Playboy #Generation Eau de Toilette - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Playboy #Generation Eau de Toilette


Parfums en Eau de Toilettes: ik ben er gek op! Ik vind het leuk om zo nu en dan eens af te wisselen en bij de prachtige parfum kast van Mascha kwijl ik altijd even weg.
Als er weer een bekend merk met een nieuwe parfum uit komt, kan ik niet wachten om die te proberen. Playboy is een merk dat bekend staat om haar heerlijke eau de toilettes met opvallende flesjes. Nu komt het merk weer met een nieuwe eau de toilette, namelijk de #Generation Eau de Toilette. Die moest ik natuurlijk testen voor jullie!


Playboy Fragrances lanceert het nieuwe onweerstaanbaar kleurrijke duoparfum voor hem en voor haar. De mannelijke parfum is een verfrissende eau de toilette met een moderne, mannelijke finishing touch. Vandaag test ik de vrouwelijke versie, waar ik jullie meer over ga vertellen.

Wat ik misschien wel het leukste vind aan de Playboy Eau de Toilettes, zijn de toffe verpakkingen. Ze zijn altijd te herkennen aan de bekende zwarte bunny oortjes op het dopje en ook zit er altijd een ander kleur strikje op. Ziet er leuk uit, toch?

Leuk zo'n verpakking, maar het allerbelangrijkst is natuurlijk de geur. Zoals altijd bij de geuren van Playboy, is dit ook weer een zoete, meisjesachtige geur. De doelgroep van de Playboy Eau de Toilettes zijn dan ook jonge meiden, maar aangezien ik dol ben op zoete geuren, is dit echt een eau de toilette voor mij.
De #Generation Eau de Toilette is opgebouwd rond de geur van rode kersen. Een bruisende geurencombinatie van mandarijn, roze peper en kers wordt omgeven door een bloemrijk en fruitig hart van jasmijn, viooltjes en framboos.

Je hoort het al: héél veel zoete en zachte geurnoten in deze eau de toilette. Het is een heel speels en sensueel parfum.

De #Generation Eau de Toilette van Playboy vind ik een hele fijne én lekkere toevoeging aan mijn Playboy Eau de Toilette verzameling. Ik vind het er heel leuk uit zien, al die flesjes bij elkaar.

Wat ik nog het beste vind aan deze Eau de Toilettes, is dat ze ongelooflijk betaalbaar zijn. Nu is een Eau de Toilette altijd al goedkoper dan een parfum, maar alsnog tel je snel een paar tientjes neer voor zo'n Eau de Toilettte.
Als je houd van zoete, zachte en meisjesachtige geuren, dan is de Playboy #Generation Eau de Toilette echt wat voor jou!

Playboy #Generation 30 ml - €13,50
Playboy #Generation 50ml - €17,50

Heb jij al wel eens een Eau de Toilette van Playboy uitgeprobeerd? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

  1. Ze lijken me echt super! Ook zien ze er leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zien ze er leuk uit! Nog nooit geprobeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die geur spreekt mij wel aan. Ik hou van zoete geuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb nog nooit een parfum van Playboy geroken. Maar speels en zoet klinkt erg goed. Je hebt mij erg nieuwsgierig gemaakt naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik houd wel van zoete geuren, ben erg benieuwd geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat heb jij al veel Playboy EDT's zeg! Ik heb die met het gele strikje en die vind ik érg lekker, al helemaal voor de prijs :D! Deze klinkt als nét iets te zoet voor mij maar alsnog wel goed! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schattige verpakkingen! Klinkt iets te zoet for my liking, maar die foto met je collectie! Te leuk :')

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schattige flacon, ben benieuwd naar de geur

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik had deze vroeger ook, vond de geur altijd wel heerlijk maar de geur bleef nooit zo lang hangen! Dat was wel jammer

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben benieuwd naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke foto's! hij lijkt me erg lekker! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lijkt me een heerlijk parfum!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. het is zo'n lekkere parfum! ik heb de andere versie ook liefs

    BeantwoordenVerwijderen