10 dingen die je kunt kopen voor €1 - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

10 dingen die je kunt kopen voor €1


Is het einde van de maand in zicht en heb je nog maar een paar centen in je portemonnee zitten? Geen paniek! Want zelfs voor die laatste euro op je bankrekening kun je nog best iets leuks kopen. In dit artikel zet ik 10 nuttige én leuke dingen op een rijtje die je kunt kopen voor €1 of minder!





#1 1 euro ontbijtje bij de HEMA
Hoe kan het ook anders dan dat je iets met eten terugvindt in dit artikel? Ik ben er namelijk dol op en doe niets liever dan mijn laatste geld uitgeven aan lekker eten. Van die ene euro kun je namelijk een heerlijk ontbijtje halen bij de HEMA! Ik denk dat inmiddels iedereen wel bekend is met dit concept en ik vind het hartstikke leuk. Elke ochtend kun je tot 10.00 uur terecht en krijg je voor €1 een stevig ontbijt: een pistolet met gebakken ei, een croissantje met jam en een kopje thee of koffie.

#2 Mobielhoesje
Voor 1 euro kun je zelf een tof hoesje voor je mobiel kopen. Het duurt dan wel even voor je hem in huis hebt, maar eBay is echt een walhalla op het gebied van goedkope én handige spulletjes. Dezedeze en ook deze hoesjes kosten allemaal maximaal €1 - inclusief verzendkosten. Ongelooflijk, maar waar!


#3 Markeerstiften
Ook weer zoiets wat eigenlijk altijd wel handig is, maar toch heb ik ze nooit in huis. Daar moest snel verandering in komen en vorige week schafte ik ze eindelijk aan. Ook weer bij mijn favoriete winkel op het gebied van goedkoop spul: de Action. Vier markeerstiften voor €0,89.


#4 Notitieboekje
En ook het notitieboekje kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Ik sleep mijn notitieboekjes altijd overal en nergens mee naartoe, je weet natuurlijk maar nooit wanneer een geniaal idee je te binnen schiet! Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten, maar voor een notitieboekje onder de €1 kun je altijd wel terecht bij de HEMA of Action.

#5 Chocola
Als je in een chagrijnige bui bent of je hebt gewoon onwijs erg de behoefte aan zoetigheid (welke vrouw herkent dit nu niet?) kun je jezelf niet beter verwennen dan met een reep chocola. En wat is er nou fijner om van je laatste euro een lekkere reep chocola voor jezelf te scoren? Tip: de meest cheape chocola vind ik vaak het lekkerst, die van de Lidl is echt ver-ruk-ke-lijk!


#6 Make-up
Ja ja, zelfs make-up die minder dan €1 kost, bestaat! Zelf geloofde ik nooit zo in de kwaliteit van deze extreem goedkope make-up, maar de Action bewees mij toch weer het tegendeel. Deze twee lipsticks van de Action kosten namelijk maar €0,89 en zijn ontzettend goed! Zo heeft de Action nog veel meer make-up in haar assortiment die verrassend goed is.

#7 Wattenschijfjes
Iets wat bij mij altijd op is: wattenschijfjes. Ik gebruik ze voor het verwijderen van mijn make-up of nagellak en aangezien ik elke dag make-up draag, heb ik deze wattenschijfjes ook elke dag nodig. Maar - ik denk dat iedereen dit probleem wel kent - op de één of andere manier zijn ze bij mij altijd op. Gelukkig hoef je nog geen 1 euro te betalen voor een nieuw pakje met wattenschijfjes, voor wattenschijfjes (80 stuks) betaal je bij de Action namelijk maar €0,49!


#8 Douchegel
Ik ben dol op heerlijk ruikende doucheproducten, vooral van merken zoals Fa en Palmolive. Deze douchegels zijn over het algemeen wel duurder dan 1 euro, maar als je de folders en aanbiedingen goed in de gaten houdt, is de kans groot dat je zo'n heerlijke douchegel voor slechts €1 kunt scoren. Kaching!



