Unboxing | E.L.F. producten - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Unboxing | E.L.F. producten


Het was alweer maanden geleden dat ik voor het laatst een bestelling plaatste bij de webshop E.L.F. Het merk E.L.F., dat staat voor Eyes, Lips, Face is een heel fijn budgetmerk, waarbij heel veel producten al vanaf €1 verkrijgbaar zijn. Zelf ben ik vooral heel fan van de lipsticks, waarvan ik er zeker een stuk of 7 in mijn stash heb. Jammer genoeg is het merk in Nederland eigenlijk alleen online verkrijgbaar, héél af en toe zie je het in een winkel liggen, maar dan moet je geluk hebben.

Ik kreeg een pakketje vol met mooie E.L.F. producten opgestuurd. Vandaag laat ik ze aan jullie zien en natuurlijk wil ik heel graag van jullie horen waar jullie het eerst een review van willen zien!

E.L.F. Super Glossy Lip Shine - €1,00 per stuk
Als eerste deze mega schattige lipglossjes. Ik weet zeker dat zo'n lipgloss één van mijn eerste make-upproducten was en het zal me niets verbazen als dat ook bij jou het geval is. Ik ben benieuwd of ze fijn zijn, de kleurtjes vind ik in ieder geval erg tof!


E.L.F. All Over Color Stick - €1,00 per stuk
Wat ziet dit er spannend uit! Na de gewone blush en de vloeibare blush, kan ik niet wachten om dit te testen: een blush in stick vorm! Doordat ik zo'n lichte huid heb, is zo'n soort blush al vaak veel te hard bij mij en lijk ik al snel op een barbiepopje. Maar wie weet zijn deze wel heel erg fijn!

E.L.F. Studio Single Eyeshadow - €4,00
Oké, ik werd meteen verliefd op deze ge-wel-di-ge kleur. Hij is een beetje paars/bruin/bordeaux/rood achtig. Of te wel: een hele mooie cranberry kleur, die ik nog niet in mijn collectie had. Ik ben hier echt onwijs benieuwd naar, volgens mij kun je hier hele mooi looks mee maken!

E.L.F. Eyeshadow Duo - €1,00
Zulk soort duo's zijn altijd handig, omdat je met deze twee kleuren prima één look kunt maken. Ik vind het altijd heel erg handig om zulk soort kleine oogschaduw duo's mee te nemen op een korte vakantie, als je niet teveel make-up mee wilt nemen.

E.L.F. Luscious Liquid Lipstick - €1,00
Ook dit is weer zo'n spannend product, ik heb zoiets nog nooit eerder gezien. Ik vraag me af of het lijkt op de lip lacquers die nu bij elk merk opduiken. Ik ben er in ieder geval nog niet helemaal achter hoe het precies werkt, maar dat ga ik binnenkort eens grondig uitzoeken!

E.L.F. Clarifying Pressed Powder - €1,00
Matte poeders vind ik echt een must-have voor iedereen die make-up gebruikt. Want een glimmend gezicht, dat wil niemand natuurlijk. Ik vind het altijd handig om hier een paar back-ups van te hebben. Ik ben benieuwd of deze poeder van E.L.F. fijn is!

E.L.F. Shimmering Facial Whip - €1,00
Highlighter, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Ik heb van die periodes dat ik niet zonder kan, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik al in geen maanden meer highlighter heb gebruikt. Moet ik toch maar weer eens gaan doen, wie weet wordt deze highlighter van E.L.F. wel een nieuwe favoriet!

E.L.F. Pressed Mineral Eyeshadow - €4,00 per stuk
Ook deze oogschaduws vind ik echt weer prachtig. Ik heb twee hele mooie kleurtjes gekregen: één hele lichte, die je denk ik prima als highlighter kunt gebruiken en een mooi lichtbruin kleurtje met shimmer erin, die mooi is op je bewegend ooglid. Ik vind ze er zo mooi uit zien, dat ik ze eigenlijk bijna niet durf te gebruiken. Maar no worries, ik ga ze wel proberen hoor!

Ik ben heel benieuwd: van welk product of welke producten wil jij een review zien? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

  1. Wat een leuke producten heb je gekregen! Ik ben erg benieuwd naar de All Over Color Stick :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een hoop prachtige items, ze zien er veelbelovend uit. Ik ben vooral benieuwd naar de liquid lipsticks en de oogschaduws!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk al die producten, ELF is zo'n leuk merk! Ik ben vooral benieuwd naar de laatste, daar heb ik zelf een roze van!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke items heb je mogen ontvangen! Ik heb die all over color stick ooit ook eens gebruikt, was er niet zo'n fan van. En dat duo oogschaduw heb ik ook, echt nog goede kwaliteit! Ik ben benieuwd naar de poeder, higlighter en lipproducten. Btw, die cranberry oogschaduw lijkt me prachtig als blush haha! :D X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er super leuk uit! Ik ken ELF nog helemaal niet, maar ben heel benieuwd naar de kwaliteit en vooral naar de cranberry oogschaduw want die ziet er prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh, leuke producten heb je gekregen! Ik ben vooral benieuwd naar de E.L.F. All Over Color Stick, de E.L.F. Pressed Mineral Eyeshadow en de E.L.F. Studio Single Eyeshadow! Die zien er allemaal supermooi uit. Ik heb zelf ooit een setje gewonnen van E.L.F. maar was er niet razend enthousiast over. Toch maar eens beter kijken op hun webshop :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Stuk voor stuk mooie producten! Ik wil wel een review zien van die blush in stickvorm.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel benieuwd naar de highlighter. Ziet er allemaal mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik hoor altijd hele fijne dingen over elf, ik moet eigenlijk echt wat bestellen, maar ik vergeet het altijd haha! Ik vind de kleurtjes die de producten hebben heel mooi en ik ben benieuwd naar die colorsticks!
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  10. loooove elf :D altijd fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die blush in stick vorm, ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie dingetjes heb je ontvangen. Ik moet nodig iets van ELF proberen. Ik zie er zoveel mooie produxpcten reviews van voorbij komen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. erg mooie producten ik heb er ook een aantal van liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie producten! Ik ben wel benieuwd naar de rood-rozige oogschaduw. Hij ziet er prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw ik ben enorm benieuwd naar je review van die blush in stick vorm! Wat een gekke manier om blush aan te brengen (al vind ik vloeibare blush ook pittig gek haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De oogschaduwverpakkingen zien er best mooi uit, ben benieuwd naar een review over deze producten! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie items, ik ben heel erg benieuwd naar die bordeaux achtige oogschaduw.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anoniem21.9.14

    Wat een leuke producten. Ik heb meteen zin om wat bij elf te gaan bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Zien er echt fijne producten uit!

    BeantwoordenVerwijderen