Budgetbeauty | Kruidvat Hair Repair producten - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty | Kruidvat Hair Repair producten


Ik denk dat iedereen wel droomt van perfect glanzend en gezond haar. Ook ik voel me meteen tien keer zo goed als mijn haar ook goed zit. Er bestaan wel duizenden shampoos, oliën en crèmes die wonderen zouden moeten verrichten voor je haar. Leuk en aardig, maar voor de meeste producten betaal je voordat je het weet een heel weeksalaris. En dat vind ik veel te gek. Gelukkig zijn er ook nog genoeg merken die wél met betaalbare haarproducten komen en één van die merken is Kruidvat. 

Om de koude wintermaanden door te komen, komt Kruidvat met een hele nieuwe lijn producten: de Hair Repair collectie. Deze lijn is speciaal ontworpen voor mensen die last hebben van droog en onhandelbaar haar in de winter. Ik testte drie nieuwe producten uit van deze lijn: de Hairrepair Hot Oil Almond, het Hair Repair Total Care serum en de Hair Repair Total Care herstelkuur. 


Kruidvat Hair Repair Hot Oil Almond - €3,19

Laten we beginnen met de Hot Almond Oil van de Hair Repair Oil lijn. De arganolie is inmiddels booming business en bijna ieder haarverzorgingsmerk heeft ook wel een arganolie in haar assortiment. Maar deze olie is toch weer iets geheel nieuws! Het is een diepwerkende kuur met amandel die droog en beschadigd haar voedt en weer laat glanzen van gezondheid. Dat klinkt niet verkeerd!
Het bijzondere aan deze olie is, dat je hem voordat je hem aan gaat brengen moet verwarmen voor extra intensief herstel van je haar. Dat had ik nog nooit gezien!

Voordat ik onder de douche sprong, kookte ik wat water en deed dat in een glas. Vervolgens leg je de nog gesloten verpakking in het glas, voor ongeveer een minuutje. Ondertussen maakte ik vast mijn haar nat onder de douche, want het is de bedoeling dat je de olie op nat haar aanbrengt. 
Vervolgens kun je heel gemakkelijk het dopje van de tube afhalen. Je merkt direct dat de olie een stuk vloeibaarder is geworden, doordat je hem hebt verwarmd. Hierdoor kun je de olie heel gemakkelijk over je haar verdelen. Er zit echt veel in zo'n tube en eerst was ik bang dat ik mijn haar alleen maar extreem vet ermee zou maken. 
Gelukkig was dat niet zo! Nadat je de olie een minuut hebt laten intrekken, spoel je het weer grondig uit en daarna was je je haar met shampoo. Normaal gebruik ik na mijn shampoo nog een conditioner, maar ik voelde dat mijn haar al ontzettend zacht was geworden door de olie en dus skipte ik de conditioner dit keer. 

Eindoordeel: Allereerst pluspunten voor deze vernieuwende en goedwerkende formule. De amandelolie is heel makkelijk aan te brengen in je haar en na gebruik voelt je haar zacht en gevoed aan.
De Kruidvat Hairrepair Hot Oil Almond kost €3,19 en in één verpakking zitten 4 tubes. Een prima prijs voor zo'n intensieve olie!


Kruidvat Hair Repair Total Care Herstelkuur - €2,79

Nadat je je haar met shampoo hebt gewassen, dit grondig hebt uitgespoeld en je haar handdoekdroog hebt gemaakt, is het tijd voor de Herstelkuur. Dit is een soort conditioner/crème die de structuur van droog en beschadigd haar helpt verbeteren. Dat klinkt mij als muziek in de oren, want doordat ik mijn haar zo vaak stijl is mijn haar natuurlijk beschadigd en bovendien ook erg droog. Deze masseer je in door je hele haar. Het doet me echt denken aan een conditioner die je op handdoekdroog haar kunt insmeren. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor je hele haar. 


Eindresultaat
Ik heb deze herstelkuur nu een keer of vier gebruikt en ik merk dat mijn haar minder droog en "stro-achtig" aanvoelt. Top! Voor een optimaal resultaat kun je het product tussendoor ook op droog haar aanbrengen. En ook niet vervelend: de crème ruikt heerlijk! De Kruidvat Hair Repair Total Care Herstelkuur kost €2,79 voor een tube van 150ml. Hier doe je echt een hele tijd mee!


 Kruidvat Hair Repair Total Care Serum - €4,99

En dan is het alweer tijd voor de laatste stap, namelijk het serum! Ik denk dat iedereen wel eens serum heeft gebruikt en ook ik was vroeger een gretig gebruiker van dit wondermiddeltje. Sinds ik arganolie heb ontdekt, gebruik ik eigenlijk nooit meer serum, maar daarom is het des te leuker om het nu weer eens te proberen! 

