Katy Perry Royal Revolution Eau de Parfum - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Katy Perry Royal Revolution Eau de Parfum


De Killer Queen parfum van Katy Perry werd vorig jaar onwijs goed ontvangen. Ik heb er alleen maar positieve verhalen over gehoord en dat moet vast de reden zijn geweest dat Katy Perry nu met een opvolger van haar Killer Queen komt, namelijk de Royal Revolution Eau de Parfum. Precies dezelfde, opvallende en kenmerkende flacon als de Killer Queen parfum, maar misschien nóg wel lekkerder!


Dit is wat Katy Perry zegt over haar nieuwe parfum:

"Op een bepaalde manier is het dragen van een parfum alsof je een onzichtbaar luxueus harnas aantrekt. Ik wil dat Royal Revolution vrouwen inspireert om hun eigen regels te bepalen en zich te laten doordringen van het idee dat schoonheid en zelfvertrouwen hun geheime wapen kan worden." 

Er zit dus in ieder geval een mooie boodschap achter dit parfum! Het eerste wat natuurlijk opvalt, is de prachtige flacon. Net als Katy Perry's Killer Queen, is het een flacon in de vorm van een diamant. De vorige flacon had roodtinten en deze keer is de flacon in verschillene blauwtinten die geïnspireerd door de schoonheid, kracht en intensiteit van een koninklijke sfeer. Alleen al om deze super mooie flacon zou ik hem al willen hebben!

Het beschrijven van de geur is iets lastigs en vooral iets persoonlijks. Ik kan hem wel onwijs lekker vinden, maar misschien houd jij wel van iets compleets anders en vind je het drie keer niks. Toch zal ik proberen de geur zo objectief mogelijk te beschrijven.

Het is overduidelijk een zoete geur die mijn in eerste instantie deed denken aan een zomerse cocktail. De topnoten zijn roze fresia en granaatappel, die ervoor zorgen dat de parfum zowel iets bloemigs als iets héél zoets heeft. De basisnoot bevat zwarte doorn, die eeuwen geleden bekend stond om zijn magische krachten. Tegenwoordig staat deze bloem symbool voor de perfecte balans tussen vrouwelijke schoonheid en wilde rebellie. Dat past dus perfect bij het verhaal achter deze parfum!

De hartnoten zijn sandelhout, oranje bloesem en jasmijnblaadjes.

Ik zou deze parfum omschrijven als een zoete parfum die je - ondanks dat hij toch vrij licht is - gedurende de hele dag ruikt. Het is een hele frisse, bijna zomerse geur. Ik ben dol op frisse en zoete geuren, dus voor mij is deze perfect. Het is echt een geur die je overdag draagt.

Alleen voor de mooie flacon zou ik hem al kopen, maar de parfum is ook nog eens onwijs lekker. Als je van zoete, frisse en bijzondere geuren houdt, dan is de Royal Revolution Eau de Parfum echt iets voor jou. Voor een Eau de Parfum vind ik ook dat hij prima betaalbaar is!

Vanaf september is de Katy Perry Royal Revolution Eau de Parfum verkrijgbaar bij parfumerie en drogist. De prijzen: 15 ml (€17,50), 30ml (€27,50) of 50ml (€37,50).

Van welke soort parfum houd jij? En ga jij de Royal Revolution Eau de Parfum van Katy Perry uitproberen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

  1. Ik vond de 'normale' Killer Queen al heerlijk ruiken, en deze opvolger lijkt me ook lekker! Ik houd altijd wel van zoete, frisse geuren, en zo te horen is dit ook wel een fijne, lichte geur. Ik ga hem binnenkort eens ruiken! Mijn eigen favoriet op dit moment is Heat, van Beyoncé, ook zó lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de vorige twee Killerqueen parfums ook en ben daar heel tevreden over. Ik ben daarom ook extra benieuwd naar deze geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat hij zo lekker ruikt! Ik vind het flesje geweldig hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oehlala, klinkt als een heerlijke vrouwelijke geur. Ik ga snel eens in de winkel ruiken, want ik ben heel erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waaauw wat een prachtige flacon! Nu ben ik extra nieuwsgierig geworden naar de geur, sounds delicious!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vond de rode flacon net wat mooier! Maar het design blijft gorgeous!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben super benieuwd naar deze geur. De rode vind ik heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een fijne review! Ik ben ook heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De flacon vind ik zo leuk met al dat blauw! Ik vind de originele erg lekker dus ik ben benieuwd of deze iets voor mij is! Hij klinkt in ieder geval ontzettend lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie flacon. Ik ben echt heel erg benieuwd naar hoe die ruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb de neiging om hem te kopen, puur voor het flesje. Maar vond het vorige luchtje echt heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben nu wel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De flacon is prachtig en de geur klinkt ook heel erg fijn! x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik blijf die flacons mooi vinden. Zelf heb ik Killer Queen, wat echt mijn favoriete geurtje is. Ik ben echt benieuwd naar deze! Liefs, José.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Fatima9.9.14

    Is hij al te koop? Waar heb jij m vandaan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Fatima, als het goed is, is de parfum al te koop! Je zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken bij Douglas of ICI Paris XL. Zelf heb ik deze opgestuurd gekregen van een PR-bureau, zodat ik hem kon testen voor mijn blog. Liefs, Nicole

      Verwijderen
  16. Wat een prachtig flacon, voor 17,50 is hij zeker het proberen waard! Heerlijke parfum!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik denk dat deze echt iets voor mij is! Ik heb al Killer Queen (deze is nu al op) en ik ben zeker benieuwd om deze ook te kopen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen