Schoenentip | Goedkope sneakers! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Schoenentip | Goedkope sneakers!


Sneakers zijn de laatste tijd weer hardstikke in de mode. Vroeger werden ze voornamelijk gedragen om het comfort en de lage prijs of omdat het past bij een streetstyle-look. Dat is echt verleden tijd. Zelfs de dure designerlabels als Gucci en Jimmy Choo bieden nu sneakers aan met een prijskaartje die zelfs een doorgewinterde in de PC Hooftstraat shoppende voetbalvrouw in tranen zou kunnen doen uitbarsten. Gelukkig kan je ook voor een normale prijs leuke sneakers kopen. Je ziet bij een bekende sneakerzaak als Frontrunner veel schoenen voor onder de honderd euro. De oeroude converse sneakers zijn nog steeds leuk en komen dit jaar met allerlei leuke kleuren en printjes. Ook top zijn de nerdy bowlingsneakers in felle neonkleuren. Maar eigenlijk gaat er niets boven originele Nike sneakers. De Nike running shoes zitten nu eenmaal het beste van allemaal en zijn in steeds meer modellen verkrijgbaar die prima combineren met een supervrouwelijke kledingstijl.



Kleur
Wat opvalt is dat de laatste generatie sneakers lekker vrolijk gekleurd zijn. Zowel felle kleuren als pasteltinten hebben de grauwe en army-look duidelijk naar de achtergrond verdrongen. Een nieuwe trend is interessant voor vrouwen die graag een paar centimeter extra willen voor het lange benen effect en een vrouwelijke loophouding: de Wedge, met een ingebouwd hakje. Deze Wedge sneakers zijn altijd in een hoge uitvoering en kunnen een goed alternatief zijn voor de ongemakkelijke hoge hakken. Kijk bijvoorbeeld naar de überfashionable Nike Dunk Sky Hi Paris, hoge wedge sneakers met een fleurig ingeweven speels ruitjespatroon en een goudkleurig Nike-embleem.

Second Skin
De Nike free flyknit zijn niets minder dan revolutionair. Ze voelen aan als een tweede huid en zijn enorm licht, klein en daarmee superelegant .Ze zijn bijvoorbeeld in deze groene kleurencombinatie te krijgen:  Je vindt deze free flyknit in megaveel verschillende modellen, dus je hoeft niet bang te zijn dat iedereen op dezelfde sneakers loopt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de flyknit lunar 1?

Een stuk goedkoper zijn de Free 4.0 sneakers of lunarglide, maar ook deze zitten zo natuurlijk om je voeten heen dat het soms wel lijkt alsof je op blote voeten loopt.

Wat vind jij van sneakers? Heb jij ook één of meerdere paren? 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Frontrunner                                                                                 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

16 opmerkingen:

  1. Ik ben een grote sneaker fan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik draag eigenlijk alleen maar sneakers

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Al jarenlang draag ik All Stars. Enkele weken geleden ook weer een paar gekocht, maar...ook een paar sneakers. Ze zitten heerlijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem28.8.13

    Ik droeg vroeger echt altijd sneakers. Nu probeer ik wel wat vaker af te wisselen met ballerina's, sandaaltjes & pumps. Binnenkort wil ik wel weer een nieuw paar hebben, want mijn oude zijn zo versleten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem28.8.13

    Ik draag het liefst van al sneakers. Door problemen aan mijn voeten en knieën loop ik het best op deze schoenen. Hakken kan ik door mijn probleem heel moeilijk dragen, jammer. Maar gelukkig zijn er veel leuke sneakers te vinden :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb ze jaren niet gedragen en nu zit ik echt weer in mijn sneaker fase. Vind ze geweldig! xx

    www.creativityandchocolate.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ooh, ik hou van sneakers! Ik heb heel veel paar sneakers, weet eigenlijk niet meer welke allemaal...

    Ik heb today een winactie op mijn blog, zou het superleuk vinden als je meedeed :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik hou van sneakers! Ze zijn zoveel beter voor mijn voeten dan hakken, en ik vind ze stoer! Mijn lievelingsmerk is converse, all star. Maar nike vind ik ook erg fijn :)

    Ik wil gaan investeren in goede sneakers, zodat ik ze heeeeel vaak kan dragen! En dat ze lang mee gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem28.8.13

    haha toevallig! ik heb net een post over mijn schoenen dilemma geplaatst wat de nike aire's betreft!
    ik heb helemaal fan van ze!

    je hebt het trouwens echt onwijs leuk geschreven!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb zelf twee paar sneakers, 1 paar uit Amerika welke ik nog nooit in Nederland heb gezien en een paar zarte basic Adidas sneakers. En 11 paar All Stars en een paar Vans, haha :P

    Ik heb trouwens een soort van tip: als je op de homepagina van je blog op de titel van je blogbericht klikt, is hij een andere kleur dan de blauwe knoppen. Misschien is het mooi om het dezelfde kleur blauw te maken?

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fan fan, ik heb meerdere paar sneakers :)

    BeantwoordenVerwijderen