Ook het serum breng je weer aan op handdoekdroog haar. Op de verpakking staat dat je het serum van de wortels van je haar tot in de punten kunt aanbrengen, maar dat durf ik niet aan. Als ik serum teveel bij mijn wortels aanbreng, is mijn haar in no time vet. Daarom breng ik het alleen aan in de punten. 



Eindoordeel
De substantie valt me een beetje tegen. Ik vind het fijn als een serum vloeibaar is, maar deze doet me bijna aan gel denken. Als ik het in mijn haar aan breng, heb ik het idee dat mijn haar snel vet word en dat is wel het laatste wat ik wil! Bovendien vind ik dit serum ook best wel prijzig: voor een flesje van 50ml betaal je bijna €5. Jammer, want de vorige twee producten van deze lijn vind ik wél heel erg fijn en ook nog eens hartstikke betaalbaar.

Er zijn nog veel meer producten in het Hair Repair assortiment waaronder een Anti Klit Spray (€3,49), een Silk masker (€0,99) en een arganolie (€3,99). Mocht je benieuwd zijn naar deze nieuwe producten, je vindt ze vanaf heden bij Kruidvat!

Welke producten gebruik jij het liefst in de winter om je haar te verzorgen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

  1. jouw foto's worden steeds leuker en leuker! :) Ik ben erg benieuwd naar die herstel kuur misschien wel iets leuks voor mijn moeder, haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn haar is zo droog en beschadigd, dus ik ga een kijkje nemen bij de kruidvat. Dit is zeker goed betaalbaar en het proberen waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, ik moet zeker eens gaan kijken bij Kruidvat ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne review; ik gebruik graag de olie van Kruidvat als serum! Die hot oil lijkt me toch best heel leuk voor een paar keer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk dat kruidvat zo'n uitgebreide lijn heeft aan haarverzorging!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt allemaal wel erg fijn, vooral die olie!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik het liefste argan olie voor mijn haar, daardoor glanst het mooi en het ruikt ook nog eens lekker. Helaas is mijn flesje bijna leeg en kocht ik het in een op=op winkel en kan ik het nu nergens meer vinden :( Ik vind trouwens dat je fotografie en bewerk skills echt verbeterd zijn. Welk bewerkprogramma gebruik je? Photoshop? Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke spullen zeg! Ik zag ze in de winkel al staan! Ik wil ze ook wle eens testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. klinkt goed, mijn haar is ook zo erg beschadigt

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt goed! De verpakkingen spreken me ook wel aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik gebruik deze producten ook graag, het werkt goed en is niet duur. Super dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie producten, ook een hele goede review. Ik gebruik nu zelf een haarmasker en een serum van andrélon. Maar die producten zijn ook vrij prijzig per stuk. Ik kocht ze gelukkig wel in de uitverkoop. De herstelkuur lijkt me heel fijn en is ook super goedkoop! Ik denk dat ik die maar eens snel ga aanschaffen. Aangezien mijn haarserum op is..

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind deze lijn ook erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die olie lijkt me echt super voor als je een keer droog haar hebt en er even snel wat tegen wilt doen zeg maar! Handig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb de arganolie en vind het heel fijn! Wel oppassen dat je niet teveel gebruikt dan ziet het er gelijk zo vet uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Die olie klinkt heel erg fijn! Ik ben sinds een week conditioner only aan het wassen, ben heel benieuwd hoe mijn haar er op reageert.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Klinkt nog best goed! Ik ben op het gebied van haarverzorging echt lui en slecht. Beetje shampoo en conditioner en dan ben ik er wel klaar mee. Fijne reviews!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Best een fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het klinkt heel fijn! Ik probeer mijn haar zoveel mogelijk te beschermen van kappersbezoekjes zodat het flink kan groeien, dus de olie en de herstelkuur ga ik zeker een keertje uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een goede review! Het lijken me heel fijne producten. Ik heb zelf niet echt last van beschadigd haar maar het is zeker iets om te onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mooie foto's heb je gemaakt, wauw! Ik vind het ook erg fijn om goedkope producten te ontdekken die goed werken. Dat laatste serum klinkt maar mwah, maar vooral naar de olie ben ik heel benieuwd :D

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ziet er mooi en interessant uit! Kan ook door de foto's komen, hihi, mooi! Wat een apart concept, die olie in een glas water! Ik ben best nieuwsgierig geworden! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Duidelijk artikel en mooi beschreven!😊

    BeantwoordenVerwijderen