Budget Fashion Challenge #6 | Sans-Online outfit - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budget Fashion Challenge #6 | Sans-Online outfit


Yay, het is weer tijd voor een nieuwe Budget Fashion Challenge! Dit keer shopte ik een budget outfit bij elkaar bij de leuke webshop Sans-Online waar heel veel kleding-online is te vinden. Hier worden een heleboel leuke kleding merken verkocht zoals Vero Moda, ONLY en Pieces. Merken die ik stuk voor stuk onwijs leuk vind én bovendien zijn ze ook nog eens hartstikke betaalbaar. Er was nog volop sale in de webshop, waardoor ik echt een méga budget outfit bij elkaar heb gevonden. Benieuwd naar alle kledingstukken én de prijs ervan? Lees dan snel verder!


Nu het zulk lekker weer is, draag ik het liefst comfortabele kleding. De jumpsuit is zeker favoriet en dit is alweer mijn tweede exemplaar in de kast. Ook weer met bloemetjesprint, i like! Bij de middel zit een touwtje waardoor je de jumpsuit wat meer model kunt geven. De hals is mooi hoog gesloten en hij zit heel erg lekker!

Als het wat kouder is, kun je een jumpsuit prima combineren met een vestje of jasje. Om het geheel lekker comfy te houden, ging ik voor een heel mooi, oversized vest. Hij is van het merk DEPT en heeft een hele fijne stof. Van de binnenkant is hij lekker zacht, waardoor hij heerlijk zit.
Op bovenstaande foto kun je ook goed de achterkant van de jumpsuit zien. Helemaal bovenaan zit een opening op de rug, dat maakt de jumpsuit nog eens extra leuk en bijzonder!

Ook deze armbandjes bestelde ik bij Sans-Online. Ze zijn van het merk Pieces en de kleurtjes van de armbandjes komen allemaal terug in de jumpsuit.

De schoenen zijn niet van Sans-Online, dit zijn mijn (nep) blauwe All Stars die ik in Turkije kocht. Ze lopen zo lekker en staan perfect bij de rest van de outfit.

En wat kost dat nou, zo'n outfit bij Sans-Online? Er is nog steeds veel sale te vinden in zowel winkels als online shops, waardoor je heel goedkoop een leuke outfit bij elkaar kunt shoppen! Alle items van Sans-Online kocht ik ook in de sale - een lekker betaalbare outfit dus!

Jumpsuit (Vero Moda) - €16,95
Vest (DEPT) - €10,00
Armbandjes (Pieces) - €4,95

Totale outfit: €31,90

Wauw, wat een koopje voor zo'n leuke zomerse outfit! Ik vind het echt leuk om te zien dat je met zo weinig geld een hele outfit bij elkaar kunt zoeken in de sale. Mocht je nog je slag willen slaan in de sale, wacht dan niet te lang! Ik denk dat over ongeveer een week de meeste sale weer uit de winkel is en de nieuwe collectie weer in de winkel hangt.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

14 opmerkingen:

  1. Die jumpsuit staat je leeeuk! Heel tof gecombineerd ook met dat vest. Ik vind je challenge weer helemaal geslaagd! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke outfit! Staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke outfit staat je heel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat tof gecombineerd, dat vest is er erg mooi bij! En ook lekker low budget :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een superleuke outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke outfit! Ik hou van die armbandjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke jumpsuit! Het vest ziet er comfy uit

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De jumpsuit ziet er heel fijn uit, heel schattig ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind je budget fashion challenges zo leuk! Leuke jumpsuit, hij staat je ge-wel-dig!

    BeantwoordenVerwijderen