Photo Diary #3 | Opening Primark, chocoladeletter en nog meer eten - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #3 | Opening Primark, chocoladeletter en nog meer eten


Het is zondag, dat betekent: een nieuwe Photo Diary! Mijn tentamens zitten erop, ik heb mooie cijfers teruggekregen en deze week begon ik aan mijn allerlaatste blok les op het HBO óóit. Zo gek! Nog maar twee maanden en dan vertrek ik naar Istanbul om daar een half jaar te wonen en te studeren. Zo'n eerste week van een nieuw blok is altijd vrij rustig en ik heb dan ook een heerlijke relax week gehad. Kijk je mee?



Op zaterdag ging ik brownies bakken. Ik kocht zo'n kant en klaar pak waar je alleen nog water bij moet voegen. Er kon dus niet veel misgaan - dacht ik. Ik deed het beslag in de kartonnen vorm en zette de brownies in de oven. Na 20 minuutjes ging ik even kijken en ik wist niet wat ik zag! De kartonnen vorm van de brownies was waarschijnlijk toch niet zo stevig en hij was open gegaan aan één kant. Het gevolg? De ene helft van het beslag zat nog in de vorm, de andere helft lag op de bodem van de oven. Oeps, dat was niet helemaal de bedoeling...


Op zondag ga ik altijd naar de kerk, ik ga tegenwoordig naar een evangelische gemeente in Veenendaal. Ik ging daarheen samen met Tim, Jonathan en de vader van Jonathan. Natuurlijk moesten we nog even een selfie maken voordat de dienst begon.


Deze zondag waren mijn ouders 24 jaar getrouwd. Mijn zusje en ik maakten een driegangendiner voor ze klaar. De drie recepten heb je al voorbij zien komen op mijn blog, maar dit toetje verdient nog even extra aandacht want mensen, dit was zó lekker!


Ik wilde al een tijdje nieuwe sneakers kopen, het liefst een zwart paar. Ik twijfelde heel erg tussen twee paren, waaronder deze. Aan het einde van deze diary laat ik zien welk paar sneakers ik uiteindelijk heb besteld!


Donderdagochtend stond ik om kwart voor 8 al op het station van Gouda. Ik had gezellig met Anne afgesproken om samen naar Rotterdam te gaan. (Ook al is deze foto niet van afgelopen donderdag, ik vond het toch leuk om deze nog even te plaatsen, haha!)


Het was namelijk tijd voor een héél leuk event: de tweede Primark in Rotterdam opende die ochtend en ik mocht als pers bij de officiële opening zijn. De Primark filialen rijzen de grond uit en nu zijn er dus zelfs twee te vinden in Rotterdam.


De ochtend begon goed met een lekker ontbijtje. De Primark ontbijtjes zijn altijd top!


Net nu ik met mezelf had afgesproken dat ik niets mocht kopen, zag ik een heleboel leuke items hangen. Prachtige clutches, comfy truien en fijne spijkerbroeken. Gelukkig heb ik me in kunnen houden. Ik vind het namelijk zonde om nu nog veel kleding te kopen, terwijl ik over twee maanden naar Istanbul ga en al die kleding toch niet mee kan nemen.


Uiteindelijk heb ik een paar interieuritems en maar één kledingstuk gekocht, namelijk deze witte blazer. Deze had ik een tijdje geleden ook al bij de Primark gekocht, maar toen had ik hem per ongeluk in een te kleine maat meegenomen. Nu had ik wél de juiste maat en was hij ook nog eens met 50% korting verkrijgbaar, waardoor hij nog maar €9 kostte! Happy me :)



Dit zijn de interieuritems die ik kocht: een hartvormig kussen (€4), grote geurkaars (€4) en kleine kerst kaarsjes (€2,50) Ik ben dol op kaarsjes en brand ze het liefst het hele jaar door op mijn kamer.

's Avonds was ik weer eens op mijn oude middelbare school. Ik ging hier voorlichting geven over de opleiding Communicatie die ik doe. Het was zo gek om weer in zo'n klaslokaal te staan! Echt leuk om weer terug te zijn.

We kregen ook nog lekker eten op school. Soep, pasta met saus en er was zelfs een toetjesbuffet. Smullen!

Als bedankje kregen we deze megalekkere chocoladeletter. Ik ben trots op mezelf, want ik heb hem nog niet eens opgegeten!



Vrijdag had ik helaas nog een hele lange dag school. Wie dat toch bedenkt, net voor het weekend... We verveelden ons zo dat we maar een selfie besloten te maken :D


Vrijdag had ik echt hele dag honger. Thuis hebben wij altijd kinderkoekjes die ik - ondanks dat ik al 20 ben - maar al te lief meeneem naar school om op te eten.