#9 Sale-sieraden bij SIX
Bij SIX hebben ze altijd ontzettend leuke sieraden. Meestal iets boven mijn budget, maar in de sale ga ik er altijd helemaal los. Bij de tweede en derde afprijzing zijn alle sale-sieraden namelijk nog maar €1! Ik heb er de laatste jaren altijd hele leuke dingen vandaan gehaald, waaronder bovenstaande ringen.


#10 Kringloop!
En mijn laatste tip als je voor héél weinig geld toch iets leuks wilt scoren, ga naar de kringloop! Zo vind ik er laatst nog een prachtig boek voor €1 en ook vind ik er altijd veel leuke vaasjes, doosjes of blikken zoals hierboven op de foot, ter decoratie op mijn kamer. En die kosten allemaal maar een paar centen!

Wat zou jij het liefst van je laatste euro kopen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

61 opmerkingen:

  1. Dit is een leuk artikel, wat leuk bedacht! Die lipsticks van de Action zijn een goede tip, daar ga ik maar eens naar kijken. Wat ik het meeste koop voor €1 zijn ijsjes, in de kantine op school haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk artikel. Een ontbijtje bij de Hema heb ik nog nooit gedaan, lijkt me wel grappig een keertje te doen. Bij de Six hebben ze soms idd hele leuke sieraden in de sale, je moet maar net geluk hebben. En over de make-up van de Action lees ik laatste tijd ook veel goede reviews, ben vooral benieuwd naar die lipsticks!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk artikel, heel handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aah wat een super super leuk artikel! Veel voor weinig <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een onwijs goed artikel! Daar sta ik eigenlijk nooit bij stil, dat je zo veel kunt krijgen voor 'maar' 1€! Echt super! Liefs, Stella.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk en origineel artikel! Bij Ebay kun je inderdaad hele goedkope dingen kopen uit China enzo :3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben echt fan van die MAX lipsticks! Ik heb denk ik wel 20 kleuren. Oeps, haha. Nou da's bijna maar 10,- toch ;).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wow, 20! Dat zijn er wel heel erg veel, haha. Maar inderdaad, ze zijn zo goedkoop en werken enorm goed!

      Verwijderen
  8. Anoniem19.3.14

    Ah wat een leuk artikel; er zijn inderdaad best veel dingen onder de euro waar je helemaal niet bij stilstaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk artikel. Ik koop wel eens super toffe accessoires in de sale voor een euro.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Anoniem19.3.14

    Wow, dat is veel wat je voor 1 euro kunt halen. Eigenlijk sta je er helemaal niet bij stil. Van mijn laatste euro zou ik een notitieboekje kopen(alwéér haha).

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke spulletjes! Dat kringloop blik is mooi, helaas heb ik eigenlijk geen leuke kringloopwinkel bij de deur. Hema ontbijtje is echt een leuk (en studentproof, haha!) concept :). Ik zou denk ik met m'n laatste euro iets van een notitieboekje ofzo kopen haha, helaas is Hema hier wel duurder dus 't zou bij Action zijn dan!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Douchegels koop ik altijd in de aanbieding. Ik vind het zonde om daar het volledige bedrag voor te betalen. Notitieblokjes :-) Daar kan ik nooit genoeg van hebben, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het HEMA-ontbijtje is lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Superleuke post dit! Sowieso zijn Action en kringloopwinkels de twee perfecte winkels voor al je goedkope spulletjes en ik ben er dan ook vaak te vinden! En ohhh chocolade van Lidl, heaven on earth. Ik ga maar niet vertellen hoeveel repen ik daar maandelijks koop.. X

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuk artikel! Je kan idd veel voor 1 euro kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuk artikel. En zo zie je maar wat je eigenlijk allemaal voor 10 euro kunt kopen! Haha

