Photodiary #1 | CitizenM hotel, leren en herfstige boswandeling - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photodiary #1 | CitizenM hotel, leren en herfstige boswandeling


Wat ik het leukst vind om te lezen op andere blogs? De Photo Diaries! Ik vind het heel leuk om stiekem een kijkje te nemen in het leven van iemand anders. Zelf zet ik regelmatig fotodagboekjes in elkaar, maar een hele Photo Diary deed ik nooit. De reden daarvoor was de dramatisch slechte camera van mijn mobiele telefoon. Maar nu ik sinds een paar weken een nieuwe telefoon heb (inclusief héle goede camera) begon het toch te kriebelen: ik wilde ook elke week een Photo Diary artikel in elkaar zetten. En zo gezegd, zo gedaan: vandaag mijn eerste Photo Diary!


Op zaterdag werd ik wakker in dit prachtige bed. Ik kan je vertellen: dat was niet bepaald een straf. Ik was in het CitizenM hotel in Rotterdam voor een leuk bloggersevent.

Ik heb echt nog nooit in zo'n gave hotelkamer geslapen. Alles was ultramodern! Met deze tablet kon je alles regelen in de kamer. Zo kon je kiezen uit allerlei verschillende kleuren licht in de douche, kon je de TV aan zetten en zelfs een muziekje uitkiezen die bij jouw mood past. Hoe tof is dat?

Toen ik voor het eerst dit hotel binnen liep, dacht ik echt dat ik nooit van m'n leven zo'n hotelkamer kon betalen, maar niets is minder waar. Je slaapt namelijk al in een CitizenM kamer vanaf €69,-. Bizar hè?

Na een heerlijk ontbijt ging ik samen met Lizzy weer terug naar huis met de trein. Erg gezellig waren we niet, want we moesten allebei aan school werken.


's Avonds vierden mijn ouders hun verjaardag voor de familie. De hele woonkamer zat bomvol met 27 mensen. Dat krijg je als je een klein huis hebt, maar wel een grote familie. Van mijn tante kreeg ik dit leuke zelfgemaakte kaarsenhoudertje met vier kaarsjes erin.

Op zondag heb ik helemaal geen foto's gemaakt, oepsie! 's Ochtends ging ik naar de kerk in Veenendaal en daarna kwam één van de jongens met wie ik naar de kerk was geweest koffie drinken bij mij thuis.

's Middags heb ik aan mijn blog gewerkt en 's avonds ging ik nog naar de club van de kerk.

Ik begin eigenlijk direct met een vrij saaie Photo Diary, want mijn gehele week stond in het teken van het volgende: leren, leren en nog eens leren! De tentamens komen er weer aan. Op maandag leerde ik de hele dag voor mijn tentamen van mijn minor European Culture. Echt een slaapverwekkend boek...

Nadat ik de hele ochtend hard had gestudeerd, mocht ik van mezelf even een pauze nemen. Ik ging naar het centrum en kocht onder andere dit leuke vest. Kun jij raden waar ik hem kocht?


En ik kocht nog meer! Om mijn kamer een herfst/winter make-over te geven, kocht ik wat leuke dingen bij de kringloop, Action en Xenos. De shoplog heb je al kunnen zien op mijn blog, het resultaat laat ik jullie deze week zien!

's Avonds keek ik met mijn zusje naar de finale van ons favoriete programma: de finale van Holland's Next Top Model. Ik was voor Nicky en die won ook nog eens, super leuk!


Op dinsdag had ik 's ochtends weer een heel interessant uitzicht, zoals je hierboven ziet. De hele ochtend was ik weer aan het leren. 's Middags ging ik met een klasgenoot aan ons project voor Heineken werken.


Ook werkte ik nog even aan mijn blog en maakte ik foto's van de nieuwe Playboy Eau de Toilette. De review heb je inmiddels al kunnen lezen!