Toen ik 's middags thuis kwamen, waren mijn schoenen er. Yaaay! Dit zijn ze geworden: zwarte sneakers van Adidas. Morgen vertel ik er meer over op mijn blog.


Op vrijdagavond ging ik bij Mariëtte eten. Sinds een tijdje geef ik haar gitaarles en nu gingen we ook gezellig koken en eten. Op het menu stond Babi Pangang, zó lekker! Na onze gitaarles werden we uitgenodigd door de overbuurman waar we tot half 12 gezellig hebben zitten kletsen in zijn tuinhuis.

Dit keer wat minder foto's dan normaal, maar dat heb je als je zo'n rustig relax weekje hebt! Aankomende week is weer iets drukker. Morgenochtend moet ik naar Utrecht voor een schoolopdracht, heb ik een aantal afspraken voor mijn minor Coaching en is er ook nog even tijd voor een leuk event, namelijk het Kruidvat event! Ook kreeg ik gisteren héél leuk nieuws voor mijn blog, hopelijk kan ik jullie deze week daar meer over vertellen :) Ik wens jullie allemaal een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

30 opmerkingen:

  1. Hmmmm dat Primark ontbijt ziet er goed uit! Wat leuk dat je bij de opening mocht zijn. En wat een leuke sneakers :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha ik ga helemaal stuk om die brownie! Dat soort dingen gebeuren dus ook altijd bij mij, het lijkt zo makkelijk.. Die blazer die je hebt gekocht is echt harstikke mooi, een hele fijne basic! En mmm dat ontbijtje ziet er niet verkeerd uit :D
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een tof overzicht! lijkt op een hele leuke tijd :) en die sneakers zijn gaaf zeg!
    xo, cheyenne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahah ik moet nog steeds lachen om die brownie. Zon typische pinterest fail :) je sneakers zijn trouwens leeuk, i like them!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem16.11.14

    Dat toetje en die chocoladeletter zien er erg goed uit... Ik vind dat kussen van de primark trouwens erg leuk.

    Liefs, Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk overzicht weer! Ik moest ook lachen toen ik de brownie voorbij zag komen op Facebook, haha. Dat heb ik nou nog nooit gezien! Super tof dat er weer een nieuwe Primark is geopend in Rotterdam, zo te zien hebben ze er echt hele leuke dingen! Ik ga de 29ste naar Eindhoven dus ik hoop ook dat ze de items hebben die ik heb gezien. Je sneakers zijn heel tof! Ik ben benieuwd.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijke diary weer Nicole! Het was leuk om je weer te zien bij Primark, hopelijk tot heel snel weer! <33

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ah wat een heerlijk overzicht en superleuke schoenen! En wat superknap dat je de voorlichting hebt gegeven, zo leuk! Hoop je gauw weer te zien <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha wat een supervrolijke selfies, geniet van je zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Superleuke foto's! Wauw de Primarks stijgen inderdaad echt uit de grond. Wel leuke items! Die witte blazer zal je super staan :) Oepss die brownie! Ik wil er vandaag een gaan bakken met zo'n kartonnen bak maar nu ben ik best bang voor doorzak gevaar haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ahh zo'n leuke week heb je gehad! Ik ben helemaal fan van je sneakers: zo cool! x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die Primark ziet er heel leuk uit, ik zie nu al leuke kleding:) Oehh en je schoenen zijn gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Anoniem16.11.14

    Ik moest zo erg lachen om die brownie!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Anoniem16.11.14

    Ondanks je 'mindere' foto's toch een heerlijke week gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat super tof dat je naar Istanbul gaat, ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden! Je schoenen zijn erg leuk & wat goed dat je je chocoladeletter nog niet hebt opgegeten hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een gezellige foto's! Hmmm die muffin van het Primark ontbijt. Daar heb ik NU trek in haha

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Haha, ik neem ook altijd nog kinderkoekjes mee naar school! Leuke diary weer! Tof dat je bij de opening van de Primark mocht zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anoniem16.11.14

    Heerlijk zo'n week en echt te gekke schoenen!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk verslag, ik vind het nog steeds tof dat je naar Istanbul gaat

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Oh wat gezellig zo'n primark ontbijtje! Geniet nog van je zondagavond! X

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Oh wat een gave sneakers! Grappig dat ik daar ook op school heb gezeten.

    Ik ben benieuwd naar de sneaker post!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuk verslagje weer. En een blazer scoren voor de helft van het geld is altijd goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuke blazer! En het eten ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Zonde van die Brownie zeg... kon je de andere helft nog wel goed opeten of niet :p ? En wat een leuke schoenen: ben benieuwd naar het artikel. Spannend hoor dat goede nieuws van je blog: daar ben ik ook benieuwd naar hihi ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een onwijs leuke diary <3

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Die brownie is erg lekker, jammer dat de helft open is gegaan!

    BeantwoordenVerwijderen