook nog eens veel in!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuk tasjd, zelf hou ik meer van grote tassen want daar kasn ik meer troep in kwijt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een leuk tasje, zelf heb ik meestal een grote tas mee omdat ik altijd heel veel spullen wil meenemen. Wel heb ik een kleine zachtroze tas van Kipling die ik superpraktisch en mooi vind :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen