CURLY

17.6.11

Hi allemaal,

Vandaag heb ik de krultang van een vriendin geleend en vast even wat kapsels uitgeprobeerd voor de bruiloft van m'n tante die ik volgende week heb. Het resultaat zie je hier onder op de foto's.

En dan heb ik nog wat, om wat leven te blazen in mijn blog leek het me leuk om wat nieuws uit te proberen. Het lijkt me leuk om verschillende blogs te 'beoordelen'. Als jij een reactie onder deze post plaatst met de link naar je blog en je naam dan neem ik een kijkje en wie weet schrijf ik er een post over als ik je blog leuk vind! Dan heb je gratis reclame en wie weet meer bezoekers op je site!

Ik ben benieuwd!

Liefs Nicole.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 reacties

 1. staat je goed!

  leuk idee;

  mijn naam; Judith
  mijn blog; www.la-judith.blogspot.com
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben jij een mooi meisje! Het staat het heel goed, krullen.

  BeantwoordenVerwijderen

Volg mij op Instagram

Over The Budget Life