Kruidvat Spa Secrets | Miracles of Bali - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Kruidvat Spa Secrets | Miracles of Bali


Door Justine van My Cup of Care, die namens Cocogold.nl het Kruidvat event bezocht! - Kruidvat brengt een nieuw merk op de markt: Spa Secrets! Een collectie met douche- en bodyproducten, geïnspireerd door drie prachtige bestemmingen. Treasures of Morocco, Traditions of Japan en mijn favoriet: Miracles of Bali

Miracles of Bali is geïnspireerd door de geheimen van de schoonheidsrituelen van het eiland. Door de wonderen van het Lulur schoonheidsritueel, gericht op het herstellen van innerlijke harmonie. Het Lulur ritueel wordt gebruikt bij toekomstige bruiden en Balinese prinsessen die 40 dagen lang worden geëxfolieerd voor een zachte en stralende huid.

Binnen deze lijn zijn 4 producten verkrijgbaar: een shower foam, body cream, shower gel en body scrub. De lijn is verrijkt met de traditionele ingrediënten kokoswater en de frangipanibloem. Beide ingrediënten werken vocht inbrengend en verzachten de huid.  

De geur is heerlijk. Een mix van zacht, bloemig en warm. Het doet mij denken aan een warme zomeravond op een prachtig bountystrand. Ik ben er dol op!


Miracles of Bali – White sand body scrub (€3,99 à 200ml)

De white sand body scrub, een hele mond vol, zit in een handige knijptube van 200ml. De scrub is vrij creamy, maar is verrijkt met wit zand en kleine stukjes kokosschil voor een extra exfoliërend effect. Dat klinkt heel heftig, maar de scrub is helemaal niet te heftig voor je huid. Integendeel zelfs, het laat juist een heel zacht huidje achter.


Miracles of Bali – Showergel (€2,99 à 250ml)

De showergel is zacht en heeft een parelmoerglansje. De structuur is niet té jelly, maar smeert heel fijn uit. Echt schuimen doet ‘ie niet, maar uitdrogen doet ‘ie gelukkig ook niet! Ik voel me heerlijk fris na een douche met deze shower gel.

Miracles of Bali – Shower foam(€3,99 à 200ml)
Ik ben dol op foams! Van de andere lijn, Treasures of Morocco, is de foam mijn favoriet en ik denk dat ik kan zeggen dat het in deze lijn ook mijn favoriet is. Ik vind de structuur gewoon zo fijn! Eenmaal op je hand wordt ‘ie poofy en als je begint met uitsmeren merk je al gauw dat je niet zoveel nodig hebt om heel je lichaam in te zepen. Je kunt dus lekker lang met deze foam doen.


Miracles of Bali – Body cream (€4,99 à 250ml)
In mijn ogen zou je dit beter een body butter kunnen noemen want de structuur is lekker dik. De cream is rijk en romig en te vergelijken met die van The Body Shop. Na gebruik blijft een heerlijk zachte huid over. Ook een pluspunt: de cream trekt razendsnel in!

Hierboven nog eens een foto van alle producten op mijn hand. Op de linker foto de body cream. Je ziet heel goed de dikke boterige structuur, heel fijn! Rechtsboven de scrub, foam en gel en onderin zie je ze nog eens maar dan uitgesmeerd. Uitgesmeerd zie je vooral de zand en kokosdeeltjes in de scrub heel goed!

Conclusie

Ik ben verkocht, die geur alleen al! De producten zijn stuk voor stuk fijn. De foam is mijn favoriet, maar de scrub en body cream (butter..) vind ik ook geweldig. De shower gel is ook fijn, maar mijn voorkeur gaat uit naar de foam. Anyway, het zijn stuk voor stuk aanraders en ik zou ze dan ook zeker een keertje proberen. Ze ogen luxe en hebben een fijne werking, zeker die paar euro’s waard, als je het mij vraagt!

De producten van Spa Secrets zijn al te koop bij Kruidvat. Elke lijn heeft een eigen geur, maar ze zijn alle drie heerlijk. Voor ieder wat wils! De prijzen variëren van €2,99 tot €4,99, dus super budgetproof. Yay!

Bekijk ook de review van de Treasures of Morocco lijn op de blog van Justine!

Welke product zou jij wel eens willen proberen? En welke lijn/bestemming spreekt jou het meest aan: Bali, Marokko of Japan?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

  1. Ik vind de lijn er zo mooi en sfeervol uitzien. Ik ben ook ontzettend benieuwd naar deze geurlijn! Ik liep van de week al even het Kruidvat in om wat producten te kopen, maar helaas zag ik bij ons nog niets in de schappen liggen! Naast de bali lijn ben ik ook erg benieuwd naar de Marokko lijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze, maar ook naar de 2 andere lijnen van Kruidvat Spa Secrets! Ik ga ze snel eens ruiken als ik in de winkel ben :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de verpakkingen echt zo leuk, ik wil zeker de geuren eens gaan ruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah, ik vind de producten zoo leuk eruit zien! Echt een goede zet van Kruidvat. Ze geven zo'n heerlijk zen en spa gevoel <3 Zelf heb ik de body cream staan, maar nog niet geopend (ik durf niet, haha!) dus ik blijf benieuwd naar de geur ... Snel maar even snuffelen en uitproberen! Die foam klinkt echt heerlijk trouwens! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben echt benieuw naar deze producten! De verpakkingen zien er in ieder geval al heel vrolijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze lijn lijkt me zó lekker! Leuk gedaan Justine! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem10.6.15

    Ik vind dit ook echt een topper! De frangipane vind ik zalig. Ik heb nog niets gekocht, kon me bedwingen :-) ik ben namelijk zo jarig!
    Groetjes Sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb er al veel goeds over gelezen. ben hier wel erg benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem10.6.15

    Deze lijn ziet er zo goed uit! De producten lijken me ook echt erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ga zeker een kijkje nemen! Ik vind de roze versie het leukst!

    BeantwoordenVerwijderen