Toen ik terugkwam van school, was ik zo gaar als een klontje doordat ik de hele dag binnen zat. Daarom besloot ik om even naar het bos te gaan. Ik woon op slechts vijf minuutjes fietsen van het bos vandaan, maar toch kom ik er bijna nooit. Zonde, want wat was het lekker om even door het bos te struinen! Het bos zag er echt prachtig uit met al die herfstkleuren.


Ik liep lekker een uur door het bos en ging even zitten op een bankje om te genieten van dit prachtige uitzicht.


En ik spotte rode paddenstoelen met witte stippen! Altijd als ik zulke paddenstoelen zie, moet ik denken aan dat ene liedje. Je weet vast wel wat ik bedoel :-)

Ook op woensdag werkten we weer aan ons project, dit keer bij twee van mijn klasgenoten thuis.


Aan het einde van de middag waren we klaar voor die dag en ging ik lekker bloggen. Ondertussen luisterde ik naar het nummer I See Fire, uitgevoerd door O'G3NE en Graciëlla tijdens The Battles van The Voice of Holland. Echt een prachtig nummer, ik hoop dat de meiden van O'G3NE The Voice gaan winnen!


's Avonds had ik zin in een grote bak met fruit en maakte ik Sudoku's. Daar ben ik de laatste tijd een beetje verslaafd aan, op de één of andere manier vind ik het heel ontspannend werken.


Donderdag werkten we van 's ochtends 10 uur tot 's middags half 5 aan ons project. Tja, dat heb je ervan als je alles tot het laatste moment uitstelt haha. Gelukkig heb ik een super leuk projectgroepje, dus we hebben het heel gezellig gehad. We doen ons project voor Heineken en ontwikkelden een nieuw concept: het geboortejaarbier. We hebben hem zelfs in het echt uitgevoerd, ziet er tof uit toch? :)


Op donderdag trouwde ook mijn neef! Het is mijn derde neef die gaat trouwen en dat is toch altijd wel een bijzonder moment. 's Avonds ging ik met mijn moeder en zusje naar de bruiloft, mijn vader was helaas ziek. Zo'n bruiloft is altijd een perfecte gelegenheid om eens wat chiquers aan te trekken, dus trok ik mijn zwarte jurkje aan en nam ik mijn glitterclutch mee.


Vrijdagochtend was het dan eindelijk zover: onze projectpresentatie voor Heineken! De presentatie ging super goed en we hebben hele goede feedback gekregen van onze docenten. Ze moesten vooral lachen om Wilmer, de jongen in het midden, die onze "Biermeester" speelde.

Toen ik thuis kwam, was ik ineens super moe. Ik dook lekker mijn bed in om de nieuwste aflevering van Awkward te kijken, mijn favoriete serie!


Daarna ging ik even naar het winkelcentrum. Ik moest nog wat make-upjes halen voor de nieuwe Budget Beauty Challenge a.s. dinsdag. Dit keer wordt het een challenge met alleen maar make-upproducten van Essence!


Ook haalde ik nog wat ingrediënten om cupcakes te bakken. 's Avonds kwamen er namelijk een paar vriendinnen langs. Ik maakte speculaascakejes met prinsessenglazuur en pepernoten. Mjammie!


's Middags bracht de postbode nog een leuk pakketje. Ik kom namelijk met mijn blog in het December nummer van de Fashionista! Ik ga meedoen aan de Blogger Battle, hiervoor stijlen twee bloggers een kledingstuk. Beide outfits plus een interview komen in het magazine. Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat!