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Tof artikel joh! Leuk gedaan :) Je kunt inderdaad best veel kopen voor maar 1 euro!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuk artikel! Ik moet echt eens gaan ontbijten bij de HEMA:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Echt een heel leuk artikel, ik moet toch echt wat vaker naar de kringloop gaan haha! Bedankt voor de tips :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuk idee! De leukste goedkope spulletjes zijn inderdaad vaak te vinden bij de HEMA of de Action!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Je kan echt heel veel goede dingen voor goedkoop kopen als je maar goed zoekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hi Nicole, wat een leuk artikel! Vooral de tip over chocolade zal goed van pas komen gok ik zo! XO Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Super handig artikel! Die lipsticks van de Action moet ik ook echt eens gaan halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Jaa het Hema ontbijtje! Ik vind dat echt zo leuk om te doen haha. Ik doe het heel vaak samen met m'n vriend :P

    BeantwoordenVerwijderen
  25. De lipsticks van Action zijn verbazingwekkend zo goed. Ik heb er een heel aantal, draag ze ook best vaak, want ze zijn zo handig! Leuk artikel verder én goed bedacht ook. Ik hou echt van één euro dingen, haha, alhoewel je alle euro's bij elkaar telt - er toch vaak een pittig bedragje uitkomt. Markeerstiften, die moet ik ook nog weer hebben, raak ze namelijk altijd kwijt!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik ben ook helemaal weg van de lipsticks van MAX voor €0,80 de twee. Heerlijke lipsticks voor een geweldige prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Als je nog maar 10 euro zou hebben, dan zou ik gewoon wachten tot de nieuwe maand. :+

    Maar anders kan ik je vooral eten aanraden, heel veel eten,

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik vind het ook altijd super leuk om naar tweedehands winkels te gaan. Altijd leuk om te kijken of er oude spullen zijn die je weer kan opknappen naar iets orgineels/bruikbaars en moois :)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Mijn McDonalsbrein roept meteen euroknaller! Maar een softijsje met spikkels, een sale-make-upje of Actionspul vind ik ook leuk. Gister kocht ik bij H&M een oogschaduwpaletje voor 1 euro:)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat super leuk om te zien en wat veel kan je dan ook zo met 1,-!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Anoniem19.3.14

    Leuke dingen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Geweldig leuk artikel! Ik vind het bakje super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een leuk artikel. HEMA ontbijtjes haha:)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik ga graag de folders af naar leuke aanbiedingen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een leuk artikel! En handig hihi, want mijn centjes beginnen inderdaad alweer een beetje op te raken..

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een ontzettend leuk en orgineel artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Anoniem19.3.14

    De lippenstift van de Action is echt een aanrader! Vaak verkies ik die boven mijn MAC lipsticks! Qua kwaliteit doen ze echt niet onder. Moet wel toegeven dat ik van matte lipsticks hou, dus ik poeder ze altijd af.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Als ik uit al het bovenstaande zou moeten kiezen, werd het "echt " Hema!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. De chocola van de lidl is inderdaad echt ongelofelijk lekker! Ik hoef nooit meer een dure reep. (oké, heeel af en toe een tony dan hihi..)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. toevallig had ik vanochtend nog een hema ontbijtje gehaald :D

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Dat HEMA ontbijt is echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een leuk bedacht en origineel artikel! Ik bestel vaak mijn telefoon hoesjes via Ebay voor een euro en snap nog steeds niet hoe het daar zo goedkoop kan zijn, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Superleuk artikel! :) Heel buget

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een leuk en handig artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Anoniem19.3.14

    Leuk artikel! Ik was me er helemaal niet van bewust dat je zoveel met 1 euro kan kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik denk dat ik morgen het hema ontbijt ga halen! Klinkt super lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  47. geweldig artikel, nu blijken ineens een stuk helderder en waar ik sommige spullen kan vinden als ik moet overleven op de laatste euro's en het met spoed nodig hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Heel leuk lijstje! Helaas ben ik soms echt een vreetzak, en zal mijn laatste euro opgaan aan een euroknaller..

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een super handig artikel! Zeker voor zo iemand als mij, studentje ^^.

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Jaaa de HEMA-ontbijtjes, de beste uitvinding ooit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Die ringetjes van de six zijn echt super leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Anoniem24.3.14

    Zulke fijne tips! Die ringen zijn echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Did you know that those magic markers cost a whopping 5 euros at bol.com? So you bet I'm off to Action. Thanks for the tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Sieraden/make-up: Mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen