Budget Beauty Challenge #3 | Action - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budget Beauty Challenge #3 | Action


Na het grote succes van The Budget Fashion Challenge en de Budget Interior Challenge is het nu weer tijd voor een nieuwe challenge, namelijk The Budget Beauty Challenge. Het zal vast geen verrassing voor je zijn dat ik gek ben op make-up. Zó gek, dat ik regelmatig mezelf streng moet toespreken zodat ik niet wéér een rode lipstick koop (waarvan ik er toch al tien heb) of die éne prachtige higlighter (die ik echt niet nodig heb).

Gelukkig is mijn make-up "verslaving" geen aanslag op mijn portemonnee. Ik houd namelijk vooral van budgetmerken! Make-upmerken zoals Miss Sporty, Essence en NYC zijn mijn beste vrienden. Deze merken hebben kwalitatief goede make-up voor een heel fijn prijsje. In The Budget Beauty Challenge ga ik de uitdaging aan om elke keer een make-uplook te creëren met producten van één bepaald budgetmerk. Na afloop is de grote vraag: met welk merk kun je de mooiste én meest low-budget look maken? Vandaag is het alweer tijd voor deel 3 van The Budget Beauty Challenge. Dit keer alles over het budgetmerk Max & More, het make-up merk van - jawel - de Action!




Over Max & More
Ik heb het al wel eens eerder op mijn blog genoemd: ik ben dol op de Action! Ik kan met zekerheid zeggen dat ik nog nooit met lege handen deze fijne koopjeswinkel heb verlaten. En ook op de beautyafdeling vind ik altijd wel wat interessants. Naast bekende merken als Sally Hansen en Rimmel, verkoopt Action ook make-up van haar eigen huismerk, genaamd Max & More. Goedkoper dan dit ga je het eigenlijk niet vinden. Twee lipsticks voor €0,89, een mascara voor €1 en nagellak voor nog geen €0,50. Ik heb al meerdere keren make-up geprobeerd van dit merk. Het ene moment ben ik teleurgesteld, maar het andere moment weer blij verrast. Eén ding is zeker: voor de prijs kun je het niet laten om het eens uit te proberen. Vandaar dat de make-up van de Action echt niet kan ontbreken in The Budget Beauty Challenge. 


De producten
Dit zijn de producten die ik heb gebruikt voor de look:

  • Max & More CC-cream - €1,39
  • Max & More Poeder foundation - €0,98
  • Max & More Pressed Powder Blush - €0,99
  • Max & More Oogschadw palette - €0,79 (review)
  • Max & More Lipstick #007 Deep Berry - €0,45 per stuk (review)
  • Max & More Smoky Duo Stick - €0,55 (review)
  • Max & More Waterproof Volume Mascara - €0,99
  • Max & More Nagellak Long Lasting - €0,49
Tijd om met de look te beginnen! Zoals altijd, begin ik met een foundation. Dit is de Color Correcting Skin Perfection CC-cream in de kleur Fair. Dit is ook direct het duurste product van alle Max & More producten die ik voor deze look heb gebruikt. Nog steeds belachelijk goedkoop, want je betaalt slechts €1,39 voor deze CC-cream. De cream is qua kleur precies goed voor mijn lichte huid. Hij is lekker vloeibaar en verdeelt daarom makkelijk over mijn gezicht.


Nadat ik de CC-cream heb aangebracht, is het tijd om mijn gezicht af te poederen. Dit doe ik met de Max & More Poeder foundation. Ook deze is verkrijgbaar in diverse kleuren en ik ging voor de lichtste kleur. De poeder werkt mooi matterend, maar helaas is hij vrij korrelig waardoor het er al snel onnatuurlijk uit ziet. Je moet dus goed oppassen dat je niet teveel poeder aanbrengt.

Voor een gezonde blos op mijn wangen, mag blush niet ontbreken. Ik gebruik de Max & More Blusher in een prachtige, koraalroze kleur. De pigmentatie is top en de kleur vind ik prachtig.

Dit Max & More oogschaduwpalette heb ik al een tijdje in mijn bezit. Een paar maanden geleden kwam ik hem tegen bij de Action voor €0,79 (!) en voor dat geld kon ik hem niet laten liggen. En wat bleek? Het oogschaduwpalette was ook nog eens super fijn! Er zitten mooi kleuren in en de pigmentatie is ook nog eens heel erg goed.

De Smoky Duo Stick gebruik ik om een lijntje onder mijn oog aan te brengen.

En even serieus, ook deze Max & More Waterproof Volume Mascara verrast mij weer positief. Het is dat ik niet zo'n fan ben van waterproof mascara, maar deze vind ik toch wel heel erg fijn. Het borsteltje heeft fijne, korte haartjes waardoor je wimpers goed worden gesepareerd.

En ook over de lipsticks van Action kan ik niets anders zeggen dan dat ze geweldig zijn. Ze blijven niet heel lang zitten, maar de kleuren zijn prachtig en ook zijn ze mooi gepigmenteerd. En het allerbeste? Deze lipsticks kosten €0,45 per stuk. Belachelijk goedkoop toch?


Mijn nagels lak ik tot slot in een mooi, donkerrood kleurtje. Daar kun je nooit de plank mee mis slaan.

En dit is de uiteindelijke look geworden. Het is weer een vrij basic look geworden, maar daar hou ik van!

