Photo Diary #25 | Kruidvat event, nieuw haar en vakantie vieren! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #25 | Kruidvat event, nieuw haar en vakantie vieren!


Oh jongens, het is niet te geloven... Nog maar vier (!) dagen en dan sta ik weer met beide benen op Nederlandse bodem. Afgelopen vrijdag had ik mijn laatste examen en vanaf het moment dat ik mijn toets heb in geleverd, ben ik non stop vakantie aan het vieren. Mijn laatste dagen zitten hier bomvol (met alleen maar leuke dingen!), ik wil echt nog even genieten van mijn laatste dagen in Istanbul. Afgelopen week moest ik helaas nog wat studeren voor mijn examens, maar daarna heb ik zoveel leuke dingen gedaan! Ik verfde mijn haar, dronk drankjes met vriendinnen bij een geweldig uitzicht en had een gezellig cocktailavondje.
Ondertussen bezocht Justine namens Cocogold.nl ook nog even het Kruidvat event in Amsterdam. Kijk je mee naar mijn week?


Op zaterdag hebben we lekker een dagje in de zon gelegen bij Celine thuis. 's Avonds ging ik met Celine en Rianne naar Kadıköy. Blijft mooi, het uitzicht vanaf de ferry.


We hebben heerlijk gegeten bij King House, een Amerikaans restaurantje. Ik at deze heerlijke vegetarische pizza!



Op zondag bracht ik (helaas) een dagje achter mijn computer door. Ik was aan het werk voor een presentatie en mijn examen die ik had die week.


Op dinsdagavond was ik nog zo druk aan het werk dat ik gewoon even makkelijk wilde eten. Gelukkig is online bestellen hier in Istanbul heel gemakkelijk én goedkoop. Ik bestelde durum, hmmmm!


Huisgenootje Yanal vroeg zich af of ik nog leefde en kwam even een kijkje nemen op mijn kamer, haha!


Op woensdag besloot ik mijn haar te verven. Een paar weken geleden heb ik het een stuk lichter geverfd, maar door de zon was het een beetje geel gaan uitslaan en bovendien had ik alweer een flinke uitgroei. Ik besloot om weer eens een paar tinten donkerder te gaan, dat was al een lange tijd geleden. Het was een stuk donkerder en paarser dan ik had verwacht, maar eigenlijk vind ik het wel heel erg tof!


Het was dagen achter elkaar ontzettend warm weer hier in Istanbul. Goed drinken is belangrijk dus! Ik werd alleen een beetje gek van dat normale water, dus stopte ik er lekker aardbeitjes en citroen in!


Nu het zulk mooi weer is, brengen we veel avondjes door op het dakterras met mijn huisgenoten. Daar hebben we dit uitzicht en kunnen we altijd de zonsondergang bekijken. Mooi hè?


Op donderdag deed ik mijn oorbellen van Beautiful Bijoux weer eens in! Daarbij droeg ik mijn nieuwe witte blouse van de C&A, die ik voor slechts €7 in de sale scoorde!


Op donderdagochtend ging ik ontbijten in Ortaköy met drie huisgenootjes. We gingen naar een restaurantje waar we allemaal nog niet waren geweest. Alleen kan ik de dag nooit beginnen zonder ontbijt, dus stiekem had ik thuis al wat gegeten. Toen zat ik zo vol, dat ik alleen nog jus d'orange en thee heb gedronken...


Rianne maakte deze toffe foto's voor een samenwerking met Invito. Het artikel staat inmiddels online, klik hier om die te lezen!






Nu ik in Istanbul zit, kan ik helaas niet de blogevents in Nederland bezoeken. Gelukkig heb ik daarvoor Justine, die voor Cocogold.nl al een paar keer op pad is geweest. Op donderdag bezocht ze het Kruidvat event waar de nieuwe Spa Secrets lijn gelanceerd werd.


De Bali lijn is Justine's favoriet! Binnenkort verschijnt er een review op mijn blog waarin Justine de producten van deze lijn uittest. Stay tuned!


Op donderdagavond dook ik vroeg m'n bed in, ik moest de volgende dag vroeg opstaan om te leren voor mijn examen.


In een huis met elf mensen raak je nog wel eens wat kwijt... Daarom besloten we een briefje op te hangen met alle dingen die we kwijt zijn. Ik ben helaas mijn lievelings BH kwijtgeraakt (ik maak geen grapje!) en ik ben wel heel benieuwd waar die is gebleven...


Wat was ik blij toen het vrijdagmiddag vier uur was. EINDELIJK ZATEN DE EXAMENS EROP! Zo gek dat het semester ten einde kwam. Zoals je ziet zijn ik en mijn vriendinnen van de universiteit héél erg opgelucht!


Ook al ging m'n examen niet zo goed, ik besloot mezelf te trakteren op deze heerlijke (veel te dure) muffin. Ik leverde een formulier in bij de international office waardoor ik nu binnenkort mijn soort van diploma krijg.


Om te vieren dat onze examens erop zaten, ging ik met de meiden naar Cihangir, een heel leuk wijkje dichtbij het centrum van Istanbul. Daar gingen we naar een café op de vijfde verdieping van een gebouw om wat te drinken.


 

Zoals je ziet, met een prachtig uitzicht!


's Avonds gingen we uit eten bij Cin Büfe, een Chinees restaurantje dat we toevallig tegenkwamen. We hadden allevier wel zin in Chinees eten. Ik at de lekkerste Terriyaki kip die ik ooit heb gegeten. Zo mals en de saus was echt perfect. Smullen!


Met mijn Spaanse huisgenoot Alonso in de lift van ons appartementencomplex. Alonso is meer dan twee meter lang (dat kun je wel zien op de foto, mini-ik!). Tijdens basketbal ging zijn schouder uit de kom en daarom loopt hij nu met een mitella rond, ons arme patiëntje!


Thuis ontving ik een leuk pakketje van Goedkope Vliegtickets met allemaal leuke spulletjes voor tijdens een vlucht. Echt een heerlijk verwenpakketje, super leuk!


En ook kreeg ik de nieuwe GOSH collectie toegestuurd, binnenkort kun je daar een review over verwachten op mijn blog. Mijn zusje stuurt altijd een fotootje op als er een pakketje binnen komt. Ik kan niet wachten om al het moois thuis met eigen ogen te bekijken!



Vrijdagavond gingen we naar Celine's huis. Haar Amerikaanse huisgenoot is bartender geweest en maakte cocktails voor ons. Hmmmm!


Op vrijdag ging ik met Celine, Aimee en Rianne naar Fener en Balat, twee hele conservatieve wijken in Istanbul. Bijna alle vrouwen lopen hier in boerka's en je ziet bijna geen toeristen. Daar hebben we geluncht bij een typisch Turks restaurantje.


Wat hebben we onwijs veel gelopen die dag! Na een lange middag namen we even een tussenstop bij een klein cafeetje waar we Turkse thee dronken.


De andere meiden gingen de stadsmuur beklimmen, maar aangezien ik ontzettende hoogtevrees heb, sloeg ik dat maar over. Ik bleef lekker bij het cafeetje zitten en bestelde nog een thee (inclusief mini cupcake).


Deze toffe auto kwamen we tegen tijdens onze wandeling. DEZE WIL IK! Niet alleen mijn favoriete model auto, maar zelfs de kleur is mijn lievelingskleur. En kijk, zelfs de velgen zijn turquoise!

