De perfecte zomeroutfit van Vimodos (+ kortingscode!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

De perfecte zomeroutfit van Vimodos (+ kortingscode!)


Ik vind het heerlijk om online outfit inspiratie op te doen op websites zoals Lookbook.nu en vervolgens collages te maken met kledingstukken die ik maar al te graag in mijn kledingkast zou willen hebben. De prijskaartjes van de meeste kledingstukken zijn nogal schrikbarend, maar ach - dromen mag altijd toch? :-)
Met de zomer in het zicht, was ik alweer volop inspiratie aan het opdoen voor een leuke zomerse outfit. En dit keer besloot ik om maar eens een betaalbare outfit bij elkaar te zoeken. Omdat ik het leuk vind om kledingstukken van verschillende merken bij elkaar te zoeken, ging ik op zoek naar dé perfecte zomeroutfit bij Vimodos. Vimodos is een handige webshop waar merken zoals EDC, Pieces en Vero Moda worden verkocht: een paar van mijn favoriete, betaalbare merken! Lees snel verder om te kijken welke zomerse kleding items niet mogen ontbreken in mijn kast deze zomer!


1. Koraalroze jurkje - VILA - €30,48. Het perfecte zomerjurkje ontbreekt nog steeds in mijn kast. Deze vind ik super leuk: lekker zomers en een heel tof kleurtje.
2. Leren sandaaltjes - Tommy Hilfiger - €99,95. Mijn sandaaltjes van vorig jaar heb ik helemaal afgelopen. De hoogste tijd dus voor een nieuw paar!
3. Bloemen jasje - VILA - €27,48. Bloemenprint is helemaal hot deze lente en zomer en ook vind ik het super leuk! Dit jasje trok meteen mijn aandacht: met die vrolijke kleurtjes val je zeker op.
4. Bruin tasje - Silvian Heach -€19,78. Over het perfecte tasje gesproken... zo'n soort tasje zou ik echt heel graag willen en stiekem hoop ik nog steeds dat ik er zo één in de kringloop tegenkom.

1. Jeans shorts - ONLY - €24,97. Op de één of andere manier staan de super korte spijkerbroekjes mij niet. Daarom ga ik altijd voor iets langere broekjes en deze vind ik erg leuk met dat kanten detail!
2. Shirt met kant - VILA - €23,37. Van witte T-shirts kun je nooit genoeg hebben! Ik heb er al een aantal in mijn kast, maar ook dit exemplaar zou ik graag in mijn bezit willen hebben.
3. Mintgroene/gouden tas - Friis & Company - €51,96. Oeh, deze tas is zó tof! Mintgroen is mijn lievelingskleur en ik vind dit patroontje heel erg leuk.
4. Statementketting - Pieces - €16,17. De laatste tijd ben ik helemaal into de statementkettingen. Ze maken je outfit helemaal af! Ook deze statementketting van Pieces is een echte eyecatcher.
5. Witte All Stars - Converse - €69,95. Om de outfit lekker casual te houden (waar ik heel erg van houd!) zou ik hier een paar witte All Stars bij dragen. Ik moet echt weer nieuwe aanschaffen aangezien mijn oude "witte" All Stars bijna zwart zijn.

Iets leuks tussen deze items gezien of wil je nog verder kijken bij Vimodos? Met deze Vimodos kortingscode krijg je nu 10% korting op alle kleding en accessoires! Mooi meegenomen toch? :)

Dit is een gesponsord artikel. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

  1. Mooie outfits! De laatste outfit vind ik echt super mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw vooral het bloemenjasje is prachtig!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gave outfits; ik zou voor nummer drie gaan (dat shirt vind ik gaaf!) Uit outfit 2 vind ik het jasje ook heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Outfit 2 met het jurkje is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke outfits! Ik vind het roze/oranje jurkje erg leuk:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het bloemen jasje vind ik erg gaaf! Leuke outfits!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die groene tas vind ik heel erg leuk! En daarbij dat Koraalroze jurkje wil ik ook wel hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie outfits! Dat jasje is erg leuk! Net zoals die statement ketting :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Outfit 2 is echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke tassen. Ga zeker een kijkje nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind vooral outfit twee erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ah die eerste outfit met het jurkje zou ik zo helemaal kopen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik vind de statement ketting van pieces erg mooi ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Vimodos is zo'n fijne webshop! Ik vind de geel/blauwe statement ketting erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. De statementketting vind ik ook heel erg mooi...

    BeantwoordenVerwijderen