Wat kost het?
En dan natuurlijk nu de vraag én het antwoord waarop we allemaal zitten te wachten: wat kost deze volledige Action look met de producten van het merk Max & More? Echt, ik wist dat de make-up van de Action goedkoop was, maar dat ik zó goedkoop een look kon creëren... dat had ik echt niet verwacht.
In totaal betaalde ik €6,63 (!) voor deze look. 


Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om deze Budget Beauty Challenge te bekijken. Als je weinig geld te besteden hebt, maar toch van make-up houdt, dan kan ik je de make-up van Action écht aanraden. Voor heel weinig geld heb je toch prima make-upproducten waarmee je een mooie look kunt maken.

Heb jij al wel eens make-up van de Action geprobeerd? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

38 opmerkingen:

  1. Mooie look heb je ermee gemaakt! Heerlijk dat alles zo budget is! Ik heb zelf alleen nog maar de lipsticks van MAX uitgeprobeerd! Daar ben ik erg tevreden over!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waauw bizar hoe goedkoop deze look is geworden, ongelooflijk mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeetje dat is ook echt geen geld! Ik vind deze challenges altijd zo tof! Die nagellak is mooi!
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem21.10.14

    Weer een super mooie look! De lipsticks heb ik nog nooit geprobeerd dus die ga ik volgende keer wat beter bekijken :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, jij laat echt zien dat een mooie make-up look helemaal niet zo veel hoeft te kosten. Hele leuke challenge met een prachtig resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de challenge erg goed gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is geen geld als ik dat zo zie! Ik snuffel ook altijd bij de make-up als ik in de Action ben. Ik heb nu twee oogschaduwpalettes en twee lipsticks. Echt budget!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige look, meid! Met name de kleur lipstick vind ik erg mooi! Ik heb afgelopen weekend voor het make-up schap gestaan bij Action, maar niets gekocht. Om de één of andere reden 'durf' ik het niet. Het gaat me niet om de prijzen, maar om de kwaliteit en de ingrediënten.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie look is het geworden! En dat kost ook helemaal niets ,haha! Ik vind het lipkleurtje ook wel heel erg leuk! Eigenlijk sla ik het beautygedeelte bij de Action altijd over, ik ben bang dat het tegenvalt en dat ik er dan mee zit, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je ziet echt niet dat je alles van de Action op hebt, wat een mooie look heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke challenge!
    Die lipstick ziet er erg goed uit en zou ik ook wel willen proberen.
    Heb je deze ook al geprobeerd in het rood?
    Soms is het zo dat de lipsticks er voor zorgen dat je tanden geel lijken, wat helemaal niet de bedoeling is! Is dat hier ook zo?

    Liefs! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat ongelofelijk goedkoop zeg! Ik ga gauw bij de action kijken, vooral het oogschaduw palette spreekt me aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super leuke challenge weer! Bijna 7 euro is echt niet duur voor zo'n mooie look!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb hiervan nog niks uitgeprobeerd omdat ik het steeds vergeet als in bij de Action kom. De lipsticks zien er erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een fijne uitgebreide challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De lipstick vind ik erg mooi qua kleur. En echt lekker low budget!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Weer een leuke challenge! De lipstick staat je echt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Jeetje zeg, nog geen €7 !? Ik vind de producten van de Action zelf ook heel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heel erg leuk zo'n challenge en de Action heeft inderdaad hele fijn makeup! Ben alleen nog benieuwd naar de mascara :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuke look & dat voor ongeveer €7,-! WAUW. :) Ik heb zelf wel ervaring met producten van de Action en soms valt de kwaliteit tegen, maar ik heb ook een paar budgettoppers.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mooie look, voor zo weinig geld! Ideaal, snel weer eens een kijkje nemen bij de Action! Ik gebruik een blush van de Action, ik vind hem heel fijn. Zelfs nog fijner dan eentje die ik van de MAC heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Anoniem21.10.14

    Echt een leuke look weer. Ik vind deze budget artikelen zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Mooie low-budget look is het geworden zeg liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Mooie look en het verbaasd me echt hoeveel mooie producten Action toch heeft. Ik heb maar één product en daar toevallig net een review van online gezet. Ik ga toch nog maar eens een kijkje nemen bij de make-up van Action.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Anoniem21.10.14

    Bijna belachelijk dat ze het voor dit geld gemaakt krijgen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Vroeger wel eens action make-up gehad! Zeker een mooie look gemaakt, pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. love die lakjes van de action, ze zijn best pretty en zo cheap!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Heel leuk om te lezen dit! Ik denk dat ik morgen meteen een sprintje trek naar de Action!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik vind de BB cream en CC cream van de Action heel fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Anoniem22.10.14

    Je hebt hele mooie producten gekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Mooie look is het geworden en echt bizar hoe goedkoop voor een hele look!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik zeg challenge geslaagd en wauw, die lipstick! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Heel mooi gedaan. Gebruik zelf de blush van Action, die gaat echt lang mee.Ik ben wel benieuwd naar de oogschaduwpalette. Dus op naar de Action. Grt Aarti

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een mooie, subtiele look en wow, voor dat geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Anoniem25.10.14

    Echt heel erg mooi, challenge geslaagd zou ik zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Super leuk om te zien dat je helemaal niet veel geld hoeft uit te geven voor een mooie look!

    BeantwoordenVerwijderen