Shoplog | Primark, H&M, Promiss, The Body Shop, Beautiful Bijoux & Istanbul! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Shoplog | Primark, H&M, Promiss, The Body Shop, Beautiful Bijoux & Istanbul!


Een traditie die ik en mijn zusje alweer drie jaar in stand houden: shoppen op oudjaarsdag! Elk jaar gaan we op 31 december naar een grote stad om daar een dagje te winkelen en lekker te lunchen. Je zult ons misschien voor gek verklaren, maar eigenlijk bevalt het ons heel erg goed. Het is namelijk heel erg rustig in de stad op oudjaarsdag, pas aan het einde van de middag wordt het druk, maar dan zitten wij al lang weer in de trein terug naar huis.

Dit keer bleven we dichtbij huis en gingen we een dagje winkelen in Arnhem, waar een tijdje geleden één van de grootste Primarks van Nederland is geopend. Ook shopte ik bij H&M, The Body Shop, Kruidvat en Promiss. Een tijdje geleden kreeg ik ook nog een héél leuk kerstpakket van sieradenwebshop Beautiful Bijoux, waarvan ik jullie ook graag een paar prachtige items wil laten zien.

Het was lekker rustig bij de Primark én er was volop sale. Wat een topcombinatie! Als eerste scoorde ik deze heerlijke, comfy sweater (echt, hij zit zó lekker!) voor maar €5,00. Spijkerbroek, statementketting en gympies erbij en je bent klaar om te gaan!

Ik vond het de hoogste tijd om eens wat meer kleur in mijn garderobe aan te brengen. Mijn oog viel al snel op dit leuke, rode shirtje. Het is een wat korter model en staat heel leuk bij een high waisted jeans. Deze kost €9,00.

Ik loop altijd rond met een belachelijk grote portemonnee, maar ik vond het ook wel handig om een klein portemonneetje te hebben, voor uitgaan bijvoorbeeld. Er waren een heleboel schattige portemonnees in de sale, waaronder deze, voor €2,00.

En ook ik ben weer dik in de marketingtrucs van Primark getrapt: bij de kassa liggen altijd "super handige dingetjes die je écht nodig hebt", waaronder dit geurkaarsje die nu nog maar €0,50 kostte.  

Tot slot kocht ik bij de Primark nog een nieuwe tas. Ik vond het model van deze tas heel erg leuk en wat ook handig is: hij heeft een hengsel waardoor je hem op je schouder kunt hangen. Hij was afgeprijsd naar €5,00. Echt een koopje voor een tas!

Ik had nog een tegoedbon van de Promiss die ik graag wilde uitgeven. De Promiss is niet echt een low-budget winkel, dus het is altijd even zoeken naar leuke koopjes. Op alle sieraden kreeg je nu 50% korting, waardoor deze ketting nu nog €15 kostte. Door de tegoedbon die ik had, hoefde ik nog maar €2,50 bij te betalen. En ook al heb ik al heel veel statementkettingen, ik vind dit een mooie aanwinst voor mijn collectie!

Ik denk dat dit toch wel mijn favoriete aankoopje is! Ik was al tijden op zoek naar een nieuw spijkerjasje maar het lijkt wel alsof die in de winter onvindbaar zijn. Totdat ik bij de H&M dit exemplaar zag hangen, precies wat ik zocht! Hij was wel wat duurder dan wat ik er eigenlijk aan wilde uitgeven, maar ik vond hem zo mooi, dat het van mezelf mocht. Hij kost €34,99.

En natuurlijk moest ik ook nog even naar de C&A, waar ik sinds een jaar al mijn spijkerbroeken vandaan haal. Ze hebben daar een speciale collectie voor kleine vrouwen (en laat ik nu net heel klein zijn) en de broeken passen mij perfect! Ik kocht een nieuw, lichtblauwe spijkerbroek die nu nog maar €13 kostte. Kaching!

Mijn geliefde Miss Sporty eyeliner was nu toch echt op, dus het was tijd om een nieuwe aan te schaffen. Ik kon niet zo goed kiezen en nam er daarom maar drie mee, die ik meteen kan testen voor mijn blog!
De eyeliner pen van Essence kost €2,59, de Essence eyeliner pen waterproof €2,89 en de liquid liner van CATRICE kost €3,69.

Ook The Body Shop kon ik natuurlijk niet overslaan! Aan het einde van het jaar is hier altijd flinke sale, waardoor de producten ineens helemaal niet zo duur meer zijn. Ik sla altijd weer een paar douchegels in en ook nu kocht ik er weer twee: Frosted Cranberry en Papaya shower gel. Zó lekker! Nu kosten deze douchegels nog €3,50 per stuk, in plaats van €7,00.

Zoals ik al in de inleiding van dit artikel noemde, kreeg ik nét voor kerst een gigantisch kerstpakket van Beautiful Bijoux. Vol met kerstkransjes, een kerststol en M&M's, maar ook prachtige sieraden.

Deze twee statementkettingen vond ik in twee van de leuk verpakte doosjes en vooral de linker vind ik heel erg tof. Ik heb hem al veel gedragen!

Nog meer leuke goodies! Een mooi, kerstachtig armbandje met goud en zilver en twee paar oorbellen. Het linker paar oorbellen is perfect voor een normale, doordeweekse dag en het rechter paar oorbellen is heel goed geschikt voor een chique avondje uit.
En hier ben ik héééél blij mee! In het sieradenpakket dat ik mocht weggeven tijdens de Coco Gold's Christmas Give Away zat deze sjaal ook en ik werd er direct verliefd op. Wat was ik blij toen ik deze ook in mijn kerstpakket vond!

Begin december was ik in Istanbul met Miss Etam en ook daar had ik nog heel even tijd om te shoppen. Ik kocht drie paar oorbelletjes, die allemaal rond de €1 of €2 per paar kostten.

En in een boekwinkel kocht ik vijf kinderboekjes die slechts 1 Turkse Lira (ongeveer €0,35 per stuk) kostten. Nu zul je wel denken: Nicole, je bent 20 jaar, waarom koop je kinderboeken? Over een paar weken ga ik namelijk voor bijna vijf maanden studeren in Istanbul en ik wil heel graag beter Turks leren. Omdat de taal die wordt gebruikt in kinderboekjes makkelijk is te begrijpen, leek het me heel fijn om deze te gebruiken om Turks te leren. Inmiddels heb ik het eerste boekje "Pembe Kulak" (Roze oren) al bijna uit. Nog vier te gaan!

Heb jij nog leuke dingen gekocht de afgelopen tijd? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

44 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke items heb je gekocht! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem2.1.15

    Wat een boel leuke spulletjes! Ik vond de sjaal en de eerste ketting erg mooi.

    Liefs, Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke items heb je aangeschaft! Ik ben momenteel bezig Spaans te leren en heb enkele weken geleden ook kinderboeken aangeschaft, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wauw! Wat een super leuke dingen allemaal! Dat tasje van de Primark is zo leuk! En die sjaal, waaauuuw! Klinkt als een gezellige traditie! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ji bent echt goed geslaagd bij de Primark! Super leuke shoplog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een hoop prachtige nieuwe items heb je er bij! Ik vind je nieuwe tas en portemonnee van de Primark echt heel leuk <3 De rode top vind ik ook pretty, ben benieuwd hoe die je staat!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw mooie spulletjes! Dat rode cropped shirt en dat tasje vind ik echt héél erg leuk, en wat een prachtige juwelen en sjaals <3 Heerlijk om te zien! Grappige traditie trouwens, shoppen op 31/1, maar wel slim! Lekker rustig inderdaad! X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Knap dat je een hele andere taal aan het leren bent, goed bezig! Komt straks heel goed van pas. Leuke dingetjes heb je geshopt, de gestreepte sweater ziet er heel comfy uit en het geurkaarsje is volgens mij erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vooral dat spijkerjack vind ik leuk! Evenals de sjaal :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een boel mooie aankopen. Ik vind vooral je tas van de Primark erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh dat rode topje vind ik zo cute!!<3 wat een leuke dingen heb je gekocht .

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een onwijs leuke dingen heb je gekocht/gekregen! Nu krijg ik nog meer zin in het dagje shoppen as maandag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke aankoopjes! Ik vind je handtas van de primark en je sjaal heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Mijn favoriete spijkerjack is dit weekend door gesleten bij de ellebogen zo zonde!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke dingen heb je gekocht! Vooral de sjaal vind ik super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw wat een geslaagde shopmissie! Supermooie items en wat is de sjaal prachtig <3 En zo leuk van de boekjes, hopelijk gaat het leren je goed af!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat ontzettend slim dat je Turkse kinderboeken hebt gekocht! Ik vind je spijkerjack heel erg stoer, maar toch vrouwelijk! Leuke items heb je gekocht. Oh, en ik zou die geurkaas ook gekocht hebben ;-) Die kun je voor zo'n spotprijs toch niet laten staan?! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke traditie, samen shoppen op oudjaarsdag! Altijd goed ;) Ik vind het spijkerjasje van h&m ook heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Superleuke items, die Primark in Arnhem lijkt me zo mooi! En wat leuk dat je Turks leert!
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Anoniem2.1.15

    wat heb je een leuke items gekocht vooral die sjaal ziet er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wauw, vooral de sieraden vind ik héél erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Toffe items allemaal! Ik vind dat rode shirtje er heel leuk uit zien :) Daar zie ik graag een outfit post van :) Leuke sieraden!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Oe wat een leuke aankoopjes! Ik vind het zo knap van je dat je zo fanatiek Turks aan het leren bent. Je kunt het volgens mij echt al goed. Goed bezig girl! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Anoniem2.1.15

    Ontzettend leuke spulletjes! Dat rode shirtje is zo super tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een superleuke dingen allemaal :)! Die tweede rode top vind ik heel mooi! En je sjaals.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een ontzettend leuke dingen heb je geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat veel leuke aankopen!:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wauw, supermooie spullen! Ik vind je ketting van Primark heel mooi. En de linker ketting van Beautiful Bijoux heeft heel lang in mijn winkelmandje gezeten, maar uiteindelijk was hij uit de voorraad :( Ook die rechter oorbellen vind ik schitterend <3

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ahw, die kinderboekjes! Succes met leren!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Je hebt echt hele leuke dingen gekocht! Vooral dat roze/rode shirtje vind ik onwijs tof zeg! Handig trouwens die kinderboekjes! Dat heb ik zelf met Frans, heb hier nu ook heel wat kinderboeken liggen om het beter onder de knie te krijgen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een mooie items kocht je! Vooral die sjaal is heel leuk ! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wauw wat een mooie aankopen heb je gedaan! Ik vind vooral dat rode shirtje helemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Leuke items Nicole. Vooral je sjaal vind ik super leuk! De sale bij TBS is altijd leuk <3. Ik wens je bij deze ook nog een happy new year! Liefs Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een leuke items heb je gekocht, nu heb ik ook zin om te gaan shoppen hihi! Goed idee ook om op oudjaarsdag te gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Aaah dat rode shirtje is te gek en wat een super traditie.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een geweldige items heb je gekocht en wat een slim idee om tijdens oudejaarsdag te shoppen. Wat super leuk dat je dat jaarlijks met je zusje doet. Je rode top van de primark, so so pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Leuke spullen. Dat kaarsje is gewoon te schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een leuke shoplog! Die moet ik ook gaan onthouden om op 31 december te gaan winkelen, handig om te weten dat het dan altijd rustig is. Je hebt hele toffe items gescoord bij de Primark, ik vind je gestreepte shirt heel gaaf en wat zijn je statement kettingen van Beautiful Bijoux mooi zeg!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat slim om kinderboeken te gebruiken om een taal te leren! Hele leuke aankoopjes, ik heb voor kerst een giftcard van de primark gekregen, dus ik hoop dat ik die mooi kan besteden!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hele leuke aankopen heb je gedaan! :)

    xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een tof spijkerjasje! Ik vind die statement ketting ook erg mooi, die is wel goedkoop nu!

    BeantwoordenVerwijderen