FASHION SHOW | SHOES ON THE CATWALK

27.3.13


 
Killerheels onder een skinnyjeans, sandaaltjes onder een zomerjurkje en glimmend gepoetste veterschoenen onder een pak: schoenen maken iedere look af! Afgelopen maandag presenteerde Van Den Assem Schoenen de nieuwe schoenencollectie voor in de zomer en ik was daarbij.

De modeshow vond plaats in Van Den Assem HQ in Capelle, wat nog nooit eerder voor publiek geopend was. Boven was ruimte voor een drankje, een hapje en een dansje en beneden vond in de grote zaal de show plaats. Front row bekeek ik samen met Marieke en Amanda de nieuwste creaties. Het was een ontzettend leuke modeshow! Zijn er normaal alleen modellen van één meter tachtig en maatje 34, dit keer waren er mannelijke én vrouwelijke modellen in de leeftijd van 5 - 55 jaar. En nee, die hadden zeker niet allemaal size zero. Geen serieuze gezichten en poespas, de modellen liepen met een grote glimlach de catwalk op. Na afloop genoten we van lekkere Jungle Fever cocktail en aten we de meest lekkere snoepjes (wat een jeugdsentiment!)

En dit keer geen uitgebreide fotoreportage, maar een filmpje. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

KLIK HIER als je het filmpje niet kunt zien.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 reacties

 1. Eindelijk is modellen die lachend over de catwalk lopen! Dat vind ik altijd leuker dan dat ze zo saggo kijken. Leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had hier al over gelezen bij een andere blogster :) echt heel erg leuk, jij bent maar een lucky girl dat je daar allemaal heen mag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je er bij mocht zijn! Die twee kleine jochies zijn echt heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. awwww die kleine jongetjes! Ziet er leuk uit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, ik vind het echt een grappig filmpje. Hoe dat meisje zo 'vet-modellerig' loopt, en die man in het grijze pak die met zn kont schudt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk dat er nog modeshows zijn waarbij je het gevoel hebt dat je buren ook mee zouden kunnen lopen :) Spreekt mij altijd veel meer aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf dat jullie front row zaten! :) Lijkt me echt super leuk om een keer zo'n fashion show bij the wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien! Wat een lieve kindjes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk die kindjes en een goed uitzicht op de mannetjes. Hihi! Leuke avond gehad zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat was het een toffe avond! Als ik dit filmpje en mijn foto's weer bekijk word ik weer helemaal vrolijk. En já we hadden goed uitzicht hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Mooi filmpje en leuke mannen! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat ze ook alle leeftijden deden! En wat een leuke schattige kleine meisjes en jongetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey ik zie mezelf zitten! haha. Echt super leuk filmpje heb je er van gemaakt! Als ik dit zo zie baal ik echt dat mijn canon niet kan filmen :( Ik vond het een hele leuke avond en een hele leuke show! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, hele gave show! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tof dat je hier bij mocht zijn! Mijn dorp organiseerde ook zo'n modeshow, iedereen deed mee, en waarschijnlijk loop ik volgend jaar ook op de catwalk! :) gave initiatieven vind ik dit.

  BeantwoordenVerwijderen

Volg mij op Instagram

De beste budgettips