Nu het einde in zicht komt, weet ik niet zo goed hoe ik me voel. Aan de ene kant ben ik best wel blij om weer naar huis te gaan: thuis komen in een schoon huis, weer een beetje normaal eten en niet constant elf mensen om je heen hebben. Bovendien heb ik ook super veel zin om mijn vrienden weer te zien! Aan de andere kant ga ik dit zo ontzettend missen. Wat een geweldige tijd heb ik hier in Istanbul gehad. Nog even vier daagjes genieten en dan is het avontuur officieel afgelopen!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

20 opmerkingen:

  1. Aww die auto, supercute! Zou ik ook wel willen haha. Ik kan best geloven dat je met een dubbel gevoel naar huis gaat, het ziet er daar zo ontzettend leuk en warm en gezellig uit! Maar thuis heb je allemaal lieve mensen die op je wachten én zo te zien ook een heleboel leuke pakketjes haha ;)! Geniet nog van je laatste dagen en hopelijk vind je die BH alsnog terug hahaha! Fijne zondag! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige foto's weer! Ik kan me goed voorstellen dat het een dubbel gevoel is; hier maak je zoveel mooie herinneringen! Toch blijft thuis thuis :-) Geniet er in ieder geval nog even heeeeeel erg van! En wat Frauke zegt; hopelijk vind je je BH nog terug, haha :')

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmm, ik krijg altijd spontaan honger als ik zie wat voor een lekkere dingen je altijd gaat eten in Istanboel. Jammer dat het bijna gedaan is, maar gelukkig keer je deze zomer nog terug :) Ik zou denk ik ook wel met een gemengd gevoel zitten, want naar huis gaan is natuurlijk ook altijd fijn! Succes met het vinden van die BH, haha ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jouw haar, super mooi mop! Dat staat je echt goed. Ik zal voor je duimen trouwens dat je je bh nog op tijd terug vindt. Je lievelings bh, oh noo! Super lief dat ik voor je naar Spa Secrets mocht mop. Als je terug bent moeten we ook maar gauw eens bijkletsen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat jammer dat je tijd in Istanbul er alweer op zit! Ik vond het erg leuk je verslagjes te lezen....alsof ik er zelf een beetje was hihi. Istanbul blijft een van de plaatsen op mijn wish list, waar ik altijd nog eens heen zou willen! Ik hoop dat je je diploma behaald hebt! Bedankt voor de leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben echt verliefd op je nieuwe haarkleur. Echt WOUW!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeh die auto is echt tof! En jammer dat je weer naar huis moet, al heeft dat natuurlijk ook zijn leuke kanten. Mooi trouwens, je nieuwe haarkleur na het verven!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een heerlijke week weer! ik vind de kleur van je haar heel mooi! Stiekem ben ik een beetje jaloers dat je in het buitenland zit. Hihi! Het lijkt mij zo gaaf en volgens mij heb je echt de tijd van je leven. Kan niet wachten tot september dat ik ook ga. Hih!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Weer een heel leuk verslag, heerlijke foto's! En wat balen van je bh haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om te zien hoe je het in Istanboel hebt gehad! En leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo te zien heb je het heerlijk gehad daar. Natuurlijk is het ook weer heerlijk om naar huis te gaan. Je nieuwe haarkleur is mooi zeg, staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke foto's en wow, je huisgenoot is inderdaad lang! Je haar is trouwens heel mooi, donker staat je goed. X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat is de tijd toch super snel gegaan. Voor mijn gevoel zit je daar echt nog niet zo lang. Leuk overzicht weer. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik snap die gemengde gevoelens wel! Maar je kunt wel zeggen dat je optimaal genoten hebt van je tijd daar, denk ik. Dat eten ziet er steeds zo heerlijk uit! En die auto is inderdaad fantastisch.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lijkt me inderdaad een heel raar gevoel om over 4 dagen weer thuis te zijn. Al denk ik dat je familie en vrienden maar al te blij zullen zijn! Ik moest wel lachen om het briefje met verloren spullen, hopen dat je bh snel terecht is, haha :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. geniet van je laatste paar dagen daar! en je nieuwe haarkleur staat je super goed:)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Waaah wat een heerlijke foto's allemaal weer zeg! Toch wel lekker om naar huis te gaan dan!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke diary met prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Prachtige foto's het ziet er heel leuk en gezellig uit. Als het goed is kom je aan in Nederland en hebben we goed weer voor je klaar staan.

    Ortakoy is één van mijn favo hangplekken.

    BeantwoordenVerwijderen