's Avonds kwamen er een paar vriendinnen langs. Ik had al mijn make-up uitgezocht en een hele tas volgeladen. Eens in de zoveel tijd zoek ik mijn make-upcollectie grondig uit en geef ik veel weg aan mijn vriendinnen. Zo maak ik er weer iemand anders blij mee. Het was weer een hele gezellige avond!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden, deze eerste Photo Diary! Vanaf nu af aan kun je elke zondag een nieuwe Photo Diary online verwachten. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

34 opmerkingen:

  1. Wat een super leuk overzichtje! Dat hotel ziet er echt prachtig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Og3ne is ook mijn favoriet! Jouw nieuwe vest is erg mooi, ik zou niet weten waar je hem hebt gekocht.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke en drukke week zeg! En die cakejes lijken me heeeerlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het superleuk Nicole! Ondanks het leren, en wat vet die Heineken flesjes! Mooi gedaan :). Ik heb ook zo'n soort project voor Nespresso op mijn opleiding gedaan (ooit haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Photo diary's zijn inderdaad altijd erg leuk om te lezen! Ik hoop ook echt dat de 3 meiden bij the voice gaan winnen, ik noem ze nog altijd Lisa, Amy en Shelley haha (:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat hotel ziet er heerlijk uit, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem2.11.14

    Leuk! Ik kijk al uit naar de komende zondagen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Annemarie2.11.14

    Jaa photodiary's zijn de leukste!
    En ehmmm ik gok dat het vestje van miss etam is? Herken de paarse gordijnen :)
    Staat je leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke foto's! Het hotel ziet er gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk (en vol!) overzicht! Dat hotel ziet er echt heel mooi uit, zeker voor die prijs! En ik ben benieuwd naar de Blogger Battle, lijkt me erg leuk om te doen. Liefs, Annabel

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat hotel ziet er echt geweldig uit en al helemaal voor dat prijsje! En wauw, pepernoten op cupcakes, dat klinkt als een super goed idee :p

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat tof dat je in de Fashionista komt! Ik ben heel benieuwd wat je daar van gaat maken :D En dat hotel, waf gaaf! En heel gaaf dat Heineken concept, het ziet er te gek uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Yay leuk Nicole! Zon wandeling door het bos is inderdaad heerlijk, moet ik ok snel eens gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Aah ik heb genoten van deze photo diary, zo leuk om te zien en te lezen! Wat een mooie foto's heb je toch gemaakt en leuk om op deze manier mee te kijken <3

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gezellige foto's! Ik vind zo'n overzichtjes ook altijd heel erg fijn om te zien! Die cupcakes zien er heel lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw, de foto's van in het bos zijn echt prachtig. De herfst is ook zo mooi en fotogeniek. En met het heerlijke zonnetje er bij is het extra fijn om een lekkere wandeling te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hele leuke diary! Ga je het recept van de cakejes online plaatsen? Ze zien er heerlijk uit en speculaas cakejes klinkt al erg goed !

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke foto's, wauw dat hotel ziet er wel goed uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ben benieuwd naar de budget challenge met Essence :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Anoniem2.11.14

    Heel leuk deze photodiary! En wat maak je veel foto's gedurende de week, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik ben gek op photodiaries van bloggers! Leuk dat je dit nu ook vaker gaat doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat leuk dat je ook een Photo Diary hebt gemaakt Nicole, vaker doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Super leuk dat ook jij nu een Photo Diary doet, zo leuk om te zien! Het hotel ziet er trouwens prachtig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wat superleuk om te zien

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een super deluxe hotel is dat? Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een leuke foto's. Het CitizenM hotel ziet er ook super mooi uit zeg. En wat gaaf dat je in de Fashionista komt te staan. Super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik vind blogs die een diary hebben ook altijd leuk om te lezen! Vaker doen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Super leuk om te lezen en heel leuk dat je in de fashionista komt! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Yeahhh een diary! Ik vind diaries altijd super leuk om te zien. Echt super tof dat je in de Fashionista komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een hoop leuke foto's! Ik vind photo diary's echt de leukste artikelen om te lezen bij bloggers. En hem schrijven vind ik ook altijd heel leuk, haha. Wat een mooie foto's heb je gemaakt in het bos! Dat hotel ziet er echt super mooi uit, gaaf dat je daarbij mocht zijn. En wat een grappig idee, de biermeester haha! X

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik vind photo diaries ook één van de leukste artikelen! En die Heineken flesjes zijn gaaf geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Super leuke week, behalve dan het leren. Dat hotel ziet er echt gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen