Black & White Breakfast - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Black & White Breakfast


Ik kijk op de wekker en zie dat het nog maar half 9 is. Dat betekent dat ik nog 8 uur kan slapen als ik wil. Waarom ik zo vroeg wakker was vanochtend weet ik niet. Mijn biologische klok laat mij niet meer uitslapen - het leven is oneerlijk.
Ik had gisteren een best wel leuk feestje, het was ook best wel laat geworden vannacht en nu voel ik me ook best wel brak. Vijf uur slaap is voor mij niet genoeg en daarom weet ik ook nu al dat ik de rest van de dag nul komma nul waard ben. Maar ik heb wel een goed en fijn ontbijt verdiend al zeg ik het zelf.

Ik begin de dag maar goed met een tosti, een banaan (bananen werken echt als het beste medicijn tegen katers, dikke aanrader!) thee en een boek met de titel "Met mijn voeten onder je vest". Volgens mij komt het minstens uit 1560, ik heb het ooit gekocht in een kringloopwinkel met nog een hele stapel andere boeken voor een paar euro. Het zijn van die boeken waar werkelijk niets in gebeurt, maar ik vind het heerlijk om te lezen. Lekker luchtig!
Wat is jouw ideale begin van de zondag?



Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 opmerkingen:

  1. Uitslapennnnn! Wat vandaag helaas niet kon boehoe :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben ik de enige die uitslapen tijd verspilling vind? LOL. Ik ben liever vroeg uit mijn stekkie en geniet van het leven. (a)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Biologische klokken zijn zo vervelend soms. Vroeg opstaan is soms wel leuk in het weekend, dan heb je tenmiste nog tijd over om wat te doen. Maar na een feest, slaap je gewoon liever uit volgens mij haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wilde vandaag ook uitslapen, maar ik was om half 9 alweer wakker. De rest van de dag besteed ik aan leren leren en leren... :(

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah jammer is dat he, kan je eindelijk uitslapen, lukt het niet. Ik ken het probleem...Het ziet er wel uit alsof je de ideale uitrust-zondag tegemoet gaat. Mijn ideale zondag (toevallig ook vandaag 'tijd' voor) is met een stapel leuke tijdschriften, mijn laptopje, kopjes thee en in dit geval taart(!) op de bank hangen, zonnetje in de woonkamer. yay!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekker lang uitslapen is altijd een goed begin :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I always drink tea for breakfast..love it! :)

    xx
    www.evesbreeze.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toen ik wat jonger was las ik ook vaak van die oude boeken. Vond ik superleuk om te doen :). Ik weet niet meer zo goed hoe ik deze dag begon. In ieder geval hang ik bijna de hele dag achter de laptop. Maar heb net wel buiten gewandeld :P.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het beste op zondag ochtend is gewoon heerlijk uitslapen, en daarna niet veel meer doen hihi

    BeantwoordenVerwijderen